Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte nějaké zkušenosti s doktorem MUDr. Tomáš Bakaj na ORL ve Fakultní nemocnici v Olomouci?
Musím říct, že jsem ho s dcerou „chytla“ dvakrát, Byli jsme tam s bolestmi ucha na večerní pohotovosti.
Po prvé chtěl ucho hned píchat, ptala jsem se jestli je to nutné, tvrdil, že ano, tak jsem mu věřila. Ale způsob jeho píchání byl hrozný. Hrozně se s tím roztahoval a píchal to na několikrát a na závěr konstatoval, že tam není žádný sekret, jen výpotek = žádný hnis, co by musel ven, tam nebyl. A druhý den jsme to museli jít píchat znovu, protože až tehdy se tam hnis skutečně udělal.
Po druhé (asi po půl roce od první zkušenosti) jsme tam byli zas a když jsem ho tam viděla, tak jsem si říkala, panebože, proč je tu zrovna on. Zkontroloval ouško a zase hned, že to bude píchat (já věděla, že malou to zas tolik nebolí a představa, že by to píchal on mě děsila), ptala jsem se ho, jestli to nezvládneme s kapkama, netvářil se na to, ale protože viděl, že souhlas se mi dát nechce, tak mi napsal kapky a šli jsme. Dnes jsem byla na kontrole u lékařky a ta říkala, že kapky pomohly, že to vypadá dobře.
Takže mi z toho zase vyplívá, že by to píchal zbytečně.
Nevím, jestli dvě zkušenosi stačí na to, abych o něm mohla prohlásit, že je to špatný dr., ale vím jistě, že pokud to půjde jeho péči se raději vyhneme. ![]()
@cancerka já ho znám a jako špatný mudr. mi nepřipadne. ale každý má jinou zkušenost.
@principeska pokud má někdo jinou zkušenost, tak je to snad i dobře, jinak by tam ten dr. neměl fakt co dělat. Akorát já už v něj důvěru nemám a pokud to půjde, tak se mu určitě vyhneme.
Dr. Bakaj mně vyléčil ucho které přednim vic jak rok pokoušelo lečit 6ruzných lékařů. Doporučila mi ho dr. na Hradisku.Moc jsem tomu nevěřil, ale on to dokázal. Domnivám se, že je to nejlepši lekař ORL v mašem kraji.
Ahoj potřebuju poradit, kdam na ušní v Olomouci. Mám šasto zánty a hůř slyším na pravé ucho. Kvůli školy bych potřebovala udělat i audio Moc díky Zuzka Cvrček
Me taky operoval letost ucho a sem zpokojena. dobre to udelal a dobre i slysim na to ucho. ja si na nej nemuzu stezovat.