Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
20.11.09 08:35

Belavue s tím fusakem fakt nevim , mám ho až teď na druhé dítko, ale upřímně si nějak nedovedu představit že ho využiju.Vždyť v autě zatopíš.ale třeba si ho nakonec budu pochvalovat.Fakt netušim.Je zase pravda že nemusíš dítko tolik oblékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.11.09 08:38

Já si pořád myslím ež v autě je teplo ne???Já Honzíka do auta vždy vyslíkala a mimčo taky obleču jen trošku a kdžy někam pojedem a budu chtít dát sedačku na podvozek a vyrazit tak mu dám kombinézu zimní a deku.uvidíme no, já si moc přála ten kočárek kde se dá využít na ježdění i autosedačka a jsem zvědavá jestli to využijem. Ale aspon nebudem muset malého budit, takhle nám Hnozík někdy usnul v autě a jak jsme ho přendávali do kočárku probudil se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.11.09 10:09

Dobre rano tehulky,
tak ja jsem se dneska pustila do prani svetricku a pletenych vecicek - teda nedriv rucne, ale doslo mi, ze v tom nasem pidiumyvadelku nevymacham, tak to ted za me macha pracka :lol:
Vsem co maji prtatka hlavickou nahoru preju, at se co nejdriv koukaj umoudrit a otocit. Mi k otoceni radili, at hoodne piju, ze budu mit vic plodovky, a prteti to lip pujde (i kdyz ja se prolevam 3 litry denne bezne). Ale treba je to jen povera. Kazdopadne my byli taky pred mesicem KP a ted jsme hlavickou :wink:
Jo vcera na kurzech nam ukazovali i vybavicku na mimco a hrozne se mi libily takove ty prtave mekoucke ponozticky, asi nejake pro radost koupim. Mam jen tenke bavlnene a pak pletene backurky :oops:
Jinak u nas v aute asi bude prte v kombineze a pripadne prikryte vlnenou dekou, bo si nedovedu nasi plechovcicku predstavit, ze hned topi, a nez se vyhreje, budem davno doma :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.11.09 10:30

Ahojda

Aliik… :D my máme taky 20tiletou plechovku. Autozavinovačku jsme na malou dostali později.. do tý doby jsme ji babušili dekou :) a přežila to
A ty pletený bačkůrky jsou nej… nepadají z nohou a fakt u nás zabíralo to babské… mít nožky v teple a nebolí tolik bříško.

Už mi přestává vadit, že se malá budí v noci na čůrání…běžím s ní na wc i já :D
Jinak mně strašně začíná svědět bříško …budu pooraskaná ja :( fňuk. Takhle dolů bříškojsem měla s Anďou až měsíc před porodem bééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.11.09 11:52

My se vrátili ze zpívání a sotva jsem došla jak mi tvrdlo břicho. Taky ho mám jaksi podezřele dole a podle měření už o 7cm víc než v tomto týdnu u Honzíka 8-o 8-o
Už jsme po obědě, já si dávám perníčky-asi budu muset ještě upéct jedny protože se mi jaksi povedly a mám na ně chutě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.11.09 11:57

Ahoj maminy, tak jsme doma ze zubního + jsme stihli ještě nákup a celkem dlouho procházku, tak jsem spokojená :-) Celkem jsem se bála, co na zubařku dneska řekne Davča, protože byl zatím u zubaře jednou, a to loni, když spadl, rozrazil si zub a pak jsme byli na trhání :-( , ale dneska to zvládl na jedničku a všichni máme zuby OK :-D

