Poradna duly
Jana Čurdová
Včera, 4. měs a 12 dní 71 cm a 7790g + 2. dávka hexavakcíny, naštěstí úplně bez reakce.....zatím taky stále jen kojíme a prospívá nám to:-)Chystáte se někam na dovolenou k moři i s prckama?
Ahoj,taky bych se k Vám přidala.Malá se narodila 28.1.2012 48cm,3140g.Nyní ve 4 měsících má 57 cm a 4950g.Stále je jen plně kojena.Mám ještě dva syny 11a 6 let.Po prvním očkování byla bez reakce,po druhém měla asi půl dne horečku nad 38,ale po nurofenu ji to kleslo a měly jsme klid.
@Lucasie píše:
Včera, 4. měs a 12 dní 71 cm a 7790g + 2. dávka hexavakcíny, naštěstí úplně bez reakce.....zatím taky stále jen kojíme a prospívá nám to:-)Chystáte se někam na dovolenou k moři i s prckama?
K moři se nechystáme,i když s prckem bych klidně jela.U druhého syna jsme jeli když mu bylo 8 měsíců a bylo to super.Jeli jsme na noc,kterou celou prospal,stavěli jsme jen na kojení.A pobyt taky zvládal v pohodě.Takže bych se toho určitě nebála.
Tak se děvčata musím ještě pochlubit…od neděle máme 2 zubyB-) dolní rezaky. Ještě někdo nějaké?
My zatím nic,ale neustále strašně slintá.Musím ji několikrát denně převlíkat nebo dávat bryndák.Našlas je ty?Říká se,že kdo najde první zoubek má dostat na šaty.Tak to se budu moc snažit ,abych je našla já.
Tak u nás taky nic. Taky hrozně slintá a všechno si rve do pusinky:)
@Petrakuc píše:
My zatím nic,ale neustále strašně slintá.Musím ji několikrát denně převlíkat nebo dávat bryndák.Našlas je ty?Říká se,že kdo najde první zoubek má dostat na šaty.Tak to se budu moc snažit ,abych je našla já.
Tak to bude už za chvíli:-) Já jsem to poznala tak, že mě kousnul do bradavky…auuuu za to si ty šaty zasloužím:-)
Ahoj, můj druhý chlapeček se narodil 28.1. 2012, měl 3,89kg a 52 cm, na 4měsíční měl 8,5 kg a 69 cm, je plně kojený ![]()
Ahoj, tak jsme byly ve čtvrtek na očkování 3 dávky hexa a prevenaru a bez reakce. Naštěstí. Jen malá za měsíc přibrala jen 220g tak nám paní doktorka doporučila už zeleninku. Teď v 5 měsících váží 5160 g. Začaly jsme mrkvičku a moc jí chutnala i poprvé, čekala jsem, že to bude prskat a zblajzla toho dost. Tak doufám, že ji apetit vydrží dál a něco nabere.
Ahojky, nám taky doktorka doporučila at už dokrmujem od 5ti měsíců, malé to moc chutnalo a krásně papkala, ale třetí den se osypala:(
Mrkev ze zahrady, 1. den tak 10 lžiček, 2. den taky a třetí už snědla 80ml a ten den odpoledne se osypala:)
Osypat se po mrkvičce, to neni moc častý, ale snad už ostatní příkrmy, třeba brambůrky, budou OK, držíme palečky
![]()
To jo, taky jsem to nečekala, jinak bych ji toho tolik nedávala. No jo když jí to tak chutnalo:) Včera jsme dali tu bramboru, tak snad to bude dobrý:)