Letos bez moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6971
8.8.13 12:01

A já byla u moře naposledy před 11-ti lety:D.. sakra…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
8.8.13 12:03

Hm a já nebyla nikdy…sakra :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:03

@Terulisekk A na to se nikdo neptal :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
8.8.13 12:04
@SarkaLo píše:
Nejdu si pro radu, ale jen si postěžovat a zjistit, že nejsem jediná ;) ;)

Každý rok jezdíme k moři :D, ale letos na to nebyl a nebude čas - jsem těhu 28tt a ještě pořád chodím do práce (snažím se dělat co to jde) a teď jsme dodělali pokojíček pro mimi - a to nás ještě pár dodělávek čeká :dance:

Jsou tu taky nějaké těhotné, co se letos k moři nedostanou… :nevim: a chtěly by :oops:

Všichni v práci letos u moře byli nebo se chystají…a já tu sedím v těch hnusných vedrech a vím, že mě žádné moře letos nečeká :-) :-)

Je mi 25,syn skoro 3 roky a u moře jsem nebyla nikdy, snad ani nebudu. Osobně mám radši hory a českou přírodu, ale zkusit bych to chtěla. Bohužel nejsou finance. Věř mi to se přežije. Vždyť je spousta pěkných míst, kam se dá zajet nebo zajít třeba na procházku, nenáročný výlet nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
16988
8.8.13 12:05

Já jsem tento rok upoutána v našem 3+1, stejně jako minulý rok. Loni to bylo rizikové těhotenství, letos nám lékaři nedoporučili jezdit kvůli malé ani po ČR. Nikdo z blízkých kamarádů bazén nemá a taky žiju :mrgreen: Jen je potřeba si vážit toho co máš :hug: Já minulý rok nadávala na nevolnosti, obří pupek a teď si to vyčítám ;) žij přítomností a užívej si toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
8.8.13 12:09

Sice nejsem těhotná, ale nebyli jsme u moře 8 let…no a co, jako tragédii to neberu, užíváme si českých vod a je nám fajn. Moře si ještě jistě xkrát vynahradíme, letos konečně stavíme vytoužené podkroví, takže na moře ani nejsou peníze. Mmch byla jsem na pár dní na mácháči s kamarádkami a dětmi a užili jsme si to všichni do sytosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

Já jsem tu diskuzi nezakládala kvůli statistice, kdo a jak dlouho nebyl u moře :roll: :roll: :roll: A je mi jedno jestli některé z Vás nebyly ani jednou a některé už X let…Každá to máme jinak a nechápu některé Vaše příspěvky. Já si finančně dovolenou každý rok dovolit můžu - a neubírám nikde z ničeho, kde by to mělo chybět. Někomu stačí chalupa v Čechách a někomu moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062

@CokeLady svatá pravda!! každý má jiné cíle, jiné vyžití a jinou potřebu, to že je to jiné, nebo pro někoho marnivé neznamená, že je to špatné.
Já sedím doma teď s nevolnostma a rozhodně si nepřipadám jako špatná nastávající matka, kvůli tomu, že si zanadávám, že už mě to se.., že už mi ty nevolnosti lezou krkem ano jsem ráda, že ten důvod ke zvracení atd je miminko, ale stejně mi to i tak vadí!! a nemyslím si, že jsem kvůli tomu nevděčná, za miminko jsem vděčná za nevolnosti už ne a nevidím na tom nic divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
8.8.13 12:12

@SarkaLo Ahoj,neboj nejsi v tom sama.Ja jsem uz od zacatku tehu na neschopence a krom sestihodinovejch vychazek, jsem furt zavrena doma. A to jsem zvykla jezdit k mori treba i dvakrat za rok. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.8.13 12:13
@CokeLady píše:
Každý má marnivost někde jinde. Když si to finančně mohou dovolit, co je na tom marnivého? Že se prostě potí s pupkem v práci ve vedrech, že by radši popíjela koktejl ve Španělsku? Co je na tom špatnýho? Proč máš potřebu si tady honit svoje mateřské ego? Tobě stačí si hladit břicho a mít mimíska, někdo chce od života víc.

A čím si prosím tě honím mateřské ego?? :lol: Co je to zase za blbost? Tady se člověk fakt dozví věcí o sobě samé, wau :lol: Ale konkrétně tvoje příspěvky mají vždy velkou váhu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:14

@Barrru To je tak, když si na to člověk zvykne…pojedeme příští rok :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.8.13 12:14
@SarkaLo píše:
Já jsem tu diskuzi nezakládala kvůli statistice, kdo a jak dlouho nebyl u moře :roll: :roll: :roll: A je mi jedno jestli některé z Vás nebyly ani jednou a některé už X let…Každá to máme jinak a nechápu některé Vaše příspěvky. Já si finančně dovolenou každý rok dovolit můžu - a neubírám nikde z ničeho, kde by to mělo chybět. Někomu stačí chalupa v Čechách a někomu moře.

To je už tady taková tradice, že polovina Ti odpoví na něco jiného a ze zbylé poloviny 10% přidá moudra typu, že si máš vážit toho, co máš.
Já Ti rozumím. Taky letos nejedeme a jela bych. A abych to rýpalkám vysvětlila, nehroutím se z toho, mám srovnané priority, ale občas se mně zasteskne po tom, že každoročně jsme u moře byli a letos se nezadaří. Zadaří se třeba příští nebo popříští rok, ale to vůbec neznamená, že bych si nemohla občas povzdechnout a říct: jó móře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:15

@CokeLady Všimla jsem si toho už dříve - ale jakmile přesahuješ,,tenhle" základ tak je to špatně :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.8.13 12:16

@ana11 jó moře - už jsem si zvykla, že když se na něco ptám, tak mi většina odpoví úplně na něco jiného :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
8.8.13 12:18
@SarkaLo píše:
Já jsem tu diskuzi nezakládala kvůli statistice, kdo a jak dlouho nebyl u moře :roll: :roll: :roll: A je mi jedno jestli některé z Vás nebyly ani jednou a některé už X let…Každá to máme jinak a nechápu některé Vaše příspěvky. Já si finančně dovolenou každý rok dovolit můžu - a neubírám nikde z ničeho, kde by to mělo chybět. Někomu stačí chalupa v Čechách a někomu moře.

Já nejsem těhotná, ale touhu jet k moři chápu. Jako těhotná jsem k moři letěla, jsem měla tušení, že pak chvíli ne. No a letos to nevyjde s dovolenou a financema (jsem sama s malou). No a jasně, že jsem ráda, že se máme, dovolená na chalupě fajn, ale po moři se mi stýská a jela bych hned. A co mám se stydět???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix