Kopie Ledňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1608
17.6.13 13:01

@marvcel :potlesk: velmi Tě obdivuji :) já mám velkou potřebu se „chlubit“ ale ještě čekám na potvrzení - to snad přijde zítra a pak už to pustíme do světa, mám ty reakce ráda :) Ale třeba naše sousedka, na mě včera koukala a říkala : „Ty jsi určitě v tom…to je jasný, máš úplně jiný oči“ Dělala jsem překvapenou, že ví asi víc než já, ale ta to na mě takhle poznala i u prvního, takže, já bych to tajit takhle dlouho určitě nezvládla… :andel: Budu držet palce, aby to u Vás vyšlo jak si přeješ :kytka:

• načítám...
9133
17.6.13 13:04

@geegoun jj díky moc. Zítra jdeš k doktorce?

• načítám...
182
17.6.13 13:09

Já mám také potřebu chlubit se tím, mám ráda následné reakce, samozřejmě ty pozitivní, ale s negativními jsem se ani nesetkala. Naopak mám dojem, že přítel nemá potřebu se tou radostnou novinou chlubit, ale tak chlapi to mají jinak než my ženský.

• načítám...
9133
17.6.13 13:15

@sabulator taky se těším na chlubení a asi to do toho 12tt nevydržím, ve čtvr. jdu k dr.,tak, jestli to bude vše v pohodě, tak to asi někomu řeknu :oops:

• načítám...
3807
17.6.13 14:00

Holky tak to já už jsem to všem dávno řekla, manželovi dokonce ukápla slza dojetím, to jsem fakt nečekala :srdce: Syn měl radost taky, pořád se o miminku bavíme, dokonce mi i namaže břicho ( když si vzpomenu ), moje rodina měla hroznou radost a Jeňova (manža) rodina měla taky radost, ikdyž moc to nedávali najevo no. Takže mám pěkný odezvy ;) Já bych to právě nedokázala dlouho tajit :oops: ;)
Jinak u mého dr se za normální ult fotku platí 50 kč a za tu 3D jsem platila 100 kč.
@geegoun takže zítra od tebe čekáme jen samé dobré zprávičky ju?

• načítám...
1608
17.6.13 17:24

@marvcel @Zuzie ano ano jdu zítra a za palečky děkuji, doufám, že budou samé dobré zprávy :)

Jinak s tím oznamováním mám stejné zážitky jako @Zuzie taky krásné reakce, tedy až na manželovi rodiče - asi nadšení, ale neprojevené :)

• načítám...
64
17.6.13 22:19

Ahoj holky,
minulý týden nějak nebyla nálada sem kouknout, měla jsem problémy a vypadalo bledě, v sobotu 8. jsem začala trochu krvácet a v pondělí na kontrole nebylo na ultrazvuku skoro nic vidět, srdíčko žádné, další kontrola v pátek, už jsem byla skoro smířená s tím, že mimi asi nebude a v pátek bylo vidět mimi i srdíčko, takže snad to bude dobrý, každopádně mimi je menší než podle MS, na další kontrolu jdu za čtrnáct dní.

@geegoun držím pěsti zítra na kontrolu.

• načítám...
3807
17.6.13 23:08

@linn07 no hlavní je, že už pak bylo vidět mimčo i se srdíčkem, tak teď už to bude dobrý, neboj, a ovulku víš kdy si měla? Já jsem měla ovu až 30 DC, hlídala jsem si to, naštěstí to dr bere v potaz… A u tebe je to asi podobný Linn.

• načítám...
788
17.6.13 23:14

@linn07 Ahoj, hlavně, že se vše v čas ukázalo. Gratuluji :kytka:.

@geegoun Moc držím palce na kontrolu, už se těším na obrázek miminka :).

@Zuzie Krásná fotečka :kytka:.

Jinak já neplatím za fotku z ultrazvuku nic a ani regulační poplatek, tedy aspoň zatím.

• načítám...
5241
18.6.13 07:58

Ahoj, máme za sebou kontrolu v 10. týdnu. Včera jsme byli i s mužem na utz… nechápu. Nebylo vidět srdíčko.. Mám přijít za dva dny znovu. Setkali jste se s tím někdy??? je možné aby srdeční činnost prostě někdy nebyla vidět. Doktor řekl, že z jednoho ultrazvuku nechce vyvozovat závěry, přesto jsem probrečela celý večer :(

• načítám...
788
18.6.13 09:19
@Honska píše:
Ahoj, máme za sebou kontrolu v 10. týdnu. Včera jsme byli i s mužem na utz… nechápu. Nebylo vidět srdíčko.. Mám přijít za dva dny znovu. Setkali jste se s tím někdy??? je možné aby srdeční činnost prostě někdy nebyla vidět. Doktor řekl, že z jednoho ultrazvuku nechce vyvozovat závěry, přesto jsem probrečela celý večer :(
:hug: byl to stejný ultrazvuk, jako když bylo srdíčko? Pokud ne, tak by se mohlo stát, že je méně citlivý a zachytí ho až později. Budu držet palce, aby tam za ty dva dny bylo.
  • načítám...
5241
18.6.13 09:24

Děkuju. Byla jsem na stejným utz, kde bylo v 7. tt vidět. Nějak vnitřně cítím, že je to prostě konec. Příroda to má tak nějak zařízené. Samozřejmě jsem to vykecala úplně všude, kde to šlo. Měla jsem strašnou radost… :zed:

• načítám...
788
18.6.13 09:40
@Honska píše:
Děkuju. Byla jsem na stejným utz, kde bylo v 7. tt vidět. Nějak vnitřně cítím, že je to prostě konec. Příroda to má tak nějak zařízené. Samozřejmě jsem to vykecala úplně všude, kde to šlo. Měla jsem strašnou radost… :zed:

Tomu rozumím, také jsem to lidem okolo sebe řekla i za tu cenu, že bych to potom každému musela vysvětlovat. Beru to tak, že co se má stát, to se stejně stane. Je pravda, že většinou, když srdíčko bylo a na další kontrole ne, tak je to špatné, ale jak řekl tvůj gynekolog, tak z jednoho ultrazvuku se nedá soudit. Mám kamarádku, která byla ve stejné situaci a už ji poslali na vyčištění. Nechala si na svoji žádost udělat v nemocnici ještě jeden ultrazvuk a srdíčko bylo jako zvon. Dnes má 4 letého kloučka. Drž se, budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne :hug:.

• načítám...
1608
18.6.13 18:52

@Honska Ahoj :) No také bych ještě nepropadala smutku…nemusí to nic znamenat… držím palce a drž se :hug:

• načítám...
1608
18.6.13 18:57

Ahoj holky… tak to dobře dopadlo!!! Miminko je podle ultrazvuku 7+4 a podle MS 8+1, takže dobré :dance: :dance: :dance: Neskutečně se mi ulevilo!!! Přidávám fotečku z dneška a taky tu co jsme vyfotili, když jsem konečně měla Dvě krásné čárky :hug: Jo a :srdce: bilo krásně :ú byla jsem skoro dojatá… :lol:

Na další kontrolu jdu bohužel a až 24.7. protože mají u nás na gyndě dovolenou :zed: To mě trochu mrzí…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+