Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak malá na 8 měsíční měla 6300 g a 65 cm takže prcek. Zatím se přetáčí a plazí, ale couváním, po celým pokoji.Zuby zatím nemáme.
@veverka15 píše:
Ahoj holky,, muzu se k vam pripojit?? Marco je narozenej 31.1., zitra jdeme na osmimesicni prohlidku, tak budu vedet vic. Jinak 8 mesicu v roce zijeme v Italii, tak to mame vsechno takovy dobrodruzny. Muzu se vas zeptat jak vam ti vasi prckove spi? Malej se mi porad jeste budi dvakrat za noc a kdyz mu nedam mliko, tak neusne. Diky moc!!
Me se budi taky a kdyby jen 2×. Kolem 19:00 se nacpe kasi a jde spat, pak vydrzi 2-4 hodiny a pak se budi i po dvou hodinach na kojeni…
@Bessinka píše:
Me se budi taky a kdyby jen 2×. Kolem 19:00 se nacpe kasi a jde spat, pak vydrzi 2-4 hodiny a pak se budi i po dvou hodinach na kojeni…
Jak to tak čtu tak to mám uplně zlaté dítě, které chrní celou noc. Jak to zvládáte to noční vstávání?
@quatruska tak ze cca od pulnoci uz spi se mnou v posteli… a kdyz se vzbudi a chce se napit, tak se proste napije a ani me uz nebudi… Kdybych ho mela prendavat do jeho postylky, tak se asi zblaznim…
Tak my jsme u Turina…skoro v horach
ale je tu hezky…pro mimino a psa je to idealni prostredi!
jinak dneska na 8 mesicni kontrole 8200 g a 73 cm…hubenej a dlouhej
jinak tady v Italii moc kasicky nefrci, takze jedem v poledne i vecer normalni prikrmy.
Holky a jak vam svaci pres den? malej je linej jist. ma dny kdy sni vsechno a pak dny kdy proste nic mezi jidlama nechce…jen mliko!
V Turíně dělal švagr střechy
U nás už jedeme taky v skoro normálním jídle jen nekořeněním. Už to nehrotím jen musím trošku rozmačkávat. Má jen jeden zub ![]()
Co planujete koupit detickam na jejich 1. vanoce a nasledne na narozeniny?
Já budu kupovat hračku do vany a pak takový ten sotlek hrací. jinak fakt nevím
vkládačky a podobně má po ségře tak je to takové omezené
Já malé asi zabalím spoustu krabiček, aby měla co rozbalovat. S toho bude mít asi největší radost. o)
Přesně tak
do krabičky kostku aby to rachtalo a spokojenost největší ![]()
Já uvidím až vlezu do obchodu. Zatím jsem vybrala tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak snad to bude mít úspěch
Linda si s tím hodně vyhrála a pak jsem to darovala někam dál tak to koupíme znova.
Ja nejake malickosti uz koupene mam, jako lego, kostky, hopsadlo a 2 auticka… Rada bych nejakeho houpaciho kone, nebo nejakou peknou houpacku, ale zatim jsem nenasla nic co by se mi libilo.