Letní brigády pro holku 17 let v Praze a okolí na tři týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.6.26 11:58

@normalni zena ano koukali jsme… nabídka jen kuryru, ostrahy atd :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.26 12:00

@Snopy123 poprosila me at se poptam znamych atd, tak zkousim i tady :D sama hledala v inzeratech ale nic nenasla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.26 12:02

@Snopy123 a jake typy brigady meli?

• Citovat
  • Upravit
77025
6.6.26 12:17
@nikitice píše: Více

no přesně tak, je víkend, tak ať si dá zakladatelka s dcerou procházku a podívá se jestli třeba nějaké hospůdky v okolí nehledají brigádníky, i když v dnešní době asi i tam musí mít 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
6.6.26 13:13

Také mi to nepřijde divné, dceři je 15 a také hledá, většinou je problém věk. A určitě pozdě není, nabídek je stále dost, být jí 18, tak má spoustu možností i v červnu. V záloze má McDonald, tam berou od 15ti, bere i Knihobot, ale ten máme dost z ruky. Teď půjde zkusit obchod přes známou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
6.6.26 13:24

@mroe synovi i dceři řekli, že kvůli hmotné odpovědnosti (každý obchod), délce směn a povinných přestávkách, kterých mají nezletilí víc. Syn dělal načerno v zahradnictví a bylo to o ničem, přístup strašný. Neteř načerno v cateringu v 16 letech rubala víc jak dvanáctky (někdyi čtrnáctky), sdírali z ní kůži za pár šupů a ještě byli vulgární. Jsme na malém městě, tady sehnat legální, slušnou brigádu pod 18 je nemožné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
6.6.26 14:10
@stinga píše: Více

Jak kde, někde jen roznáší, peníze si bere někdo jiný. On byl třeba i v retsauraci, kde k placení chodí jen majitel, který tam pořád je nebo zástup. Syn je po prodejnách od 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
6.6.26 15:01
@ircav píše: Více

Za hadr na krame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
6.6.26 15:02
@Dadda8 píše: Více

Mc Donald a Knohobot zatim jedina moznost. Jinak NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
6.6.26 15:46

Dcera ma brigádu od loňska (15), v pizzerce, chodí i přes rok o víkendy, jsme teda mimo Prahu. Měla štěstí. Syn měl loňskou v zemědělském podniku a tam si teda maknul ale byli s ním spokojeni a chtějí ho i letos. Jinak co jsem koukala brigády v okolí, tak nic moc se tu nenabízí. Ještě tak v kempech hledají, ale obvykle je to hodně brzy obsazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
6.6.26 15:57
@mroe píše: Více

Nevím, kde bydlíte, ale zkusila bych projít Fashion arenu. Tam syn v 16 stál v obchodě. Mají tam většinou zóny a nejsou na kase. Je tam víc těch větších obchodů. Třeba v TH jsou na pokladně prostě pokladní a na obchodě brigáda, ale i sporty apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.6.26 16:24
@Anonymní píše: Více

Nevím, já tam dnes koukala třeba na recepční do rodinného campu na císařské louce, vyloženě píšou vhodné pro studenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.6.26 16:35
@Anonymní píše: Více
Nebo číšník, servírka, taky pečovatelka o rostliny v kancelářích. Nebo může mrknout na fajn-brigady hledají třeba vedoucí příměstských táborů v Praze. Čekala bych, že dnešní mládež je na netu jako doma a není pro ně problém si cokoli najít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6250
6.6.26 16:37
@normalni zena píše: Více

Zase je to tam takové pomalu neosvětlené, že by ji tam museli vozit. Já se tam bojím i v mém věku sama večer.
Peníze malé, ale zas pro někoho mladého to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.6.26 16:42

Teď jsem koukala, že hledají i na sklizeň chmelu, ale věk až od 22 let. Kdybych nemusela být v práci, snad bych to i zkusila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat