Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám taky dva termíny, dle MS 8.1. a pak když jsme byla na ultrazvuku na screeningu, tak dle toho ho mám o 3 dny déle (asi dle velikosti plodu odpovídajícímu stáří)
@marcelka88 vždy jsou dva. První ti dají hned při zjištění těhu a to podle poslední MS ten ale vůbec není přesný a pak je ten podle UZ oba by jsi měla mít napsané v průkazce.
Je tam na to vyhraněná kolonka.
Nee Marci nevíme co to bude, ale za dva týdny jdu na druhý screening a doufám, že mi to řeknou. Je to z Lidlu, mám měsíc na vrácení. Takže to mám zabalené a když mi řeknou kluka, tak to vrátím.
Mě se to tak líbilo a za ty peníze…no opravdu nekup to!
Mikina 149kč, kalhoty 149kč, 2× body 129kč, punčoky 50kč, celkem 477kč no luxus ne?
![]()
Přesně tak
A já to dám kdyžtak sestrám a nebo prodám, musela jsem to rozbalit
Holky hurá, přišel mi dneska kočárek.
Mám za 2 800 Kč kočárek Maxi cosi mura 4, pláštěnku, síťku proti hmyzu, sportovní verzi (dle jejich slov ji nechtěla nabízet, protože je sepraná, tak mi ji dala zdarma), pumpičku na kolečka a ještě stupátko pro větší dítko v hodnotě minimálně 1600. Takže jako jsem maximálně spokojená. Stupátko poslouží nyní mojí ségře.
Je super
![]()
Cauki holky, rada bych se k Vám přidala. Termín mám 16.1.2016. Jsem z Ostravy čekám první
teď jsem 18+2tt. zítra jdu na kontrolu… Chtěla bych vědět už co to bude. Holky velký Utz se dělá na gynde nebo v nemocnicich-na speciální pracovišti? Jo a je tunejaka tehulka z OV? Pro kterou porodnici v OV jste se rozhodly?
@Mia 82 Ahojky. Tak máme další na pokec ![]()
Takže jsi 19.tt, to ti bude už asi zítra dělat velký UZ, ne? Nic ti o tom neříkali? To by měli. Záleží, jakej má tvůj doktor vybavení. Mě to dělá normálně můj gynekolog ![]()
@misheila7 píše:Čau jo jo v 19tt.UZ tam má. Ne nerikala.:-( proto se ptam.jak se cítíš? Já mám dost migrény
@Mia 82 Ahojky. Tak máme další na pokec
Takže jsi 19.tt, to ti bude už asi zítra dělat velký UZ, ne? Nic ti o tom neříkali? To by měli. Záleží, jakej má tvůj doktor vybavení. Mě to dělá normálně můj gynekolog
Ahoj maminky a nastavajci tehule
Ráda bych se k vám přidala. jsem 17+3 a termin mam 22.1. Čekám první miminko a na posledni kontrole mi doktor rekl že too bude holcicka tak snad u toho zustanem
i kdyz je mi jasne ze jiste to bude až se malé narodi
@Mia 82 To je teda divný. Tak uvidíš zítra! Zítra už by ti měli říct pohlaví, tak se dočkáš.
Já jdu ve středu ![]()
@Barbora Kalistova Jo? A v kolikátém týdnu jsi byla na kontrole? Tak ti to přeju, to ti řekl, že na 100%?
Na kontrole jsem byla minuly tyden ( 16+5 )a bl si jisty. me je jasne ze na to moc brzy urcit to s jistotou tak uvidim, zda to tak i zustane i kdyz se zmenou pohlavi docela pocitam. Taky mi to přislo brzo
@misheila7 tak to jsem na zítra fakt zvědavá
.a ty už víš co to bude?:-) @Barbora Kalistova je holčička tu bych jsi přála. Ale tak u mě je to první to to je vlastně jedno..
Mě řekl ve 14.tt, že to vypadá na kluka, ale řekl, že mi to pak buď vyvrátí, nebo potvrdí.
To je tuplem brzo, v tom 17.tt už je to vidět líp, to už je větší šance ![]()
Já jdu teďka ve středu na kontrolu a pokud bude správně natočené, tak mi to řekne
Čekám taky první, takže mě to je jedno. Přítel si přeje syna, jak jinak.. ![]()
@Katuška.B tak mám také dva termíny, podle všeho to bude spíš ten pozdější.
Jinak holky hezký oblečky
taky se na to vrhnu hned příští týden, po té velké kontrole
![]()