Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím o tipy na lehký a skladný sporťák nebo golfky, které jdou dát do úplného lehu a mají možnost otočit sezení do protisměru. Kočár by měl mít polohování podpěry nohou, delší stříšku. Chci ho primárně do auta a na dovolené, klasický sporťák z dvojkombinace máme. Něco jsem našla, ale uvítám další tipy. V podstatě vše by splnil Valco Snap Ultra, ale vůbec se mi nelíbí. ![]()
S tím protisměrem je to oříšek. Valco je fajn, ale brala bych jen verzi Sport, s klasickými kolečky je to kostitřas i na asfaltu.
My teď máme Cybex Balios S, taky celkem skladný, ale oproti Valcu má kratší stříšku a krátkou opěrku pod nohy. Dítěti tak nad 80 cm už z něj koukají nohy.
Mimo valca jsou všechny sporťáky s protisměrem těžší než normální sporťáky. Já jsem měla benetto nico a bylo moc fajn. Jinak koukni na moon resea, joie versatrax, adbor gato, britax smile. Maxi cosi adorra a stella.
@aanysek no na ten jsem také koukala a říkala jsem si, že nebude asi moc velký. A dcera má 72cm v 7 měsících takže to by nám moc dlouho nevydržel. ![]()
@Janli díky moc, kouknu na ně. ![]()