Filmy na Youtube a autorská práva

Anonymní
5.5.17 19:49

filmy na Youtube a autorská práva

Stáhla jsem si do počítače film, který bych před návštěvou ráda promítala na velké televizi v obýváku. Jenže nevím jak ho tam dostat :mrgreen: tak velkou flešku nemám a teď zrovna nikde nemají v akci za dobrou cenu, vysílání přes wifi se hrozně seká. Napadlo mě nahrát film na YT a pak si ho na YT aplikaci v televizi pustit. Jenže nevím jak je to s autorskými právy. Abych pak nebyla někde popotahovaná. Film je stažen z ulož. to a jedná se o loňskou Disnyovku. Jak to funguje? A pobere YT rozlišení 1280*720? Děkuji za odpovědi a prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.5.17 19:51

Na youtube ani omylem.. to, žes ho od někoho stáhla, je problém toho, kdo to dal, pokud to vyvěsíš na youtube, máš problém ty jako šiřitel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
5.5.17 20:06

A nemůžeš propojit TV s počítačem a udělat z TV druhý monitor? Ty novější televize by to měly umět. Ale budeš potřebovat HDMI kabel a notebook i TV musí mít potřebné sloty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
5.5.17 20:12

Upřímně řečeno, na co je na jeden film potřeba velká fleška, snad na všechny dnes prodávané se vejde a něco, co stojí 2 stovky, snad nemusím nezbytně nutně kupovat v kci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
5.5.17 20:14
@nozu píše:
A nemůžeš propojit TV s počítačem a udělat z TV druhý monitor? Ty novější televize by to měly umět. Ale budeš potřebovat HDMI kabel a notebook i TV musí mít potřebné sloty.

To mi přijde skoro jednodušší (a pokud nemá to HDMI doma, tak i levnější) koupit tu flešku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
5.5.17 20:21

@j.a.n.i1 Taky premyslim, jak velky soubor to musi byt, kdyz se nevleze na flashku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
5.5.17 20:23

@cecetka Tak nějak, hlavně, když vezmu uváděné rozlišení a běžnou délku filmů, tak jsme určitě pod 4 GB a menší flešky se dnes už snad ani neprodávají… a i 8 GB stojí pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.17 20:34

Film má 2gb a já mám jen 2gb flash a na ní písničky. Flash bych chtěla aspoň 16gb a u nás v elektru jí mívají jednou za čas za 99kč a na tu akci si chci počkat. Dnes jí tam mají za skoro 300,–,škoda peněz. Nicméně zpět k tématu. Jak je tedy možné, že někdo riskuje trest za šíření filmů na YT? Zrovna dnes nemocná dcera sjíždí na YT snad všechny díly Barbie přidané před pár dny, taky proto mě to napadlo.

• Citovat
  • Upravit
15575
5.5.17 20:48

Já bych to neriskovala. Jinak samozřejmě na youtube je plno filmů no, časem je stáhnou, pak se zase objeví a tak to jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
5.5.17 20:49
@martina.se píše:
Na youtube ani omylem.. to, žes ho od někoho stáhla, je problém toho, kdo to dal, pokud to vyvěsíš na youtube, máš problém ty jako šiřitel :nevim:

jj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.17 21:00
@Anonymní píše:
Film má 2gb a já mám jen 2gb flash a na ní písničky. Flash bych chtěla aspoň 16gb a u nás v elektru jí mívají jednou za čas za 99kč a na tu akci si chci počkat. Dnes jí tam mají za skoro 300,–,škoda peněz. Nicméně zpět k tématu. Jak je tedy možné, že někdo riskuje trest za šíření filmů na YT? Zrovna dnes nemocná dcera sjíždí na YT snad všechny díly Barbie přidané před pár dny, taky proto mě to napadlo.

protože doufají, že se na to nepřijde.. některý věci tam dají majitelé, distributoři atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21675
5.5.17 21:00
@j.a.n.i1 píše:
To mi přijde skoro jednodušší (a pokud nemá to HDMI doma, tak i levnější) koupit tu flešku :mrgreen:

jo, to určitě ano :mrgreen: My máme v této oblasti nadstandartně vybavenou domácnost, takže u nás by nebyla problém ani jedna varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.17 21:05

@martina.se Aha, děkuji za osvětu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.17 21:06

Počítač mám sice stolní, ale asi to provedu s tím HDMI :) Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
101871
5.5.17 22:28
@Anonymní píše:
Film má 2gb a já mám jen 2gb flash a na ní písničky.

A to je takový problém ty písničky zkopírovat do počítače, použít flešku na film a pak je tam zase vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák