Levné vaření - poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.11.12 19:49

No teda fuj po tomto odkazu… a musím zase říct opět vyhrává Lidl.. :-) čekala jsem to…

• Citovat
  • Upravit
2701
18.11.12 21:36

Jeee, holky, děkuju moc za odpovědi. Některé receptíky dělám docela často, ale některé tedy určitě vyzkoušm…jste hodné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.11.12 21:38

:mavam: Já dnes dělala rychlej a levnej recept - kroupy se zelím. Na pánvi osmažíme angl. slaninu(plátkovou, nakrájenou)a když je trochu vypečená, přidáme na kolečka červenou cibuli. Kroupy na 12 hod. namočíme a pak 30 min. uvaříme v osolené vodě. Uvařené kroupy přidáme ke slanině s cibulí a vmícháme balíček kysaného zelí - bez nálevu. Osolíme opepříme. Nám moc chutná a jíme to dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 21:39
@Pratt píše:
Levna jidla - bramborovy gulas, zapecene testoviny s cimkoliv, bramborova polevka s bramborovou buchtou k tomu, zeleninove rizoto, ruzne huste polivky apod.

Mohla bych poprosit ten receptík na tu bramborovou buchtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 21:40
@mahdalka píše: :mavam: Já dnes dělala rychlej a levnej recept - kroupy se zelím. Na pánvi osmažíme angl. slaninu(plátkovou, nakrájenou)a když je trochu vypečená, přidáme na kolečka červenou cibuli. Kroupy na 12 hod. namočíme a pak 30 min. uvaříme v osolené vodě. Uvařené kroupy přidáme ke slanině s cibulí a vmícháme balíček kysaného zelí - bez nálevu. Osolíme opepříme. Nám moc chutná a jíme to dva dny

Týýýjo, tak to bych dohromady nikdy nedala - děkuju, určitě vyzkouším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 21:50

Holky, mám venku z mrazáku 4 stehna a 4 kuř. křídla…napadá někoho něco jiného něž to zítra :roll: upéct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.11.12 22:02

@Verča1985 Udělej z toho to kuře na paprice, dneska jsem dělala taky a sklidila jsem velkou pochvalu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 22:07

Týýýjo, to bych mohla udělat…to mají malá i mužíček rádi a rozhodně je to na dýl, než na oběd a možná véču ;) Ale křídla asi schovám, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 22:16

Tedy, aby jste rozuměly, vypadá to, že neumím vařit :D umím, ale nevařila jsem dodnes moc levná jídla, a téměř nikdy bezmasá, takže v tom, jak ušetřit na jídle dost plavu - proto potřebuji ty receptíky a některé i s postupy. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.11.12 22:21
@Verča1985 píše:
Týýýjo, tak to bych dohromady nikdy nedala - děkuju, určitě vyzkouším :kytka:

Já to mám z nějakýho čaopisu, kde to radí Babica, nadchlo mě že je to rychlý a levný, kupodivu i dobrý. Mě to jí i chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
18.11.12 22:22

@mahdalka
zkusím, zkusím, zkusím  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
20.11.12 13:38

Byly by ještě nějaké nápady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.12 16:08

Bramboráky se zelím :-)
brambory, zapečený s brokolicí a sýrem
Brambory se smetanou bez masa taky dobrý :-)

• Citovat
  • Upravit
1307
20.11.12 16:13

Manžel nejí maso, takže docela vařím z masa sójového a to není nijak finančně náročné, receptů je na netu spousta. klasicky guláš, nebo různé variace na čínu, špagety se sójovým granulátem udělaný na způsob bolognese, nebo karbenátky z granulátu, lasagne s granulátem. Taky ráda používám uzené tofu např. zapečené s brambory či těstovinami a zeleninou, nebo s čínskýma nudlema atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
20.11.12 16:13

Ja delam treba testoviny zapecene s gothajem a zampiony. a zaliju vajickem. Testoviny sacek 10 kc gothaj20 kc siska 400g a zampiony dle akce a mas toho plnej pekac. Nebo delam spagety kecup, cukr, fazolky, cibule, gothaj, zampiony a navrch syr.taky moc dobre a stoji to par kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat