Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S přítelem jsme se dnes dohadovali kvůli líbání…Prý je to pro puberťáky. Jenže jsme spolu 4roky a líbali jsme se snad tak první dva měsíce. Nevyžaduji to během dne, ale jako předehru, nebo při tom sexu…co jiného mě má vzrušit?.Nic z toho sexu nemám. Věřím že proto si ženy hledají milence a taky se kvůli nelíbání rozcházejí. Vždyť je to hezké a vzrušující…takže líbání zdar ![]()
Ahoj,
tak já mám také tento problém
S přítelem jsme spolu rok a už takový dobrý půl rok jsme se přestali líbat.. Vlastně od té doby co jsem se k němu nastěhovala… Teď nad tím vztahem přemýším a uvědomuju si, že mi to vlastně chybí, neznám důvod proč jsme se začli líbat, na začátku jsme se líbali pořád, moc nás to vzrušovalo.. Nechci se s ním líbat samozřejmě každý den, ale třeba jen při milování.. Vůbec nevím, jak si s ním mám o tom promluvit… Měla jsem ten samí problém se svým bývalým a vždy když jsem mu řekla, že mi to chybí a že bych byla ráda, kdyby jsme se jednou za čas políbili tak to bylo bezezměny…
@Anonymní píše:
Ahoj,tak já mám také tento problémS přítelem jsme spolu rok a už takový dobrý půl rok jsme se přestali líbat.. Vlastně od té doby co jsem se k němu nastěhovala… Teď nad tím vztahem přemýším a uvědomuju si, že mi to vlastně chybí, neznám důvod proč jsme se začli líbat, na začátku jsme se líbali pořád, moc nás to vzrušovalo.. Nechci se s ním líbat samozřejmě každý den, ale třeba jen při milování.. Vůbec nevím, jak si s ním mám o tom promluvit… Měla jsem ten samí problém se svým bývalým a vždy když jsem mu řekla, že mi to chybí a že bych byla ráda, kdyby jsme se jednou za čas políbili tak to bylo bezezměny…
ani při sexu?? mi taky chybí takové to líbání-třeba ve výtahu a tak, ale aspoň že při tom sexu jo ![]()
@kve-tinka píše:
ani při sexu?? mi taky chybí takové to líbání-třeba ve výtahu a tak, ale aspoň že při tom sexu jo
Ne ani při sexu…
už dlooouho ne
Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled ![]()
@Anonymní píše:
Ne ani při sexu…už dlooouho ne
Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled
No tak ho vyměň, za nějakýho líbacího. Bože, na světě jsou miliardy chlapů a ty marníš čas právě s tímhle…
Tak kdyby mě chlap přestal po půl roce vztahu líbat tak bych ho vyměnila… ale ty si s ním v první řadě o tom promluv
@74paja píše:
No tak ho vyměň, za nějakýho líbacího. Bože, na světě jsou miliardy chlapů a ty marníš čas právě s tímhle…
@Anonymní píše:
Ne ani při sexu…už dlooouho ne
Nepamatuji si kdy jsme se líbali naposled
a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází?? ![]()
@kve-tinka píše:
a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází??
Vždyť píše, že ji půl roku nepolíbil… Promiň, ale po takové chvíli společného bydlení by mi tyhle intimnosti naznačující, že mě má chlap rád, opravdu chyběli. Jako i sex bez líbání? Ty bys jako držela? Já ne…
@kve-tinka píše:
a dáte si během dne aspoň pusu, třeba když jeden odchází??
Ano to ano, pusy si dáváme někilikrát denně.. i se objímáme, hladíme, večer spolu usínáme v náručí, jenom to líbaní chybí…
Včera mě dost překvapil… Vařila jsem a pak za mnou z ničeho nic přišel, dal mi pusinku, druhou, třetí a začli jsme se vášnivě líbat, nemohla jsem tomu uvěřit a využila jsem té příležitosti s řekla jsem mu, že mi to chybí, že bysme to mohli dělat častěji a souhlasil, tak jsem zvědavá jestli se to změní.. Byla to prostě náhoda, nechápu, jako by mi četl myšlenky bo co…
@Anonymní píše:
Ano to ano, pusy si dáváme někilikrát denně.. i se objímáme, hladíme, večer spolu usínáme v náručí, jenom to líbaní chybí…
Včera mě dost překvapil… Vařila jsem a pak za mnou z ničeho nic přišel, dal mi pusinku, druhou, třetí a začli jsme se vášnivě líbat, nemohla jsem tomu uvěřit a využila jsem té příležitosti s řekla jsem mu, že mi to chybí, že bysme to mohli dělat častěji a souhlasil, tak jsem zvědavá jestli se to změní.. Byla to prostě náhoda, nechápu, jako by mi četl myšlenky bo co…
@kve-tinka píše:![]()
tak to jsi na tom líp jak já
chlap spí v obýváku kvůli malého, nějaké objímání z jeho strany můžu zapomenout, když chce pusu, tak si o ni řekne „Pusu“ a udělá kapra
, ale že by se z toho zvrtlo líbání a nebyl při tom opilý tak to né.
![]()
Já jsem mu to taky řekla, že mi to vadí/chybí a on že ho to prostě nebaví, nevzrušuje…
![]()
No já právě taky včera čučela jak puk… normálně to nedělá, ho to právě vzrušilo až moc
tak jsem zvědavá, nechci to po něm přece každý den… No tak to bych mu pusu teda nedala kdyby dělal kapra, nesnáším to, u nás už jen normální pusy, ze začátku taky dělal blbosti ale to jsem mu řekla že takhle teda ne, buď normální pusu nebo žádnou…