Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
5.11.09 14:33

Raianne, však já to všechno sepisuju :-) Pak to vydáme budeme slavní (a bohatí) :lol:
On je hlavně Davča děsná „čuňa“. Ten, když otevře pusu, tak si člověk nemůže být jistý, co z něj vypadne :wink: Onehdá na mě čekali venku, když jsem byla u doktora a nějaká paní sbírala před poliklinikou šišky. David začal nazávazně konverzaci: „Paní, co to děláš?“ Paní odpověděla, že sbírá šišky. No, Davča nelenil, posléze se přidal i Míša a paní šli pomoct :wink: Já být paní, beru nohy na ramena :lol:

Kubi, mně se křečové žíly začaly objevovat od 3. těhotenství, předtím dobrý :roll: Mně na ně gynekolog předepisuje Detralex, o punčochách jsem četla, že pokud fakt nesedí 100%, nemá to smysl nebo je to dokonce horší, protože to tu nohu zaškrtí :-( Takže jen léky, když mě nohy od křeč.žil vyloženě bolely, používala jsem elastické obinadlo. Jinak když to jde, hodím nohy hore, sprchuju studenou vodou. No, jsou žíly, které se po porodu zatáhly, jiné ne :-(

Pajo, super, že už budete mít kočárek. Ať se ti líbí a hlavně od ledna dobře jezdí :-)
My máme opět zataženo, pošmourno, vlhko, mrholí… Já chci taky sluníčko, ale dneska jsme aspoň vylezli ven na čerstvý vzduch :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
5.11.09 14:34

Ahojda holky a pupíčci.

ztracené ženy se vrací :)

Fragy u nás se taky maluje… ale na tempery jsme zatím odvahu neměla. Stačí vodovky, co nejdou vyprat :). Minule jsem musela malovat krávu a pak ji malá zamalovala zelenou… že je za stromem. A v školce na papírech vítězí černá barva :)

Zziny drž se pokupě
Mony ať je vše ok doma
Aliik krásna zavinovačka.. už ji mám v oblíbených, tak pak dej vědět jaká je
Lucilko fakt krásné fotečky. Já se taky chystám, ale jen s malou a pupíkem. A polovičku tam asi nedostanu.

se cpu topinkama… už 4-tá.
Jsem byla u zubaře a stihneme udělat i ten můj napůl chybějíci zub. Se ji moc před svátkama nechtělo, ale pak s mimisem bych se k ní už vůbec nedostala. Tak budu mít dárek pod stromeček…zub za 1000,– :-)

a u jmen jsem pro Davídka a Lenku, holky. Lindu chce taky sousedka… ale chlapy… prý Linda- p..da :roll:

Mně se chce taky moc spát. Věčer v 22 jsem už uplně k.o. Chudák polovička. Si teď užije tak 2-3× do měsíce

Jo a Fragy.. malá teď taky začala s bubákem. Takže usíná u nás a když ještě jsme schopní, tak ji přenášíme do její postele. Někdy se v noci zvedne, vyčůrá a frčí k nám do ,,velké postele,,. Někdy spí i celou noc. Už jsem zkoušela i teorii… nedat dítěti prostor… Chudák malá statečně spala na krajíčku a nepřikrytá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.11.09 14:41

no u nás doma to v pořádku asi už nebude. Manžel se mi odstěhoval před měsícem a půl k milence. Takže se mám fajně. Sice něco naznačuje, že by se chtěl vrátit. Ale prase aby se v tom vyznalo.

Na mimčo ještě nic nakoupenýho nemám, bude hodně dědit po Honzíkovi. A pokud to bude Lucinka, určo jí koupím něco holčičího aby se to mohlo zkombinovat. Kecám vlastně jsem koupila dvoje balení plínek a vlhčené ubrousky.

Kosatko mě se víc líbí Léňa

Jdu se oblékat. Musím dojít pro Honzíka do školky, dneska měli focení. Tak už se těšim na jeho zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
5.11.09 16:45

ahoj holky,

tak jsem se pěkně prospala a asi bych měla vyrazit na nákup, abychom neumřeli hlady :-D Už se těším, jak ta naše miminka povyrostou a začnou taky „perlit“. To je vždycky úžasný, kam ty děti na ty nápady chodí. Moje 2,5 letá neteřinka prý tuhle, jak venku nachumelilo, koukala z okna a povídá, sajrajt jeden :palec: :-D :srdce:

Monano ty se kočko drž. Jak píšeš, v chlapech, aby se občas prase vyznalo :evil:

Kosatko já se kloním k Lindě. Já vám holky nevím, že chlapi k těm jménům vždycky vymýšlí nějaký „poznámky“. Když jsem do papírů napsala Ema a Vojtěch, jména, na kterých jsme se skorodemokraticky dohodli :mrgreen: , tak manžel pronesl, jeeee to je jako Eva a Vašek :-D

Končím a letím na ten nákup. Musím uklohnit něco dobrýho k večeři. Přeci jen bych měla ocenit, že nezapomněl vyzvednout kočárek a pokud ho nebude někde vykládat z auta, tak ho snad doveze i domů!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.11.09 19:02

MONANA: a jéje, to není zrovna moc fajn stav:-(
Trochu vím o čem mluvíš, takže přeju MOC pevný nervy a nenechat se manipulovat. Držím palce a přeju klid!!! JO a bacha, fakt se o sobe starej, nebo skončíš jako já!! Stres na tom měl fakt velkej podíl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.11.09 19:29

Jejda mony to je hrlza co píšeš-já těm chlapům nerozumím co je k těm milenkám vede že i opustí rodinu s téměř dvěma dětma :-o Tak at to dopadne co nejlíp.
My už jsme šli hají, dnes byl dlouhý den. Mě dnes pořád tvrdlo břich oa vydrželo tvrdé pěkěn dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.11.09 20:22

Monano, přeji Ti pevné nervy a také to jednání nechápu :think: . Musí to být pro tebe hrozně těžký a rozumím, že ti do psaní zrovna moc není. Teď se úplně sama za sebe stydím, já tu fňukám, že mám křečové žíly a přitom to vlastně vůbec problém není.
Ali, tak zavinovačka je moc krásná :potlesk: , asi si jí také objednám :-D .
U nás bylo dneska hezky, i sluníčko vykouklo, tak jsem si dala pěknou prochajdu s hafíkem.
Hezký večer, K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.11.09 22:36

ahojky, teda tohle je děsný.Jak nemám to rolování stránky,tak vůbec nevim na co jsem chtěla reagovat.
Lucilko fotka je krásná, ale o tom si můžu nechat leda tak zdát.Manžela bych tam nedostala ani heverem.
Křečové žíly - naštěstí mě netrápí tak bohužel neporadím
Monano držim palečky ať vše dobře dopadne, hlavně se snaž nenervovat, mysli na mimíska.
Pajo gratuluju ke kočárku
Je pravda že na každé jméno se dá vymyslet nadávka.A taky že každé jméno je hezké když se hezky vysloví.Jenže jak vybrat to pravé :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.11.09 22:46

Iviqv, no, aspoň potěší, že to s nočníma návštěvama nemáme jen my sami :wink: David teda tak z 99% usne v pokojíku a pak přišupajdí :roll: Ale zatím to řešíme tak, že se prohodí s manželem a ten jde spát do pokojíku… Vtěsňovací taktiku jsme ještě nezkusili. naivně čekáme, že ho to přejde (a pak začne chodit Míša :lol: ). Jen mě děsí ta představa, že chceme ložnici nechat dole a děti budou mít pokojík v druhém patře. Nakonec budeme nuceni přestěhovat i ti ložnici, aby nám pak děti nepadaly v noci ze schodů jako hrušky :roll:
Temperek se neboj, on je bordel z vodovek i temperek :wink: :lol: Já dětem dávám na malovábí naše „zánovní“ trička. Děti jsou spokojený a já taky :wink:

Monano, držím pěsti, ať to všechno ustojíš a ať to dopadne co nejlíp pro tebe i děti. Drž se.

Dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.11.09 07:29

Ahoj, tak snad si to dnes nesmažu :))

díky za porovnání jména :) , no sama si netroufám odhadnout jak to dopadne, asi to bude rozhodnutí na poslední chvíli :)

Jinak Kosatko : já jsem pro Lindu, to se mi líbí moc

ad křečáky : no mám spíš v hrozném stavu tu malé žilky na stehnech fuj fuj. Ale mám obavu, že s tím už nic nejde dělat, krom většího lékařského zákroku. Ale říkám si "bude hůř " :-D

Aliik: snad jsi to psala ty- to rolování zde chybí …taky se hlásím do klubu unavených, připadám si jak vyždímaná houba

Pajo : a jakej kočárek jste nakonec vybrali ?

iviqv: náhodou zub k Vánocům je super :-D , já mám pocit, že od příštího roku to taky bude můj pravidelný dárek k čemukoli, protože to , co těhu dělá s mými zuby je fakt na mašli :zed:

Fragi: to tě s těma temperama taky obdivuju , my bysme mohli asi znovu malovat :-D

MOnana : tak to mě vážně mrzí, co se děje u vás doma.. já nevím, že ti chlapi musí takhle potěšit vždycky před Vánocema . Každopádně snad to bude jen nějaká dočasná velká krize a dá se všechno časem zase do pořádku.. moc bych ti to přála

Lucilka : bezva fotky, já bych na to asi neměla někde v ateliéru odvahu :-D

Jinak při tom mým ležení se fakt úspěšnš kyne, už si připadám jak velryba krížená s vorvaněm :twisted: , mám nahoře 10 kg, takže s ohledem na první těhu se zase došplhám nejmíň na + 17 kg :roll: :lol: . Jak jste na tom ?

Zatím se mějte krásně…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.11.09 07:52

Zziny, já mám k dnešnímu dni - 29+0 navrch oficiálně 11kg. Reálně tak o 2-3 kg míň, protože jsem na začátku těhu dost zhubla kvůli nevolnostem.
Taky mám obavy, jak to bude pokračovat :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.11.09 07:58

Dobre rano maminky a skoromaminky,
Zziny mi neprijde vahovy prirustek 10kg nejak velky, ja mam tusim cca 11-11,5 kg nahore (koncim tedy uz 32tt) a tusim, ze jsem dle tabulek prumer. Naopak mi vsichni rikaj, ze to na me vubec neni videt, ze mam hrozne male brisko a at vice jim. Mamka me vubec cpe vsim moznym, aby nam prtatko rostlo :roll: :lol: :lol: Co jsem se koukala do odborne knizky, tak maminka, na ktere to bylo studovano, pribrala ke 32tt presne 11kg (jako ja) a u porodu mela 13kg nahore. A davali ji za optimalni priklad :wink:
Monano, taky preju hlavne pevne nervy, at mas krasnyho a zdravyho mimiska a chlapi at si trhnou nohou. Klidne obema a nejlip zaraz :wink: :hug:
Fragi, my uz preventivne objednavame zabranu nad schody spolecne se schody, a co tak ctu o nocnich vypravach deticek, tak se nam asi vyplati :roll: :lol:
Mejte se krasne, odpocivejte, hyckejte se a uzivejte kopani prtatek :-) pa Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 08:09

Ahoj holky
díky za pochvalu fotek, to je od kamarádky známá-taková mladá holka-já jsem normálně hrozný stydlín, to spíš ten můj je exhibicionista :mrgreen: Já jsem chtěla nějaké hezké rodinné fotky a taky těhu fotky a jsem ráda že jsme tam šli. Na jaře půjdem všichni 4 ještě.
Já mám ted taky 10kg navrch a všude čtu že je to ideální průměr. U honzíka jsem v tuto dobu měla 13,5 a nakonec celkem 17,5 takže tentokrát doufám že bych nemusela přibrat víc jak 14kg celkem no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.11.09 08:11

Dobré ranko,
děkuji Všem za podporu. Co se týká mne už jsem naprosto v pohodě :lol: . Horší je to s Honzíkem, ten se pořád ptá kde je tatínek.
Víte co je největší sranda, že se odstěhoval k o rok mladší holce která má dvě děti 13 a 9 let. Podle mne to totiž dlouho nevydrží, on má rád svůj klídeček a tam ho nemá. Chodí za náma totiž skoro každý den, a pořád si stěžuje jaký to tam je. Takže se docela bavím, má co chtěl. :palec:
Já osobně mám datum (vánoce) do kterých jsem mu ochotna odpustit, pokud nepřileze do vánoc má smolíčka. Říkám si totiž, že vánoce jsou dost emotivní a snad ho to nakopne. No uvidíme, a už konec.

Křečáky se mi taky objevily na pravý noze. Mám jí skoro od pipiny až po koleno, sice není tak vystouplá. Ale to asi ještě přijde, a do toho tam mám na dvou místech takový ty metličky. Nebo jak se tomu nadává.

Váhu vůbec nevím jestli mám sdělovat, mám 4 kg nahoře. Jsem momentálně na 53 kg. Ale břicho mám extra velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.11.09 08:15

Tý jo Moni to je fakt hrozný. Já myslela že ho zblbla nějaká free dvacítka.No právě ty děti to nesou nejhůř-Honzík pořád řeší kde je tatínek a kdy přijde z práce, nedovedu si představit jak bych mu řekla že nepřijde.
Tak se fakt drž-mého bráchu opustila manželka když měl jejich malej necelé dva roky-našla si jiného. Fakt je ot na přeshubu-snad se to u vás vyřeší. Hlavně se nestresuj-ikdyž se to lehce řekne a hůř udělá.
Budem držet pěsti-když k vám často chodí to je určo znamení že mu chybíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí