Líbání v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
18.5.13 23:29

S přítelem jsme se dnes dohadovali kvůli líbání…Prý je to pro puberťáky. Jenže jsme spolu 4roky a líbali jsme se snad tak první dva měsíce. Nevyžaduji to během dne, ale jako předehru, nebo při tom sexu…co jiného mě má vzrušit?.Nic z toho sexu nemám. Věřím že proto si ženy hledají milence a taky se kvůli nelíbání rozcházejí. Vždyť je to hezké a vzrušující…takže líbání zdar :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 15:56

Ahoj,

tak já mám také tento problém :( S přítelem jsme spolu rok a už takový dobrý půl rok jsme se přestali líbat.. Vlastně od té doby co jsem se k němu nastěhovala… Teď nad tím vztahem přemýším a uvědomuju si, že mi to vlastně chybí, neznám důvod proč jsme se začli líbat, na začátku jsme se líbali pořád, moc nás to vzrušovalo.. Nechci se s ním líbat samozřejmě každý den, ale třeba jen při milování.. Vůbec nevím, jak si s ním mám o tom promluvit… Měla jsem ten samí problém se svým bývalým a vždy když jsem mu řekla, že mi to chybí a že bych byla ráda, kdyby jsme se jednou za čas políbili tak to bylo bezezměny…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.14 15:57

*neznám důvod proč jsme se přestali líbat, na zač…

• Citovat
  • Upravit
6881
30.6.14 15:59
@Anonymní píše:
Ahoj,tak já mám také tento problém :( S přítelem jsme spolu rok a už takový dobrý půl rok jsme se přestali líbat.. Vlastně od té doby co jsem se k němu nastěhovala… Teď nad tím vztahem přemýším a uvědomuju si, že mi to vlastně chybí, neznám důvod proč jsme se začli líbat, na začátku jsme se líbali pořád, moc nás to vzrušovalo.. Nechci se s ním líbat samozřejmě každý den, ale třeba jen při milování.. Vůbec nevím, jak si s ním mám o tom promluvit… Měla jsem ten samí problém se svým bývalým a vždy když jsem mu řekla, že mi to chybí a že bych byla ráda, kdyby jsme se jednou za čas políbili tak to bylo bezezměny…

ani při sexu?? mi taky chybí takové to líbání-třeba ve výtahu a tak, ale aspoň že při tom sexu jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 16:03
@kve-tinka píše:
ani při sexu?? mi taky chybí takové to líbání-třeba ve výtahu a tak, ale aspoň že při tom sexu jo :roll:

Ne ani při sexu… :( už dlooouho ne :( Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled :(

• Citovat
  • Upravit
4476
30.6.14 16:05
@Anonymní píše:
Ne ani při sexu… :( už dlooouho ne :( Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled :(

No tak ho vyměň, za nějakýho líbacího. Bože, na světě jsou miliardy chlapů a ty marníš čas právě s tímhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
30.6.14 16:08

Tak kdyby mě chlap přestal po půl roce vztahu líbat tak bych ho vyměnila… ale ty si s ním v první řadě o tom promluv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
30.6.14 16:19

A když ho políbíš ty, tak co se stane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
30.6.14 16:42
@74paja píše:
No tak ho vyměň, za nějakýho líbacího. Bože, na světě jsou miliardy chlapů a ty marníš čas právě s tímhle…
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
30.6.14 16:43
@Anonymní píše:
Ne ani při sexu… :( už dlooouho ne :( Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled :(

a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.6.14 16:46
@kve-tinka píše:
a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází?? :think:

Vždyť píše, že ji půl roku nepolíbil… Promiň, ale po takové chvíli společného bydlení by mi tyhle intimnosti naznačující, že mě má chlap rád, opravdu chyběli. Jako i sex bez líbání? Ty bys jako držela? Já ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
30.6.14 16:56

@74paja ale já píšu, že se líbáme při sexu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 08:08
@kve-tinka píše:
a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází?? :think:

Ano to ano, pusy si dáváme někilikrát denně.. i se objímáme, hladíme, večer spolu usínáme v náručí, jenom to líbaní chybí…
Včera mě dost překvapil… Vařila jsem a pak za mnou z ničeho nic přišel, dal mi pusinku, druhou, třetí a začli jsme se vášnivě líbat, nemohla jsem tomu uvěřit a využila jsem té příležitosti s řekla jsem mu, že mi to chybí, že bysme to mohli dělat častěji a souhlasil, tak jsem zvědavá jestli se to změní.. Byla to prostě náhoda, nechápu, jako by mi četl myšlenky bo co…

• Citovat
  • Upravit
6881
1.7.14 08:14
@Anonymní píše:
Ano to ano, pusy si dáváme někilikrát denně.. i se objímáme, hladíme, večer spolu usínáme v náručí, jenom to líbaní chybí…
Včera mě dost překvapil… Vařila jsem a pak za mnou z ničeho nic přišel, dal mi pusinku, druhou, třetí a začli jsme se vášnivě líbat, nemohla jsem tomu uvěřit a využila jsem té příležitosti s řekla jsem mu, že mi to chybí, že bysme to mohli dělat častěji a souhlasil, tak jsem zvědavá jestli se to změní.. Byla to prostě náhoda, nechápu, jako by mi četl myšlenky bo co…
:palec: :palec: tak to jsi na tom líp jak já ;) chlap spí v obýváku kvůli malého, nějaké objímání z jeho strany můžu zapomenout, když chce pusu, tak si o ni řekne „Pusu“ a udělá kapra :mrgreen:, ale že by se z toho zvrtlo líbání a nebyl při tom opilý tak to né. :? :roll: Já jsem mu to taky řekla, že mi to vadí/chybí a on že ho to prostě nebaví, nevzrušuje… :cert: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.14 09:05
@kve-tinka píše: :palec: :palec: tak to jsi na tom líp jak já ;) chlap spí v obýváku kvůli malého, nějaké objímání z jeho strany můžu zapomenout, když chce pusu, tak si o ni řekne „Pusu“ a udělá kapra :mrgreen:, ale že by se z toho zvrtlo líbání a nebyl při tom opilý tak to né. :? :roll: Já jsem mu to taky řekla, že mi to vadí/chybí a on že ho to prostě nebaví, nevzrušuje… :cert: :zed:

No já právě taky včera čučela jak puk… normálně to nedělá, ho to právě vzrušilo až moc :D tak jsem zvědavá, nechci to po něm přece každý den… No tak to bych mu pusu teda nedala kdyby dělal kapra, nesnáším to, u nás už jen normální pusy, ze začátku taky dělal blbosti ale to jsem mu řekla že takhle teda ne, buď normální pusu nebo žádnou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky