Levná rozkládací pohovka IKEA EXARBY - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
25.11.13 13:58
@Lesina píše:
My už ji máme a jsem docela nadšená - pro naše potřeby je ideální. Děti na ní už několikrát spaly.V IKEA mi poradil prodejce ještě jeden trik - celá matrace se dá snadno povléct do klasického povlečení na peřinu, takže i údržba je velmi příjemná a snadná. Jako gauč pro příležitostné spaní je ideální. Jako hlavní pohovku nebo na každodenní spaní bych ji neviděla.

Nedá mi to nekomentovat - na tom nic úžasného, žádný „trik“ nevidím. My máme podobnou pohovku (teď se rozbila, musíme vyhodit) a prostěradlo tam mám od začátku. Napadlo mě to samo (heč :mrgreen: ) a přijde mi to naprosto logické a opravdu nic zázračného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.11.13 14:48
@rejžička píše:
Nedá mi to nekomentovat - na tom nic úžasného, žádný „trik“ nevidím. My máme podobnou pohovku (teď se rozbila, musíme vyhodit) a prostěradlo tam mám od začátku. Napadlo mě to samo (heč :mrgreen: ) a přijde mi to naprosto logické a opravdu nic zázračného. ;)

Broučku, přečti si ještě jednou, co jsem psala. O prostěradle nepadlo ani jedno slovo. Matraci mám povlečenou v povlaku na peřinu, tím je chráněná jak svrchu, tak zespodu. Děti ji často dávají na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.11.13 15:37
@Lesina píše:
Broučku, přečti si ještě jednou, co jsem psala. O prostěradle nepadlo ani jedno slovo. Matraci mám povlečenou v povlaku na peřinu, tím je chráněná jak svrchu, tak zespodu. Děti ji často dávají na zem.

Proč ten brouček, ty takhle agresivně reaguješ normálně? :-) Pokud to bylo myšleno v dobrém, tak se omlouvám.
A máš pravdu, chvátám, tak jsem to přečetla a hlavně pochopila špatně. Nicméně povlak na peřinu jako chránič matrace používá i moje babička, spoustu let, takže opět - žádný zázrak, žádná novinka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.11.13 15:43

Já matraci pohovky EXKARBY viděla v OD Ikea Ostrava povlečenou v povlaku na peřinu.
Hned se mi to zalíbilo jako dobrý nápad /souhlas s Lesinou/, poněvadž tam vždy byla vystavená bez povlaku, jen v té bílé barvě.
Je to praktické, s možností obměny desénu.

Já to viděla prvně, pokud @rejžička to znáš, tak super, ale proč hned komentovat ironicky příspěvek Lesiny??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.11.13 15:47

@daniela4 To nebylo ironicky, vážně ne. Jen jsem byla vytočená, dělala deset věcí naráz a chlap NUTNĚ potřeboval pořešit pohovku a upřímně jsem nepochopila, proč jásat nad něčím, co se dělá normálně a běžně.
Pokud to někoho urazilo, tak se omlouvám. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.11.13 15:50

Ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.11.13 18:04
@rejžička píše:
@daniela4 To nebylo ironicky, vážně ne. Jen jsem byla vytočená, dělala deset věcí naráz a chlap NUTNĚ potřeboval pořešit pohovku a upřímně jsem nepochopila, proč jásat nad něčím, co se dělá normálně a běžně.
Pokud to někoho urazilo, tak se omlouvám. :hug: :hug:

Prostěradlo na pohovku jsem plánovala taky, ale to je jen z jedné strany - povlak na peřinu je z obou stran… To se mi jevilo jako ten dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný