Letadlo + dítě + zavazadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
3.7.13 19:19

Peta h stopro souhlas, jen bych ještě dodala, že si nemyslím, že tím, že člověk vše dodrží, je to záruka, že to bude ok. Já sama třeba šíleně trpím, nepomáhá nic, špunty v uších žvýkám jak o závod, zívám, prostě všechno možné a stejně nejen, že mi uši šíleně zalehnout a trvá do druhého dne, než odlehnou, ale taky příšerně bolí, do toho je mi zle a chytne mě migréna (uši mi zaléhají i při cestě autem, metro, v rychlém výtahu…). Z toho důvodu bych syna do letadla nevzala, prostě se bojím, aby taky neměl bolesti, navíc jakákoliv rýma se mu hned vráží do uší :(. Vím, že může být a pravděpodobně by byl úplně v poho, ale tím jak trpím já, bych nesnesla, kdyby prožil něco podobného :zed:. Radši si sním uděláme pěknou dovču po Čechách… ale jestli máte někdo jakékoliv zkušenosti, nebo rady navíc, sem s nimi :D ;), jo ještě dodám, že jsou mu 4roky, takže s tím pitím bychom se asi nechytali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruška89
7.8.13 10:59

Chci se zeptat, jak se všude píše že cesta letadlem je zdarma do dvou let, je to včetně 2 let nebo když bude mít 2 a 2 měsíce tak už bude platit normálně? moc děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
14079
7.8.13 11:03
@Veruška89 píše:
Chci se zeptat, jak se všude píše že cesta letadlem je zdarma do dvou let, je to včetně 2 let nebo když bude mít 2 a 2 měsíce tak už bude platit normálně? moc děkuji za odpověd

Tak s letadlem to neporadím, ale my jsme něco podobného řešili s ubytováním - akční cena pobytu byla za 2 dospělé + 2 děti do deseti let zdarma - chtěli po nás data narození a paní v cestovce mi říkala, že je pro ně směrodatné, kolik přesně dítěti bude v den ukončení pobytu.
Takže tipuju, že ve 2 letech a 2 měsících už letenka zdarma nebude, ale mohla by být nějak zvýhodněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
7.8.13 11:04

Je to jen do dovršení 2 let, takže když mu je 2 a den, už musí mít svoji sedačku a samo platíš víc. Do dvou let ti sedí na klíně, nemá nárok na sedačku (místo v letadle), ale určitě se taky něco platí, když kupuješ jen letenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.8.13 11:09

Pri letu pres cestovku je to tak ze v den navratu mu nesmi byt jeste 2 nabo max 2 roky presne. U samostatne letenky to bude hadam stejne. Sedi na kline a letenku neplatis pouze letistni taxy nekde kolem tisicovky.
Kdyz uz je starsi 2 let musi mit vlastni sedacku v letadle takze cena jako za dospeleho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruška89
7.8.13 11:20

No tak to je škoda :(, naše malá se totiž narodila o 2 a půl měsíce dřív, jinak by nám to příští rok vyšlo…no škoda :)

• Citovat
  • Upravit
16365
7.8.13 11:25

A co proste letetdriv nez ji ty dva budou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruška89
7.8.13 11:35

No jenomže ona je právě má 4.6 a to je dost brzo zase..

• Citovat
  • Upravit
16365
8.8.13 10:07
@Veruška89 píše:
No jenomže ona je právě má 4.6 a to je dost brzo zase..

zalezi kam chcete ale da se vybrat dost destinaci kde bude i v kvetnu krasne : :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí