Poradna duly
Jana Čurdová
Jé jaké hopsadlo? To jsem chtěla malé taky pořídit. Já jsem ještě přemýšlela nad tunelem z Ikei.Jak chodíme na cvičení tak tam ho mají a malé se to moc libí.
Toho máme ve žlutém a úžasné taky si s tím Linda vyhrála ale Vojta je na to ještě malý
Necekam ze na tom zacne hned skakat, spis jsem si rikala, ze po tom bude lozit, stavet se… Uz ted mi obchazi nabytek… dneska uz mel asi 4 pokusy o to se pustit… Ke stromecku uz si asi dojde po svych..
Tak u nás máme taky první kroky za sebou a už ujde i pár krůčků mezi nábitkem sám
taky takové trošku šídlo
Jó, přesně tohle hopsaldo chci koupit i našemu Jeníčkovi k těm 1. narozeniná. 19.1…nebo možná spíš toho slona. Jinak dostane jako velký kluk už vlastní pokojíček, do kterého se doufám bez reptání přesune…krásně spí celou noc, takže si možná ani nevšimne, že už nespí s rodiči v ložnici:-) Je to krásný spokojený chlapeček, má šest zubů, papá jogurty, zeleninu s masem, ovoce, ale i stále kojíme ráno a v noci, jednou přes den. V necelých 9 měsících váží 10.5 kilo ale když tak čtu vaše příspěvky jsem pořád lehce nervózní…vím že se dětičky nemají srovnávat, ale stejně mě lehce trápí, že si pořád neumí sám sednou, ani se postavit, jenom péruje na kolínkách, ale neleze…jen se plazí přitahováním ručičkama a odrazem obou nožiček, nestřídá strany…pomáhám mu jak se dá dokonce i názorně předvádíém, ale má z toho jen srandu:-)))Na prohlídku jdeme až za měsíc, tak doufám, že se to do té doby naučíme:-/
Jé to máme uplně stejně narozené děti. Verunka je taky 19.1.V Motole.
Hele neboj máme kamaráda, který je narozen 19.12 a taky ještě nesedí. Každé dítě je jiné. A má docela dost času.
@Lucasie píše:
Jó, přesně tohle hopsaldo chci koupit i našemu Jeníčkovi k těm 1. narozeniná. 19.1…nebo možná spíš toho slona. Jinak dostane jako velký kluk už vlastní pokojíček, do kterého se doufám bez reptání přesune…krásně spí celou noc, takže si možná ani nevšimne, že už nespí s rodiči v ložnici:-) Je to krásný spokojený chlapeček, má šest zubů, papá jogurty, zeleninu s masem, ovoce, ale i stále kojíme ráno a v noci, jednou přes den. V necelých 9 měsících váží 10.5 kilo ale když tak čtu vaše příspěvky jsem pořád lehce nervózní…vím že se dětičky nemají srovnávat, ale stejně mě lehce trápí, že si pořád neumí sám sednou, ani se postavit, jenom péruje na kolínkách, ale neleze…jen se plazí přitahováním ručičkama a odrazem obou nožiček, nestřídá strany…pomáhám mu jak se dá dokonce i názorně předvádíém, ale má z toho jen srandu:-)))Na prohlídku jdeme až za měsíc, tak doufám, že se to do té doby naučíme:-/
To je náhodička…já rodila na Vinohradech..jak jsi byla v Motole spokojená? Všichni ho doporučují až na paní, která rdila se mnou svého druhého chlapečka, ta si zase pochvalovala, že ve Vinohradech je to lepší, hlavně co se týče poporodní péče.
To neřeš že jen péruje
pak to bude den ze dne a bude sedět a druhý den chodit
Ono je to pak rychlé. Jen co získá odvahu a jistotu
Ten náš klouček je taky dílo a hrozně hodnek.
To neřeš že jen péruje
pak to bude den ze dne a bude sedět a druhý den chodit
Ono je to pak rychlé. Jen co získá odvahu a jistotu
Ten náš klouček je taky dílo a hrozně hodnek. a je 18.1.
Děkuju, tak nějak si to taky myslím, ale potěší slyšet to od někoho jiného:-)
![]()
@Lucasie píše:
To je náhodička…já rodila na Vinohradech..jak jsi byla v Motole spokojená? Všichni ho doporučují až na paní, která rdila se mnou svého druhého chlapečka, ta si zase pochvalovala, že ve Vinohradech je to lepší, hlavně co se týče poporodní péče.
Já jsem byla moc spokojena.Po nepostupujícím porodu se malá nakonec narodila císařem. JIP luxusní. Na šestinedělí mě štvala jedna sestra, ale to byl asi můj osobní problém. Jinak doktoři v pohodě. Až budeme čekat druhé prcka tak určitě zase do Motola
Naše malá ani neleze, ani nepéruje, ani se neplazí. Taky už su nervozní, ale jak píšou holky, všichni říkají at si to užívám, že to pak půjde rychle, tak snad mají pravdu:)
Ženy, ještě jednou moc děkuji za podporu korunovanou úspěchem!:-)) Jíček se od soboty umí sám posadit a právě před chviličkou se poprvé sám postavil u gauče:-))Tak už jen to lezení a jsme komplet:-)))