Poradna duly
Jana Čurdová
@Syska píše:
Naše malá ani neleze, ani nepéruje, ani se neplazí. Taky už su nervozní, ale jak píšou holky, všichni říkají at si to užívám, že to pak půjde rychle, tak snad mají pravdu:)
Užívej si, naše malá pomalu začíná chodit. A to je točo, pořád za ní skáču, aby mi někde nespadla. A neboj jde to opravdu rychle. Verunku za dva týdny zvládla sedět lozit a stát.
Vlastní pokojíček, ale nejsem si jista, jestli to spíš není dárek pro nás:-P
Ahoj, mala pod stromeček dostane autosedacku a nejake mensi hračky…Kostky, krouzky co se navlékají na tyč, a jeste sedacku na kolo. Od babiček odrazedlo, houpacku a nejake obleceni. ![]()
Ahoj, mala pod stromeček dostane autosedacku a nejake mensi hračky…Kostky, krouzky co se navlékají na tyč, a jeste sedacku na kolo. Od babiček odrazedlo, houpacku a nejake obleceni. ![]()
My ji dáme taky autosedačku a hrací stoleček, od zbytku rodiny dostane aktivní chodítko, vkládačky, samolepky na zed, kuličky do bazénku, dřevěné kostky, pískoviště, skluzavku, oblečení, tunel a takové ty kroužky na tyčce z ikey, odrážedlo… Bude toho až moc:)Nevím co budu vymýšlet na narozeniny:(
No já kdybych chtěla udělat tu nej největší radost našemu Lukášovi, tak by to bylo:smetáček+lopatka, vatové tyčinky, ovladač, kabely, tatínkovo boty…
![]()
To jsou jeho favoriti…
Ahojky
jsem tu nová, ale mám také lednovou holčičku, tak píši
moc Vás zdravíme s dcerkou Isabellkou
12.1.12
v Hořovicích ![]()
Prosím, vozíte děti už v golfkách? Doporučíte mi nějaké?? Chceme malé nějaké koupit, ale těch značek. Máme sice kočár trojkombinaci, ale když jezdíme autem, tak je to namáhavý, ten těžký kočár furt rozkládat a skládat. Měl by to být zároven i vánoční dárek ![]()
Já malou vozím v Nuně, ale spíš jen v nákupních centrech.Ale dala jsem jednou do ní i fusak a vozila venku.
Já mám obyč beibypoint a v pohodě hlavně když někam jedem tak lepší než kočár. A s fusakem to jde. Jenže u nás už chodíme tak je to o to jednodušší.
Vcera jsem koupila golfky baby design travel. Tak uvidíme, jak se nam bude jezdit ![]()
Taky máme golky chicco, používáme je jenom když někam jedem autem nebo do obchodu.
Tak co mrnousové. Už se nám blíží první narozeniny. Budete kupovat dort, nebo pect?