Lehký sporťák/golfky protisměr

3587
9.6.22 21:40

Lehký sporťák/golfky protisměr

Dobrý den, prosím o tipy na lehký a skladný sporťák nebo golfky, které jdou dát do úplného lehu a mají možnost otočit sezení do protisměru. Kočár by měl mít polohování podpěry nohou, delší stříšku. Chci ho primárně do auta a na dovolené, klasický sporťák z dvojkombinace máme. Něco jsem našla, ale uvítám další tipy. V podstatě vše by splnil Valco Snap Ultra, ale vůbec se mi nelíbí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
9.6.22 22:23

S tím protisměrem je to oříšek. Valco je fajn, ale brala bych jen verzi Sport, s klasickými kolečky je to kostitřas i na asfaltu.
My teď máme Cybex Balios S, taky celkem skladný, ale oproti Valcu má kratší stříšku a krátkou opěrku pod nohy. Dítěti tak nad 80 cm už z něj koukají nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.22 22:35

Mimo valca jsou všechny sporťáky s protisměrem těžší než normální sporťáky. Já jsem měla benetto nico a bylo moc fajn. Jinak koukni na moon resea, joie versatrax, adbor gato, britax smile. Maxi cosi adorra a stella.

• Citovat
  • Upravit
3587
9.6.22 23:19

@aanysek no na ten jsem také koukala a říkala jsem si, že nebude asi moc velký. A dcera má 72cm v 7 měsících takže to by nám moc dlouho nevydržel. :think:

@Janli díky moc, kouknu na ně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4