Líbání v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
11.3.09 14:41

No já jsem taky četla různý články že když se nelíbáme tak se odcizujem-zjednodšeně. Já tomu ale nevěřím. Z mých kamarádek není jediná která by se s manželem ještě líbala a všem to funguje a všichni se přesto milujou. Takže můj názor prostě je že když třeba po 6 letech nemám chuť na to rejdit v puse jazykem partnerovi ( a zkoumat co měl k obědu :lol: ) tak to nemusí nic znameenat a je to podle mě naprosto normální
Já se líbat nechci a manžela miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.3.09 16:15
farska píše:
lacenko :lol: :lol: :lol:

a jak to budes delat,az budete mit deticky tri??? 8O

tri nohy nemas :! :! :lol: :lol: :lol:

Má, celkem čtyři (dvě ona, dvě on - a na líbání musí být spolu) - takže má rezervu ještě na čtvrté dítě :D Problém vidím až u pátého, to se fakt už nemá kam pověsit.

Jo a představuju si ty otrávené ksichty našich budoucích puberťáků až se začne máma s tátou doma okusovat před nima. :D

Jinak u nás je to taky míň jak zamlada, ale neházíme flintu do žita (a Kunhůty z nás mají srandu)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.09 19:15

Hlásí se anonymní zakladatelka…já mám pocit, že jediný,co mi asi vadí na líbání je představa „mísících se tekutin v puse“, jsem prdlá, no …jinak náš vztah je celkem normální po tolika letech manželství,výrazný problémy nemáme…děsí mě jen ta představa, jak už tu někdo psal, že u nich to taky začalo nelíbáním, pak nelíbáním u sexu, pak se nemohli sebe dotknout a končilo to rozvodem. To bych nerada. Takže se asi budu muset nějak překonat a začnu manžílka zase líbat, aspoň v intim chvilce… :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.3.09 19:18

Jinak dík za odpovědi, vidím,že jsem asi normální a ve většině vztazích se lidi taky nelíbají…Takže holkyy - líbání zdar :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
412
11.3.09 21:24

lacenko...........!!!!!!!!!!

a jak to zvladas, kdyz je 3 mimisek na ceste ??? Me stacej ty moji dva skřeti, jsou to hrozni živočichové, :? takže i když třetí chci taky … HOLČIČKU tak to s nima proste asi nezvladnu dřív než pujdou do školky a školy … ale to už budu stará bréca .. .už ted je mi 32 let a tak za 5 let uz se mi asi ani nebude chtít :(
jo a jinak s tim libanim, jsme spolu tak 4,5 roku … provozujeme to taky velmi zridka. Tu pusu na uvítanou a rozloučení a pri sexu. Ty vasnivy jsou kdyz se spíse trosku pripijeme tak to jde samo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.09 21:04

a jak to zvladas, kdyz je 3 mimisek na ceste ??? Me stacej ty moji dva skřeti, jsou to hrozni živočichové, takže i když třetí chci taky … HOLČIČKU tak to s nima proste asi nezvladnu dřív než pujdou do školky a školy … ale to už budu stará bréca .. .už ted je mi 32 let a tak za 5 let uz se mi asi ani nebude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.09 21:09

a jak to zvladas, kdyz je 3 mimisek na ceste ??? Me stacej ty moji dva skřeti, jsou to hrozni živočichové, takže i když třetí chci taky … HOLČIČKU tak to s nima proste asi nezvladnu dřív než pujdou do školky a školy … ale to už budu stará bréca .. .už ted je mi 32 let a tak za 5 let uz se mi asi ani nebude chtít
jo a jinak s tim libanim, jsme spolu tak 4,5 roku … provozujeme to taky velmi zridka. Tu pusu na uvítanou a rozloučení a pri sexu. Ty vasnivy jsou kdyz se spíse trosku pripijeme tak to jde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.09 21:14

a jak to zvladas, kdyz je 3 mimisek na ceste ??? Me stacej ty moji dva skřeti, jsou to hrozni živočichové, :? takže i když třetí chci taky … HOLČIČKU tak to s nima proste asi nezvladnu dřív než pujdou do školky a školy … ale to už budu stará bréca .. .už ted je mi 32 let a tak za 5 let uz se mi asi ani nebude chtít :(
jo a jinak s tim libanim, jsme spolu tak 4,5 roku … provozujeme to taky velmi zridka. Tu pusu na uvítanou a rozloučení a pri sexu. Ty vasnivy jsou kdyz se spíse trosku pripijeme tak to jde samo. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.09 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.3.09 21:40

Pane jo, 5×? Tomu říkám zájem :lol: :lol: Ne nic proti mě to emimi taky blbne a hodně, ale změna je prý na cestě a tak vydržet holky…
Jak vidíš zvládám a jak jsem už psala žádné vášnivé líbačky už neprobíhají a stejně se milujem. Jak se zvládají tři dětičky se ptej Lesiny, nebo Báry(farska) já jsem zatím třetimatka teoretička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.09 21:59

tak my stavíme domecek a do toho ty dve deti, manzel jako kamionak stale na cestach … takze uz by toho na me bylo asi moc moc moc.....
nechas si rict co to bude …???? ono je to ve finale jedno, ja vim, hlavne ze to bude zdravy, ale je prani ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
12.3.09 09:39

Tiež by som rada napísala svoj názor na tému bozkávanie. Podľa mňa sú ľudia, ktorí vášnivé bozkávanie milujú a niektorí proste nie.
Pre mňa bol takýto bozk vždy niečim výnimočným. Nedokázala som sa bozkávať s niekym koho som nemilovala. I keď to znie asi divne, mala som viac sexuálnych partnerov ako tých ktorých som pobozkala.
S jedným priateľom sme sa bozkávali od rána do večera.. :wink: , so súčasným partnerom sa nebozkávame skoro vôbec. A to tak bolo od začiatku vzťahu. V podstate mi to nejak veľmi neprekáža, občas si vášnivý božtek pri milovaní „ukradnem“ :wink: , no asi to nie je ono. Z manželovej strany cítim, že to nejaK veľmi nemusí a preto to ani nejak neriešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
13.3.09 01:16

Lesi já bych věděla, kam by se pověsilo to páté, ale asi se to sem úplně nehodí :lol:

My jsme přiměřeně líbací, mně osobně by asi vadilo, kdyby to tak nebylo, je to pro mě důkaz lásky /takže já bych klidně brala i víc/, i když rozumově je mi jasné, že je to stupidní :D
Podle sebe si myslím, že v pohodě je to tam, kde ten stav vyhovuje oběma a troufám si zaspekulovat - pokud se se ztrátou chuti k líbání nevytrácí i chuť ke komunikaci a něžnostem obecně, sex nevyjímaje. Ovšem vyděsit se jen proto, že někdo popíše podobnou situaci, která skončila rozvodem, je blbost, i když to ta dotyčná popíše do detailů, pořád je to jen její subjektivní pohled-jednostranný, těžko říct, co bylo i jiného, čímž se dotyčné v žádném případě nechci dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.3.09 09:12
kadlina píše:
Lesi já bych věděla, kam by se pověsilo to páté, ale asi se to sem úplně nehodí :lol:

Jsem si říkala, kdo s tím přijde jako první :D:D:D:D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
13.3.09 21:55

Jeee, to je hezký téma :D Přiznám se, že mám docela radost, že jsme s manželem normální :wink: :lol: Líbáme se víceméně jen v rámci předehry (to ovšem oba rádi), a upřímně řečeno, od porodu jsme toho moc nepředehráli :oops: :wink: No, počítám, že do léta dokojím a pak nám nastanou divočejší časy, teď mě hormony nějak utlumují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí