Letenky Wizz - placená rezervace místa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
2.10.19 21:26

@SAJ hele jako je to otrava, ale vzhledem k tomu ze neobvykleji je jejich cena letenky od 300 do 3000, tak nekde to nahnat musej.

me prudej ty nulovy tolerance s cabin bagama treba u velkejch rodin, kdy nedovolej tem rodicum dve velky jako ekvivalent sesti malejch (zrovna minuly tyden), kdyz snad kazdej chape ze clovek neji chobotnice aby drzel pet deti a sest malejch batohu dvema rukama… to mi treba prislo drsny. ale jestli jeden dospelej dostane vylozovany 3E a druhej 26B mi pripada fakt jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.10.19 22:03
@SAJ píše:
No jo, co létáme, je to čím dál šílenější. Ale co už… :) Fakt se už strašně těším. Pochopte, týden bez dětí!!!

já tě chápu :mrgreen: klidně bych akceptovala i „plane is extra“ :lol: :lol: :lol: ale musím si počkat do května, pak úprk do NY :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
2.10.19 22:06

@LKL
Nevím ty ceny no, nás teď stal Lisabon 3700 bez všech těch příplatků, takže asi 5500 s kabinovym zavazadelem a výběrem místa, takže mi to AŽ takkvy low cost nepřijde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
2.10.19 22:17

Letěli jsme s nimi dva dospělí a dvě děti, nic jsme si nedoplatili, bylo nám jedno, že nebudeme spolu. Děti musejí být v doprovodu dospělého, takže ty nemohli strčit někam jen tak a to mi ke štěstí stačilo. Obě cesty dali deti ke mně a manžel seděl jednou tři řady za námi, podruhé úplně na druhé straně letadla. Ale jak říkám, jsme dospělí, tohle vůbec neřeším. A kufry jsme měli normálně velké, ale to by u nás na 14 dní se dvěmi detmi jinak nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
2.10.19 22:22

@veria lisabon s wizzairem? to ale nebylo z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
2.10.19 22:29

@LKL Nee, z Vídně. Měli jsme původně koupené CSA z Prahy za prakticky stejnou cenu i s příplatkovym jídlem, ale zrusili tuhle linku náhle před letní sezonou. Tak jsme to asi kupovali moc pozdě (v červnu na září).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
2.10.19 22:45

@veria ona ta cenotvorba je dost kreativni - nejvic fakt zalezi na tom, jak rychle se ti konkretni let vyproda - mam odsledovany ceny na jedny konkretni lince nekolik let zpet a korelace mezi tim co zaplatis a jak dlouho dopredu rezervujes je prakticky nulova - a cena od 8 do 200 liber furt za to samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
2.10.19 23:12

Taky jde o sezónu a den, no. Jako let někdy začátkem února ve všední den stojí něco jinýho než pátek odpo v červenci. Ale mně když nesešlo na termínu, lítala jsem celkem za hubičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
2.10.19 23:15

Na to září byly ceny plus minus stejný pořad. V únoru v lednu je to asi levnější ale to si radši připlatim než litat do Lisabonu v zimě.

Já tedy nikdy neměla štěstí na super levný letenky, kromě toho ze jednou jedinkrát jsem letěla za 20 EUR, jinak platím slavným lowcostum většinou víc než 5 tis za jednu letenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
2.10.19 23:23

Pro mě je těch 5000 limit se vším všudy zpátečně, a to už musí být. Zrovna koukám, že loni ten York 4800 za dvě zpáteční letenky komplet (Jet2.com), a to byl prodlouženej víkend začátkem sezóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
2.10.19 23:25

Nevím no tak levný letenky se mi nikdy nepodařilo koupit. Třeba Riga s BalticAir byla extrémně draha, snad za 8 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.12.22 11:43

Takže když si místa nezaplatim dopředu, tak je stejně budu doplácet při check-in?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.12.22 12:03
@Hadumi píše:
Takže když si místa nezaplatim dopředu, tak je stejně budu doplácet při check-in?

Nebudeš. Prostě dostaneš místo automaticky, které bude zrovna volné. Platíš jen tehdy pokud si sama vyberes konkrétní místo. Já místa připlácím vždycky, chci okna :mrgreen: A co se tyče batoziny, tak my bez problému zvladame klidně dva tydny jen s batohem, decka mají každý svůj (ale už jsou vetsi).Na letní dovolenou nevidím důvod táhnout kufry, stačí hezký apartmán s pračkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí