Lednová miminka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
17.7.12 20:24

Včera jsem objevila první zoubek :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.7.12 21:51

Dnes jsem objevila lezoucí horní řezák…opravdu je tam, takže už máme třízubáka pizizubáka:-))))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
26.7.12 10:10

Zdravím vás holky, chtěla bych se jen zeptat nemáte po svých dětech na prodej nějaké hadříky č. 68? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3803
26.7.12 10:13

Koukám že máš kluka tak to nemám :-( jen to z čeho Vojta už vyrostl. Ale po holčině toho mám bedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.7.12 11:28

Hadříků mám taky spoustu, ale bohužel si je chci ještě schovat pro druhé miminko…zkus aukro, tam se prodávají celé sety, podle velikostí a za pěkné ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
26.7.12 11:38

To já si je už nechávat nebudu odrostou a jde vše do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.7.12 14:43

Ahoj, tak malá má zítra půl roku. Včera jsme byly na prohlídce u doktorky, váží 5700 g a měří 60 cm.Za poslední měsíc přibrala skoro půl kila, ale je už měsíc na zelenince. Předtím přibírala hrozně málo .Ted už můžem začít dávat i masíčko a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.7.12 15:46

Ahojky, tak to přibrala krásně. My jsme byly na půl roční prohlídce ve čtvrtek, paní doktorka nám řekla at cvičíme otáčení, že by se už měla otáčet. Jak kdyby to věděla, začala se druhej den otáčet:) Už má 7 kg, ale zoubky furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.7.12 20:19

Přece se nenechá trápit nějakým cvičením, viď. My zoubky taky nemáme. Naštěstí si dětičky poradí s papáním i bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.7.12 20:42

A jak to nesou Vaše mimča, ten růst zoubků???Lukáš měl docela vysoký teploty, průjem.. :nevim: a spousty proplakaných nocí..Dokonce v noci okolo 1h ráno měl 39,8C …No Lukáš plakal a já taky :roll:
Jinak má už 7225g a 70cm.
Krásně leze po čtyřech a už i sedí na boku, říká ba a ma, ale spíš jen ve chvílích kdy je naštvaný. :lol: Je to šikula můj… :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.7.12 23:11
@katule07 píše:
A jak to nesou Vaše mimča, ten růst zoubků???Lukáš měl docela vysoký teploty, průjem.. :nevim: a spousty proplakaných nocí..Dokonce v noci okolo 1h ráno měl 39,8C …No Lukáš plakal a já taky :roll:
Jinak má už 7225g a 70cm.
Krásně leze po čtyřech a už i sedí na boku, říká ba a ma, ale spíš jen ve chvílích kdy je naštvaný. :lol: Je to šikula můj… :potlesk: :srdce:

Ty jo tak to je fakt šikula, že už leze. Nikolka se zatím přetáčí jen na bříško a nazpátek už ji musím dát já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.7.12 15:11

To jo, to je šikulka, mě se taky malá zatím jen otáčí na bříško a to beru za velkej úspěch, moc se ji do toho nechtělo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
28.7.12 20:28

No, holky my cvičili od malička vojtu kvůli lehké hypotonii a tím jsme se i posunuli dopředu pohybově. Je to vážně je díky tomu cvíču!!! :potlesk:
Teď už pouze lehce rehabilitujeme…A co na plavání??Nechystáte se někdo chodit??
My by jsme chtěli začít od zíří… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.12 22:15

My na plavčo ne, malá má atopický ekzém. Ale synovi, když jsme chodili tak se mu líbilo, teda dokud se nezačalo potápět. To prostě nechtěl tak jsme pak přestali chodit.Tak ať vám se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.8.12 20:46

Co dáváte k jídlu a jak často?

Ahojky, zajímalo by mě, co Vašim děťátkům již servírujete k jídlu a kolik již vzládáte chodů. Moje malá už baští dopoledne většinou bílý jogurt, ten celkem baští. K obědu zeleninku, popř. s masem, ale vůbec jí to nechutná, vše plive. K svačině přesnídávku nebo rozmixované ovoce. K večeři kaši. Od všeho sní jen trošku.

Jinak už se plazí/leze po celém bytě, staví se na kolínka, aby někam dosáhla. A samozřejmě všechno zkoumá a olizuje, nejraději boty a kolečka od židle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí