Letos bez moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
8.8.13 13:30

@prcekniky Hlavně si svatbu moc užijte a hodně štěstí :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
8.8.13 13:31

K moři nejezdím vůbec. za 1) nemám skoro žádné volno a 2) nesnáším vedro, takže radši hory :-)

• Citovat
  • Upravit
4181
8.8.13 13:35

@prcekniky dovolena s miminkem je mnohem jednodussi, nez dovolena treba s rocnim, ktery zacina chodit, na to bacha ;) alespon ja takovou zkusenost mam, a shodla jsem se s mnoha zenskyma. Zlata dovca v jiz. Cechach s 3mesicnim, to rok na to na Lipne, to uz byl jiny fičák :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 13:36
@SarkaLo píše:
@prcekniky Hlavně si svatbu moc užijte a hodně štěstí :-) :mrgreen:

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 13:38

@nakukovatelka Ale jo, to já věřím, že je to jednodušší, ale chci, aby z toho prcek už taky něco měl. A hlavně bych se bála třeba s tříměs. miminkem někam do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
8.8.13 13:39

Taky jsme loni nebyli, malý se narodil v květnu, ale letos jsme si to vynahradili dokonce 2× :D a bylo to moc fajn. Těš se na příští rok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.8.13 13:44
@prcekniky píše:
@nakukovatelka Ale jo, to já věřím, že je to jednodušší, ale chci, aby z toho prcek už taky něco měl. A hlavně bych se bála třeba s tříměs. miminkem někam do zahraničí.

Jj, to je jasny. My jeli az s 3letym, uz bez kocarku a dalsich doprovodnych cetek :). Jinak ja k mori taky rada. Ale musim uznat, ze s tim miminkem (meli jsme hodny spaci mimco) ve 4 mesicich v jiz. Cechach to byla jedna z nejhezcich dovolenych, na jakych jsme byli. Dalsi roky uz to bylo cim dal narocnejsi, ted jsou mu 4r, snad se to brzy zlomi :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.8.13 13:50
@prcekniky píše:

A co myslis, ze z toho rocak bude mit? :D Ty z toho moc mit nebudes :lol: A rocak to za chvili zapomene.
Jinak taky patrim mezi ty, co si vic uzili more s miminem, nez s batoletem :mrgreen: A detem to bylo sumak at tak, ci tak. Rozum z toho maji az mnohem pozdejs :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.8.13 13:52
@CokeLady píše:
Mám porovnání a obě byly dost náročný. Tříměsíční je ještě malý, furt u prsu, řeší se kojení, ne každý dítě jen jí nebo spí, ale i hodně řve a potřebuje chovat.

S ročním a více - utíká všude, obtěžuje cizí lidi, malej se sebere a jde pryč do neznáma, ani jedno nebyla dovolená.

Jen starost o dítě v cizím(někdy tím horším) prostředí.

Chapu. My prave cekali (narodil se 4.5.), jak to s nim bude, po zkusenosti se starsim, ktery porad rval :roll:. A ejhle, mimino v pohode, vsechno slo dobre, kojeni slo, dite zadny koliky nemelo, krom x kojeni v noci to bylo opravdu v klidu. Tak jsem pak narychlo objednala dovolenou na tyden v hotelu v jiz. Cechach, na zacatek srpna, a bylo to uplne v pohode. Jinak bych nejela, ani omylem, mam na vec stejnej nazor, nechci se nekde tejrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.8.13 13:54

Já bych chtěla, ale za 12 let jsem zatím neměla zbytečné peníze, abych je dala do moře. :-) Tehdy jsme byli v Itálii, takže taky žádný zázrak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 13:56

@asha Já si nemyslím, že si to bude pamatovat. Ale dítě, které už chodí je zvídavější a myslím si, že ho to víc baví, než malé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.8.13 13:59
@prcekniky píše:
@asha Já si nemyslím, že si to bude pamatovat. Ale dítě, které už chodí je zvídavější a myslím si, že ho to víc baví, než malé miminko

Jim je to fuk, kde zrovna jsou, fakt :) A s rocakem si klidu neuzijes, s tim je treba pocitat. Jak to zacne lezt, je klidek v kopru, takze je to spis takova akcni dovolena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
8.8.13 14:04

@asha Já vím. Vlastní dítě sice ještě nemám, ale z rodiny to znám docela dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
8.8.13 14:33

Zakladatelko - já bych se raději urvala ještě letos a užila si to bez dítěte :). Mě teď se dvěma dětma moře ani neláká, a to jsme dříve taky jezdili pořád. Já bych si to prostě s nima neužila, mám moře spojené s válením se na pláži, sem tam výlet, all inclusive, pohodička, a to s dětma prostě nemám :P. Takže raději jezdíme po ČR, s kupou kamarádů a několikrát ročně. A letos jsem navíc těhotná a z horka je mi špatně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí