Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6937
4.6.10 12:07

No Andy, ale to se špatně díváš - musíš to brát po liniích. Tzn. - prvnorozený, prvorozeného, …a tak dál čím hloub do minulosti najdeš a pak si utvoříš vzorec. Stejně to pak jde u drohorozených, atd…
Např. já - u mě věděli, že bubu holka protože po prvorozené linii je stejný vzorec - 2× kluk, 1× holka. Takže jsem se narodila já, předemnou můj otec, jeho otec, před ním to byla už holka - jeho matka, moje prababička, před ní to zase byli 2× kluci … atd… chápeš? a důležité, pohlaví dítěte určuje gen otce, tak je lepší kouknout spíš k partnerovi. Pokud je prvorozený, koukni na tuhle linii, pokud druhorozený, pak koukej jen na druhorozené.
K tomu je vždy supr, když má rodina svůj rodokmen :palec: Mně se taky lépe počítalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 12:07

No koukám na ty výpočty. U nás to taky vychází tak nějak střídavě, že bych se asi nedopočítala…tak to necháme na ultrazvuk a přírodě. Však ona si poradí… :lol:

Holky, zase jsem se u oběda přejedla. No hrůza. Teď by bylo nejlepší lehnout do postelea spinkat. A já zatím musím trčet v práci… :-? jinak nebudeme mít výplatu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 12:09

I ty jedna přejezená, to chce pohyb :dance: :mrgreen:
No fakt, pořádně si to taky prostuduj, poctivě propočítej - v každé rodině je vzorec na 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.6.10 12:17

Áááá, tak to jsem v háji. V tom případě pouze vím, že manža je prvorozený, jeho otec byl prvorozený a to je vše. Jeho tatínek už je 10 let mrtvý a se „strýčkama“ nejsou dobré rodinné vztahy. Já teď zvažuju, kam jít na oběd. Předchozí dva dny jsem měla k obědu rohlíky s mlíkem, protože jsem nic jiného do sebe nedostala, ale dneska mám chuť na salát, tak uvidím, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.10 12:18

Péťo to je to jediný co se mi teď opravdu nechce… :lol: raději bych tu postýlku… :mrgreen:

No zkusím na to přes víkend kouknout. Třeba nějaký vzorec najdu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 12:23

No holky, já to tak počítala vícero kámoškám a výsledky - pokud dotyčná maminka není geniticky silnější než tatínek, pak to vychází perfektně :wink: Hold se musí počítat i s tím, že ne vždy se to řídí tatínkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.6.10 12:24

Fíííha holky, tak to jsou počty teda. No to musím taky nějak dopočítat :-D Takže prvorozený, prvorozeného…no u přítele mi to vychází na samé kluky asi, zase až tak dopodrobna to tam neznám a u nás to jsou zase samé holky…no jak tak přemýšlím tak v naší rodině z otcovy strany jsou fakt prvorozené jen holky. No a teďka babo raď…to je zajímavá metoda :think:
Moni, já jsem zase skoro nic nesnědla na oběd, protože mám strašné křeče v žaludku. No děs…už se těším domů až si lehnu na chvíli, kdo ví z čeho to zase mám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 12:25

Teda to sluníčko člověku zvedne náladu :dance: Peru druhou pračku, odpo se s mužem kouknem na zahrádku jak to tam vypadá a nakrmit kočičáka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 12:28

** Vio** tak přesně pro tenhle případ je supr řešení - utz!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pokud se totiž opravdu stane, že z jedné str. samí kluci a z druhé str. samé holky, pak vyhrává ten,kdo má silnější geny :palec: :lol: :lol:
Není nad jedno hezké české pořekadlo - Dobrá rada, od hovada… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.6.10 12:50

Jeee, tak to přísloví je parádní :mrgreen:
No jestli jsem po mamince tak to budou moje geny :mrgreen: Já si ráda počkám na ten UTZ. Jsem sice netrpělivá, ale to už vydržím. Ty jo, ale to mě nikdy nenapadlo tak se na to tak podívat a je to opravdu zvláštní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 12:54

Byla to kdysi jedna z těch spolehlivějších metod, tak dopředu určit, jakého pohlaví se dvě lidem narodí mimi…hodně se to používalo u šlechtických rodů - zní to trošku úsměvně, ale i budoucí pohlaví dítěte hrálo roli při výběru partnera/partnerky. Kromě majetku, titulu, postavení, … je to tak stará metoda, že se později používala i tak nějak podvědomě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
4.6.10 13:16

Tak jestli to dobře chápu pokud tchán je druhý syn v rodině můj manžel taky tak moje druhé dítě by měl být taky syn? Jenže pokud to ve vzdálenějších generacích bylo jinak to už se nedozvím. Tak se stejně nikam nedopočítám. A u mě už vůbec ne táta je z osmi dětí a mamka adoptovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6937
4.6.10 13:19

Ijajeki, je tu určitý předpoklad 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
4.6.10 13:34

Jé Peti tak jestli to takhle funguje tak já to budu mít podobně jako Via. U nás to vychází až na jednu vyjímku samé holky,ale z přítelovi strany zase skoro samí kluci,tak budu jen doufat že má silnější geny a podaří se chlapeček… :-D Jinak barva na vlasy mi chytla dokonce líp než kdy jindy,takže jsem příjemně překvapená…!! :palec: Teď jsem dojedla rizoto na oběd a za chvilku jdeme s kolegyní sednout na zahrádku a trošku poklábosit.Asi si dopřeju jednoho chlazeného birella.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.6.10 13:37

Uf, jsem zpátky z oběda a jsem přejezená až hrůza, ale když těm bramborovým knedlíkům plněných uzeninou a k tomu zelí…tomu vážně nešlo odolat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí