Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Letěl někdo z vás letos z Ostravy do Dubaje s Travel Servis? Je to prý stejné letadlo jako lety po Evropě - to znamená málo místa na nohy. Uvítám pozitivní i negativní zkušenosti.
Pokud jsi letěla s Travelservis, tak víš o čem to je. 3 sedadla vedle sebe, úzká ulička a opět 3 sedadla. Za vodu si zaplatíš, za jídlo taky, tak jak bys letěla do Turecka či Řecka. Netřeba komentovat služby travel servis.
@ivulka Co zkusit raději Emirates z Prahy anebo Katowice? Tam ty služby budou o něčem jiném.
TS je hladolet na úrovni MHD. zažito, přetrpěno. Takový létající dobytčák. Let s Emirates je sám o sobě zážitek, letenky s nimi přesto nejsou tak drahé.
My jsme letos v únoru letěli s TS Praha - Dubaj a světe div se, dostali jsme normální teplé jídlo, co se dostávalo dřív, i jednou nebo možná dvakrát chodily letušky s pitím. Jinak letadlo stejné jako při letech po Evropě, ale vydržet se to dá.
Ano je to stejne letadlo. nicmene temer 5
totozne rozestupy sedacek jsou i u emirates. rozdil je hlavne v tom ze travel ma letadlo jednoulickove a emirates ma dvouulickove takze je to celkove vzdusnejsi a prostornejsi a samozrejme lepsi servis
Ono je problém, že chceme letět přes Fischer a ti létají výhradně s Travel Servis ať už z Ostravy nebo z Prahy.
@ivulka píše:
Ono je problém, že chceme letět přes Fischer a ti létají výhradně s Travel Servis ať už z Ostravy nebo z Prahy.
TAk buď bude Fischer a travel servis, anebo bude jiná CK a lepší komfort. Dělám v cestovce, jestli chceš, poradím, mrknu se, kdo jak lítá i ceny pořešíme.
@hudečice píše:
TAk buď bude Fischer a travel servis, anebo bude jiná CK a lepší komfort. Dělám v cestovce, jestli chceš, poradím, mrknu se, kdo jak lítá i ceny pořešíme.
Netrvám na Fischeru, ale chci kvalitu s tím, že si klidně připlatím. To zprávy napíšu mail. A moc díky za nabídku a za čas
@ivulka - jinak to není pravda, že fischer létá jen s TS, letíme teď v únoru FlyDubai a nabízeli i Emirates… Toť moje zkušenost. Jinak TS jsme letěli v říjnu, jídlo teplé bylo 1×, potom i svačina a několikrát za letu pití - bez jakýchkoliv poplatků ![]()
@hudečice - Ostravu jsem nezaregistrovala
moje zkušenosti jsou s odlety z Prahy
@Verkom píše:
@hudečice - Ostravu jsem nezaregistrovalamoje zkušenosti jsou s odlety z Prahy
Od letošního podzimu jsou i odlety z Ovy do Dubaje, bohužel je obhospodařuje Travel Service.