Letadlový režim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
7.5.17 10:29

Letadlový režim

Ahoj :mavam:, nevím jestli se tahle otázka hodí do diskuzí na eMimino… ale přes to se zeptám… Dcerka (13 let) by chtěla v letadle až pojedeme na dovolenou používat mobil, ale nevím jesli je to „bezpečné“. vím že se tam používat smí když je v režimu LETADLO… ale nejsem si jistá jestli to opravdu funguje. Jaké máte vy zkušenosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21482
7.5.17 10:32

Funguje to uplne v pohode. Pouzivame tak elektroniku na cestach cela rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.5.17 10:32

Jasne že staci mobil/ tablet dat do rezimu letadlo. telefon v tu dobu neprijima wifi a operatora, hudbu a nahrany filmy ale pusteny mit muzes. Delaji to takhle vsichni asi 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4940
7.5.17 10:33

I kdyby měla mobil v běžném režimu, tak s letadlovými přístroji to nic neudělá. ;) Sice se na to stále upozorňuje, ale opravdu, mobil s technikou v letadle v dnešní době nic neudělá. :) Můžete být v klidu, ale pro svůj dobrý pocit, ať si klidně letadlový režim v mobilu zapne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.5.17 10:33

@AndelaCerna A data jsou taky v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4940
7.5.17 10:36

@Czechova Ano, data jsou také v pohodě :) Ale obávám se, že se bude moci připojit pouze na zemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
7.5.17 10:43

Ja rezim v letadle nastavuju v telefonu synovi kdyz si chce pucit hru, neda se pres to volat, odesilat zpravy, pripojit na internet, jediny co se da je pustit filmy, pisnicky, prohlizet fotky a hrat hry ktere nevyzadujou pripojeni k internetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
7.5.17 10:43
@Czechova píše:
@AndelaCerna A data jsou taky v poho?

A data bys v letadle chtěla najít kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
7.5.17 11:28

Obávám se, že data ti v letadle nepůjdou. Pokud nemá přímo letadlo svoje WiFi, což běžná nemívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
7.5.17 11:36

Ona má totiž satelitní telefon:-), ale nevěděl jsem že tyto přístroje umí přehrávat filmy atd 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.5.17 12:00

Je to v pohode. Me deti konce jednou prostredni synator udelal pekelnou scenu, ze bus
D u okynka, nebo na zemi( u okynka sedel let tam, zpet tam byl nejstarsi),no a udrzet ho v sedacce mi dalo tolik zabrat, ze na nejakej zapnutdj mobil jsem si vzpomnela az po pulhodine letu, kdyz mladej usnul :oops: no a doleteli jsme, nastesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.5.17 12:25

@Czechova Pokud zapne rezim letadlo, tak ho muze pouzivat treba na hry atd v letadle klidne. Kdyz se nebude chtit pripojit k internetu nebo volat, tak v pohode. Rezim letadlo ji odpoji od site, takze misto telefonu bude mit jakoze treba prehravac filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.17 12:40

Mate nekdo zkušenosti se stahvanim filmu do mobilu, dělala jsem to naposled tak před deseti lety, stahnout film umim, ale mam to stahnout rovnou do mobilu nebo do pc a pak pretahnout do mobilu? koncovka avi bude stacit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.5.17 13:47
@debra.morgan píše:
Mate nekdo zkušenosti se stahvanim filmu do mobilu, dělala jsem to naposled tak před deseti lety, stahnout film umim, ale mam to stahnout rovnou do mobilu nebo do pc a pak pretahnout do mobilu? koncovka avi bude stacit?

Stačí rovnou do mobilu, musí v něm být dost místa, nezáleží ani tak na koncovce jako na kodeku, já třeba mám v tabletu BS player, v pohodě zvládá Xvid, ale pak jsou kodeky jako ACC a další a tam už je to jiné, i když je to v avi, tak to nepřehraju. Třeba na ulozto je to pod ikonkou „i“, tam se ti pak rozbalí informace o kodecich. Nebo třeba mi jde obraz, ale má to nějaký prapodivný kodek na zvuk a mám smulu :zed: Určitě zkusit po stažení hned otevřít a poslechnout, zda jde zvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
7.5.17 13:53

@debra.morgan me avi funguje, mam v mobilu stazeny vlc prehravac takze otevru prakticky cokoli, neco stahuju i ve formatu mp4, jinak se da stahovat rovnou do telefonu, ale ja stahuju radsi do pc a pak to pres usb kabel pretahnu do mobilu, je to rychlejsi, mobil mi stahuje hrozne dlouho. Zaklad je mit dostatek pameti, nejlepsi je nejaka vetsi pametovka. A pak uz zalezi co ma za mobil, co zvladne, ty novejsi uz umi asi vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák