Lednová miminka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
25.6.12 12:20

No snad jo…můj starší se malinko osypal jenom po borůvkách, a jenom po větším množství…zato jsem ale měla problém do něho do roku a čtvrt dostat víc než 60 g čehokoliv, zeleninovýho i ovocnýho příkrmu, milostpán chtěl jenom kojit :D :lol: a s mladším mě začátky čekají asi za měsíc, tak uvidíme… :P :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.6.12 12:29

Tak my to máme teda obráceně. Jí krásně, kojení ji už moc nejede, nerada cucá jen tak naprázdno, takže jakmile to neteče, tak se hned pouští:) Kaše mi sní po kojení ještě 70ml, té mrkve vlasně 80ml hned třetí den, no abych to nezakřikla, snad ji tak pojede i další zeleninka:) Takže začnete přikrmovat až od 6 měsíců? To máš asi hodně mlíčka co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.6.12 13:04

Jojo, mám ho až moc, ráno a večír kojim ještě i staršího, a malej i na mlíčku pěkně kyne, na 4měsíční měl 8,5 kg!!ale tvoje malá je tedašikulka, takhle rychle si zvyknout na lžičku :lol: :mrgreen: starší ji do 7 m totálně odmítal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.6.12 13:13

Jéé tak to je macek:), to se určitě pronese, malá měla ve 4 měsících 6,2 kg. Mlíčka mám od začátku tak akorát, mohlo by ho být víc:) Ale ted už může papkat něco jinýho, tak je to dobrý.
Na lžičku je zvyklá od malinka, dávala jsem ji tak kapičky na prdíky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.6.12 13:57

Jo, a to ho většinou nosím v šátku, protože kočár mu okupuje brácha :P :lol: ona je dobrá každá kapka mlíka, hlavně že kojíš :) já dávám na lžičku maximálně vigantol, a to jsou škleby.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.6.12 22:05

Tak malá už papá skoro týden mrkvičku, sní skoro celou skleničku. Jen mě teď začala dost kakat. Když jsem ji jen kojila tak kakala tak za tři čtyři dny, a teď skoro denně. Dneska toho snědla hodně tak kakala 4 krát. Doufám, že je to jen tím, že mlíčka měla už málo tak vše spotřebovala a teď té mrkve sní dost tak ji všechnu nespotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.7.12 21:38

Holky u Vás se nic neděje? Nám se holčina v neděli začala přetáčet na bříško. Zatím to udělá jen několikrát denně, ale to je asi jen otázka času kdy to bude dělat pořád dokola. Pamatuji si u kluků, že se pořád točili na bříško a nazpátek to ještě neuměli tak knučeli já je přetočila na záda a než jsem se otočila tak tam byli zas. Bylo to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.7.12 22:07

@Petrakuc buď ráda, že hezky kaká, dost dětí dostane po příkrmu naopak zácpu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.7.12 22:07

@Petrakuc buď ráda, že hezky kaká, dost dětí dostane po příkrmu naopak zácpu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.7.12 22:09

@Petrakuc malej se přetáčí už skoro měsíc, ale pořád jen na levou stranu:-( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.7.12 08:26

Tak to je šikulka. To se určitě za chvíli naučí i na tu druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.7.12 10:48

@Petrakuc nevím, on má celkově dost predilekci nalevo, uvidíme co mi řekne v pondělí doktorka, ale bojím se, že budeme muset cvičit vojtu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.7.12 12:25

Našemu Jeníčkovi bude ve čtvrtek půl roku. Začínáme s mrkvičkou a brambůrkem, ale moc mu to tedy neede, mlíka mám pořád spoustu a krásně přibírá, takže příkrmy zyvádíme zatím jen tak polehoučku, aby se naučil poznávat nové chutě. Má 8400g a už se otáčí na bříško i zpět, cucá si palečky u nohou, když leží na bříšku, pokouší se popolézt nadzvedáváním zadečku. samozřejmě všechno strká do pusinky a kouše, nejraději moje brýle:-) Čekáme že nám každým dnem přibudou ke dvou spodním zoubkům i horní řezáky:-) K příkrmům se mu snažím dávat i něco k pití, ale vůbec nechce pít z lahvičky, jen cucá dudlík, ale nesaje..asi zkusím hrneček nebo dávat čaj po lžičkách. Začala jste už některá dávat večerní kašičky? Doktorka mi ještě doporučovala pouze kojit, ale malý už se začíná v noci častěji budit…asi hlady? A jak jste na to vy s papáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.7.12 00:52

Můj Maty bude mít půl roku za 11 dní, a pořád plně kojím, příkrmy chci zkusit od srpna, zatím spí od 3 měsíců celou noc, tak mu asi mlíčko stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
17.7.12 19:48

Krásný podvečer přeji. Náš dorbek je narozený 18.2. a dneska jsme šli na 1/2 prohlídku a poslední očkování. A už máme 7940g a 67cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí