Let s dcerkou 7 let s teplotou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15418
17.2.25 15:53
@Anonymní píše: Více

Hoooodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
17.2.25 15:54
@Anna766 píše: Více

Nj, tak jsi měla trochu pracovat na imunitě, aby ti miláček nechytl kdejakou srajdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 15:54
@Šmoulice píše: Více

vsak jo, zakladatelka je dospela, urcite si to tady vsechno precte, zvazi pro a proti a pak se nejak rozhodne.

Ale nebudeme tady delat nejakou nazorovou policii ne? Snad je to od toho verejna diskuze, aby kazdy pridal svuj nazor na hromadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148426
17.2.25 15:59

Na imunitě jsme pracovali i s lékařkou dost. Miláčka si nech od cesty. Srajdu chytil od dětí rodičů jak jsi ty. Bezohledných kteří neberou ohledy na druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.2.25 16:00
@Menton píše: Více

Taky chodim do prace nemocna, nemuzu si dovolit byt na nemocenske. Hele, kdyz ti na zada dycha nekdo s druhym platem, tak to se ti to krasne poucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
17.2.25 16:03

No, evidentně jste na ní pracovali málo. ;)

Ale některé opečovávané, skleníkové kytičky prostě chytnou kde co, no …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
17.2.25 16:06
@karinka píše: Více

Já neznám osobně nikoho, kdo by chodil na nemocenskou s každým prdem … Spousta lidí si to nemůže dovolit, protože by je brzy vyrazili …
Víš co, dokud se matky valí na mateřské, tak mají plnou pusu keců, jak ony by niiiikdy nedaly nemocné dítě do školky, ale práce je pak velmi často vyvede z omylu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.2.25 16:08

Je zajimave, ze na zapade se to tolik neresi, jako u nas, kde se to resi az moc. Jak je mozne, ze tam to tak neprehaneji, jako u nas a juknete na jejich statistiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.2.25 16:11

Hele, a to ja zase mam v okoli matky, ktere chodi casto na nemocenskou nebo na paragraf a maji jedno spolecne, delaji ve statni sprave, takze ty taky nechapou, jak muze nekdo chodit do prace nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 16:29

Moje sestra zije v Anglii a tam se chodi nejen se zelenou rymou a tuberackym kaslem do skoly, ale i dokonce s teplotou do 38C. Pokud dite musi brat ATB, tak se rano predava dite i s leky a ucitelky dohlizeji na jejich podani. Decko je natolik nemocne, ze sotva sedi na zidli, ucitelky mu podavaji ATB a nurofen, a misto toho, aby se doma v klidu lecilo, tak musi v tomto stavu sedet ve skole.

Deti sestry jsou NONSTOP nemocne, protoze kasle cela trida a 90% decek ma u nosu zelenou nudli. Moje neter jde z jedno zanetu do druheho, pichali ji uz nespocetne krat usi, nez se nakonec rozhodli zavest ventilacni trubicky do usi.

Mas pravdu, to potrebujeme i u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.2.25 16:35
@PinkiePieCutie píše: Více

Ale jdi ty, ja ti tady muzu taky vyjmenovat nekolik pripadu, kdy jsou deti vecne nemocne, a co to jako vypovida? No nic, jen ze to vyjde nastejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 16:43

ale to neni jenom moje neter a synovec, kteri jsou nonstop nemocni. Ona to je cela trida. proste si to navzajem predavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148426
17.2.25 16:51

To musí bejt úžasný pro to dítě. Je mu blbě, nacpané lékama, hlavně že je zocelené v kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
17.2.25 17:42

To je z logiky veci trochu nesmysl ne? Na viry ma ATB nulovy ucinek :D Leda to nekdo dava preventivne, aby zamezil bakterialni infekci.

Z popisu zakladatelky to na 99% neni na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 17:42

To ano, ty taky jsou. Z extrému do extrému. Já jsem člověk zlatých středních cest a jak nemám ráda bezohledné lidi, co posílají infekční děti do školek a lezou s nimi do letadel, tak nemám ráda hysterické rodiče, co by dítě ještě týden po posledních příznacích nemoci nejraději viděli s čajem v posteli a kdo to tak nedělá, je sobec a ignorant :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí