Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
6.11.09 08:36

Ještě k té váze …
Na tomto odkazu si můžete spočítat ideální váhový přírůstek v těhotenství - takže já už asi začínám s dietou :-)))

http://www.zbynekmlcoch.cz/…ne_zeny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 08:51

Mně t ovyšlo pěkně-měla bych přibrat něco mezi 11,5 a 16kg-což se myslím tentokrát vejdu. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.11.09 09:03

Mě to tedy vyšlo, že bych měla přibrat 12,5 kg až 18 kg. S Honzíkem jsem přibrala celkem 11kg a narodil se s váhou 3450g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 09:07

Já jsem s Honzíkem přibrala 17,5 kg-byla jsem jak tank a Hnozík měl 2,54kg 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.11.09 09:30

http://www.babyphoto.cz/foto/index.php?… škoda , že nejsem z Brna už skoro tři roky se rozmýšlím o tomto ateliéru na foto. Nevím jak je to s cenama, ale fotky jsou krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.11.09 11:03

Ahoj holky,

Aliiku, se zábranou na schody se počítá, jednu jsme měli loni, když jsme bydleli v podnájmu, ale děti se ji nějak zatraceně rychle naučily otevírat. Tak asi budeme pořizovat nějakou těžkou závoru :roll:

Zziny, hádej proč každý rok malujeme? :wink: :lol:

Monano, i když to moc veselý není, ale to, jak manžel dopadl mě celkem pobavilo. Dobře mu tak! A politovat by nechtěl, chudáček? :wink: :roll:

Mějte se, možná u nás i přestalo pršet, tak vyrazíme ven. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
6.11.09 11:43

Ahoj holky,

mně se teda dnes ale vůbec nic nechce :lol: Venku je pod mrakem, tak jsem zvědavá, jestli se vůbec dokopu jít odpoledne cvičit :oops:

Kočárek jsme včera pěkně sestavili a hlavně vyzkoušeli, jestli se nám opravdu vejde do výtahu a super :potlesk: Jinak jsme nakonec vybrali x-lander xa 2009 v zelené barvě :wink:

Co se týče váhy, tak mám 11,5 kg nahoře 8-o Všichni říkají, že to mám jen v břichu, tak jim budu věřit :mrgreen: Křečáky jsem zatím neobjevila, jen takové ty „metličky“, ale ty se mi začali dělat už i před těhu, tak uvidíme, jak to bude vypadat, až se malá vyklube.

Zatím se holky mějte papa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 12:21

My byl ive zpívání a pak spoelčně na obědě, přítel má dnes volno-máme hodně vyřizování.
mony my byl iv prostějově-paní dělá krásné fotky jenže náš Honzík nechtěl spolupracovat a pořád plakal a bál se. Takže nakoenc jsme dělali blbiny a byli tam 2hodiny a paní nafotila as i 600fotek ze kterých jsme pak vybrali asi 35. Máme udělané i velké formáty 50×70 a je to moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.11.09 12:23

Ahoj, tak nevim proč já musim mít nejvíc :zed:
Já už mám skoro 14 kilo.Jsem zvědavá kam to dotáhnu.S Filipem jsem přibrala 17 kilo, to teď trhnu rekord.
Odpoledne mi přijedou kamarádky, celkem tu budem mít 5 dětí :-P A zítra zabijíme prase, takže budeme mít veselej víkend.
Ještě jsem se chtěla zeptat, vy co jdete na mateřskou 8 týdnu předem- nemá to zase jiné nevýhody?
Já jdu 6 tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 12:46

Kosatko mě říkal dr že to není výhodné jít 8týdnů předem ale on nevěděl o tom, že snížili od 1.1. tu mateřskou, já nevím ejstl ise mám jít zeptat na sociálku jestli mi t opopravdě řeknou. lae přijde mi logičtější jít těch 8týdnů abych brala o dva týdny dýl tu vyšší mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.11.09 12:58

mě to zajímá jen ze zvědavosti, stejně bych už 8 týdnů nestihla.jen mi přišlo, že to musí být zase nějak jinak znevýhodněné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.11.09 13:11

jsem opět tu :-D

ad váha : no já vím, že u Leonky mě to letělo nahoru nejvíc poslední dva měsíce - to jsem přibrala asi opravdu těch 8 kilo, takže to bude masakr :lol:

fragi : aha tak to jo :lol:

ad mateřská : rozhodně jdu 8 týdnu před , každá koruna dobrá . Myslím si, že v současné situaci to žádné nevýhody nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.11.09 16:33

Ach jo, holky, já to s tou dietou ráno přivolala… MUDr. mi řekla, že jsem na hranici cukrovky, takže prý rozhodně dieta! Když mi řekla, co všechno nesmím, mám pocit, že strávím poslední 2 měsíce těhu na zelenině :-(
Bych se na to!!! A to jsem měla pocit, že jím docela zdravě!
Cukroví letos asi ochutnám jen očima :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.11.09 18:16

Knizsko tak to tě opravdu s cukrovkou lituju. A zdrovna přes vánoce :oops:
Já bych nevěděla co mám jíst, musím denně zdlábnout alespoň kousek čokolády či jinou sušku. Momentálně si pochutnávám za pistáciové deli.

Jít na mateřskou 8 nebo 6 týdnů před, je úplně jedno. Stejně se ti počítá mateřská 28 týdnů. Já právě taky kvůli tomu, že od ledna se mateřská bude krátit :zed: , tak alespoň dostanu část těžce vydělaných penízků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
6.11.09 18:36

Uf, tak návštěvy odjeli.teda dala jsem dopořádku byt v rámci možností ( aby se tu dalo chodit), jdu vykoupat Filipa a těšim se až usne.Mě snad z toho bolí i hlava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí