Poradna duly
Jana Čurdová
No Andy, ale to se špatně díváš - musíš to brát po liniích. Tzn. - prvnorozený, prvorozeného, …a tak dál čím hloub do minulosti najdeš a pak si utvoříš vzorec. Stejně to pak jde u drohorozených, atd…
Např. já - u mě věděli, že bubu holka protože po prvorozené linii je stejný vzorec - 2× kluk, 1× holka. Takže jsem se narodila já, předemnou můj otec, jeho otec, před ním to byla už holka - jeho matka, moje prababička, před ní to zase byli 2× kluci … atd… chápeš? a důležité, pohlaví dítěte určuje gen otce, tak je lepší kouknout spíš k partnerovi. Pokud je prvorozený, koukni na tuhle linii, pokud druhorozený, pak koukej jen na druhorozené.
K tomu je vždy supr, když má rodina svůj rodokmen
Mně se taky lépe počítalo ![]()
No koukám na ty výpočty. U nás to taky vychází tak nějak střídavě, že bych se asi nedopočítala…tak to necháme na ultrazvuk a přírodě. Však ona si poradí… ![]()
Holky, zase jsem se u oběda přejedla. No hrůza. Teď by bylo nejlepší lehnout do postelea spinkat. A já zatím musím trčet v práci…
jinak nebudeme mít výplatu… ![]()
I ty jedna přejezená, to chce pohyb
![]()
No fakt, pořádně si to taky prostuduj, poctivě propočítej - v každé rodině je vzorec na 100% ![]()
Áááá, tak to jsem v háji. V tom případě pouze vím, že manža je prvorozený, jeho otec byl prvorozený a to je vše. Jeho tatínek už je 10 let mrtvý a se „strýčkama“ nejsou dobré rodinné vztahy. Já teď zvažuju, kam jít na oběd. Předchozí dva dny jsem měla k obědu rohlíky s mlíkem, protože jsem nic jiného do sebe nedostala, ale dneska mám chuť na salát, tak uvidím, jak to dopadne…
Péťo to je to jediný co se mi teď opravdu nechce…
raději bych tu postýlku… ![]()
No zkusím na to přes víkend kouknout. Třeba nějaký vzorec najdu… ![]()
No holky, já to tak počítala vícero kámoškám a výsledky - pokud dotyčná maminka není geniticky silnější než tatínek, pak to vychází perfektně
Hold se musí počítat i s tím, že ne vždy se to řídí tatínkem ![]()
Fíííha holky, tak to jsou počty teda. No to musím taky nějak dopočítat
Takže prvorozený, prvorozeného…no u přítele mi to vychází na samé kluky asi, zase až tak dopodrobna to tam neznám a u nás to jsou zase samé holky…no jak tak přemýšlím tak v naší rodině z otcovy strany jsou fakt prvorozené jen holky. No a teďka babo raď…to je zajímavá metoda ![]()
Moni, já jsem zase skoro nic nesnědla na oběd, protože mám strašné křeče v žaludku. No děs…už se těším domů až si lehnu na chvíli, kdo ví z čeho to zase mám ![]()
Teda to sluníčko člověku zvedne náladu
Peru druhou pračku, odpo se s mužem kouknem na zahrádku jak to tam vypadá a nakrmit kočičáka ![]()
** Vio** tak přesně pro tenhle případ je supr řešení - utz!!!
![]()
Pokud se totiž opravdu stane, že z jedné str. samí kluci a z druhé str. samé holky, pak vyhrává ten,kdo má silnější geny
![]()
Není nad jedno hezké české pořekadlo - Dobrá rada, od hovada…
![]()
Jeee, tak to přísloví je parádní ![]()
No jestli jsem po mamince tak to budou moje geny
Já si ráda počkám na ten UTZ. Jsem sice netrpělivá, ale to už vydržím. Ty jo, ale to mě nikdy nenapadlo tak se na to tak podívat a je to opravdu zvláštní ![]()
Byla to kdysi jedna z těch spolehlivějších metod, tak dopředu určit, jakého pohlaví se dvě lidem narodí mimi…hodně se to používalo u šlechtických rodů - zní to trošku úsměvně, ale i budoucí pohlaví dítěte hrálo roli při výběru partnera/partnerky. Kromě majetku, titulu, postavení, … je to tak stará metoda, že se později používala i tak nějak podvědomě ![]()
Tak jestli to dobře chápu pokud tchán je druhý syn v rodině můj manžel taky tak moje druhé dítě by měl být taky syn? Jenže pokud to ve vzdálenějších generacích bylo jinak to už se nedozvím. Tak se stejně nikam nedopočítám. A u mě už vůbec ne táta je z osmi dětí a mamka adoptovaná.
Jé Peti tak jestli to takhle funguje tak já to budu mít podobně jako Via. U nás to vychází až na jednu vyjímku samé holky,ale z přítelovi strany zase skoro samí kluci,tak budu jen doufat že má silnější geny a podaří se chlapeček…
Jinak barva na vlasy mi chytla dokonce líp než kdy jindy,takže jsem příjemně překvapená…!!
Teď jsem dojedla rizoto na oběd a za chvilku jdeme s kolegyní sednout na zahrádku a trošku poklábosit.Asi si dopřeju jednoho chlazeného birella.. ![]()
Uf, jsem zpátky z oběda a jsem přejezená až hrůza, ale když těm bramborovým knedlíkům plněných uzeninou a k tomu zelí…tomu vážně nešlo odolat ![]()