Zziny, držím pěsti na dnešní KO :-) Já to s tou polohou KP celkem tušila, přece jen jsou ty pohyby jiné, než když je mimčo hlavičkou dolů, ale i tak jsem z toho dost přešlá. Uvidím, co mi řekne příští týden můj MUDr. v poradně, je to zároveň primča nemocnice a mám i naději, mít ho zase u porodu… Vůbec netuším, jestli se u nás zkouší porod KP nebo se dělá automaticky císař :nevim: Pokud by to jen trochu šlo, určo bych chtěla zkusit normálně porod KP, teda, pokud by něco nehrozilo malé. A nejvíc se hrozím toho, nechat rozeběhnout porod a pak dělat akutního císaře…
Jinak už mám za sebou tři série kočičích hřbetů :lol: , na indický most si nějak netroufám, abych neskončila na chirdě :wink:, pak jsem ještě vyčetla podkládat zadek při ležení na zádech, svícení baterkou a pak má manžel ještě v záloze nápad, že si v práci půjčí panel s nápisem EXIT, aby se Simča zorientovala :lol: Humorista jeden, jsem ho včera ještě stihla sjet, že to se mnou dostatečně neprožívá a je mu to jedno :oops:

K těm tatínkům u porodu. Kdyby každému tatíkovi vrazili mezi dveřima roušku, tak si myslím, že by to šlo :wink: Stejně si myslím, že se nedá podchytit všechno, přece nekontrolujou na prasečí chřipku uklízečky, kuchařky a údržbáře :roll: Ale zase chápu, že chřipka v porodnici je pěknej průser :-? U nás teda zákaz návštěv zatím není, aspoň jsem nic nenašla na netu a včera jsme tam byli na UZ a nikde nic, tak nevím. Bůh ví, co bude za dva měsíce 8-)

Kosatko, jestli myslíš ošetřování, až budeš v porodnici, tak to mi vždycky potvrdili v porodnici, ale teda jen na dobu, co jsem tam ležela… Do práce to manžel nesl určitě zpětně, ale záleží, jak to vyjde i kvůli výplatám. Držím pěsti, ať je líp a mimčo ještě vydrží :-) A ty taky :wink:

Bel, něco takového do autosedčky máme a používáme :-) Mně to přijde fajn, že mimčo nemusím tolik oblékat a v autě se může trochu rozbalit a je to 8-) Za sebe říkám ano :wink:

Aliiku, dík za další rádu, i tak chlastám jak duha, jestli ještě zvýším příjem tekutin, budu jak průtokáč, ale jsem ohotná zkusit cokoli :-D

Hu, to jsem se rozepsala, ale už mě stejně děti vyhazují od počítače :wink: Mějte se krásně, všem přeju pěkný den. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.11.09 12:52

panel s nápisem exit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem se fakt zasmála.Tvůj manžel má fakt smysl pro humor.
U nás návštěvy zatim povoleny jsou, ale od pondělka bude zavřená základní škola, tak už to začíná.doufám že se to přežene než budu rodit.Ale při mym štěstí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
20.11.09 14:00

hele Fragol, me teda dost pobavil ten napad se svicenim baterkou, tak sme to resili a fakt sme se u toho nasmali :) Mame taky jeste svetylka na kola - ty blikaci, to by se prckovi mohlo taky libit :mrgreen: Jen jsme neprisli na to, kde a jak teda na Honzika svitit, jestli jako „dolem“, aby vedel, kde je ten spravnej exit, nebo u ty hlavy a pak mu jako ukazovat, kudy dolu :mrgreen: No, kdybyste nekdo vedel, dejte vedet, my rozhodne zkusime vsechno :wink:
My vcera byli v Belfastu nakupovat, tak jsme privezli plny auto kramu, teda veci pro prcka, pro me a tak vubec, takze snad letosni velky nakupy mame za sebou, protoze me uz nikdo nikam nedostane. Cesta tam i zpatky byla 5 hodin, plus 6 hodin nakupovani, docela me to znicilo. Poprvy mi zacalo tvrdnout bricho a teda nevim, jestli to jsou poslicci, ale takovy to brneni v brise, to jsem mela teda luxusni. Tak dneska se to snazim dat vic na pohodu, sice jsem v praci, ale aspon nikam nemusim autem. To my nastydnuti je nastesti lepsi, zazvor a odpocivani je fakt vselek!
Jo a ten zakaz partnera/manzela u porodu je fakt drsnej, doufam, ze vam to do ledna to zrusi :roll: Tady zrusili jen navstevy v porodnicich, partner k porodu muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.11.09 14:10

Luc hodila by jsi sem repcept na ty tvoje mnami perníčky?
žebych je skusila taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
20.11.09 14:40

Ahoj těhulky,
Bel, fusak je moc pěkný, ale přikláním se k Lucilce, že v autě se dá zatopit a když dáš miminko do kombinézy a přikreješ teplou dekou, tak by to mělo stačit. Zkusíme to nejdřív také bez fusaku a když bude třeba, tak ho dokoupíme.
Lucilko, jen si perníčkách pochutnej když můžeš :mrgreen: a šetři se!
Ivi, čím a jak často si bříško mažeš, že tě tak svědí??
Mausko, tak to jste měli tedy nákupní horečku :dance: , ale pět hodin v autě, to bych už teď nechtěla zažít. A co sis pro sebe koupila??

S baterkama a exitama jste mě pobavily :mrgreen: . Asi bych baterkou svítila rovnou ze zdola :-).
Hezký zbytek dne, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.11.09 14:40

Pro mlsouny-perníčky:
40dkg hladké mouky
14dkg cukru moučka
5dkg másla
2 vejce
2 lžíce medu
1 lžička sody
1 lžička perníkového koření
Přidávám i trošku kakaa kvůli barvě, po upečení potřít rozšlehaným vejcem.
Pekla jsem je z 1,5 dávky ale už máme půlku pryč. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
20.11.09 14:41

Taky navrhnu tomu mému chlapovi at mi tam v rámci předehry svítí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se ale přecpala, dala jsem si pak ještě sušenky a pálí mě žáha, no nemám být „nenažraná“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
20.11.09 16:05

Kubi, pro sebe jsem koupila jen takovy ty vlozky po porodu, nejaky to pyzamo s rozepinanim na kojeni, svoji prvni nocni kosili v zivote(si rikam, ze pri porodu bych to s klasickym dvoudilnym pyzamem asi nedala :mrgreen: ), zupanek, a nejakou tu kosmetiku.
Zbytek tak nejak mam nebo jeste neco malo dokoupim, s nekteryma vecma chci pockat az po porodu. Jako taky sme koupili spoustu veci do domacnosti, ale uprimne, to neni nic pro me, v kuchyni je sefem nekdo jinej :oops: Nejvic samo bylo pro Honzika, krome plenek, prebal. podlozky a teplomeru sme snad taky poridili vse co je nezbytne na preziti prvnich dni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
20.11.09 17:22

Tak jsem se taky zasmála, při představě jak na mimča svítíte, blikáte apod.
Přeju ať mimča dostanou rozum a rychle se otočí tak jak mají.
Já byla dneska na KO. Mimčo je v pořádku má cca 1700g, ale bohužel bylo špatně natočený, takže holčičku mi nepotvrdili. Moje váha je 54,7 kg (od začátku + 5,7kg nahoře) Ale krevní testy dopadly už hůře mám těžší anémii a nízký tlak. Tak mi Mudra předepsala nějaké tabletky.

Včera byla u nás švagrová s pětiletým synáčkem na návštěvě a představte si, že se mu podařilo spolknout mini tužkovou baterku. Prý ji chtěl doma jen očistit, tak jí šoupnul do pusy a už to bylo. No, choděj kakat na nočník a čekají jestli baterka vypadne. Mají čas do soboty, jinak asi půjde pod kudlu. Chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
20.11.09 21:05

Mausko to jsi teda dobrá - pět hodin v autě plus šest hodin nakupování :dance: :dance: to by asi bylo po mně.
Monano ta tužkovka je síla.Jen jsem si tak představila že by to švagrová ani nezjistila.Tak přeju ať se zadaří a malej jí vykaká
Jinak tvojí váhu ti fakt závidim :oops: :oops:
Já už mám 15 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí