Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prosim vas, dostala som skvelu pracovnu prilezitost po materskej, ale zamestnavatel potrebuje, aby som nastupila 1,5 mesiaca na pol uvazku (5-6 hodin 4 dni v tyzdni) predtym ako mam deti prijate do skolky a jasli. A teraz riesim co s tym 1,5 mesiacom a 2 detmi(1,5 roka a 3,5 roka) pocas cervenca a srpna aby som sa nezruinovala financne. Bohuzial nemame babicky ani nikoho kto by mohol hlidat, takze prosim o radu nejakej letnej skolicky, jesli, alebo nejakeho strediska v okoli Prahy 8-9, kde by mohli oboch pohlidat. Skusala som zatial hladat nejake hlidacky, ale 21000 na mesiac fakt nemam sancu dat(ja chapem ze cena za dieta/hod je primerana, ale tolko fakt nemam
). To sa mi do tej prace nevyplati ani ist, ale zas je skoda pustit taku prilezitost kvoli 1,5 mesiacu… Dakujem vopred za pripadne rady a odporucania.
A kolik bys byla ochotná investovat? Mám švagrovou na Praze 8, která má střední pedagogickou školu, nedavno ukončila VŠ a teď si hledá práci. Ráda by šla dělat do MŠ, ale tam ji vezmou až od září.
No zarobim tak 12000, takze tak max. 10tis? to by bolo super, otazka je jestli by do toho sla… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.