Líbání v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
15.4.13 11:17

Tak jsem si našla tuhle diskusi, páč mi včera dcera naznačila, že je strašný jak se můžou takhle starý rodiče pořád olizovat :mrgreen: Jsme spolu deset let a líbáme se normálně, pusu dostanu i když jde chlap jenom do sklepa, příjde mi to hezký, někomu třeba ujetý ;) Líbáme se i během dne, ne jen u sexu. Nějak si neumím manželství bez toho představit, asi bych měla pocit že je někde nějaká chyba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2526
15.4.13 11:40

To je hezké, moc vám to přeju a tiše závidím…a dcerka, nějak bych jí to asi zkusila vysvětlit, že to normální, když se mají rodiče rádi. Jinak..nejde dcera do pubertičky? Syn má takovou tu první pubertičku od 8,5 let a když od tohohle věku vidí např. v televizi, že se dva třeba jen obejmou a dají si pusu, musí nutně na záchod nebo ho to pro změnu nějak už nebaví-do té doby u filmu ani nedýchal-..prostě se stydí. A když třeba ze srandy řeknu, ať se nestydí, řekne…„mamiii, ty jsi hroznááá, neříkej to!“ Do pubertičky neměl problém s líbajícíma lidma. Zato dcera-6 let, ta mám pocit, že by snad vlezla nejraději do člověka, aby tu pusu viděla z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.4.13 12:01
@klafina123 píše:
To je hezké, moc vám to přeju a tiše závidím…a dcerka, nějak bych jí to asi zkusila vysvětlit, že to normální, když se mají rodiče rádi. Jinak..nejde dcera do pubertičky? Syn má takovou tu první pubertičku od 8,5 let a když od tohohle věku vidí např. v televizi, že se dva třeba jen obejmou a dají si pusu, musí nutně na záchod nebo ho to pro změnu nějak už nebaví-do té doby u filmu ani nedýchal-..prostě se stydí. A když třeba ze srandy řeknu, ať se nestydí, řekne…„mamiii, ty jsi hroznááá, neříkej to!“ Do pubertičky neměl problém s líbajícíma lidma. Zato dcera-6 let, ta mám pocit, že by snad vlezla nejraději do člověka, aby tu pusu viděla z druhé strany.
:mrgreen: No jo, je jí 8,už to na ní asi leze, taky pořád slyším, ty seš hrozná :) Hrozně jí to pohoršuje, že jako dědci v našem věku už by na sebe neměli ani šahat, fůj, to je úchylný :mrgreen: Nebo si aspoň někam zalízt aby je nikdo neviděl. Nebo když jdeme na procházku a manžel mě vezme za ruku, tak jde radši dva metry před náma, jako že k nám nepatří :lol:
  • Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 12:02

Tak u nás je to obráceně :)… 12 tiletý syn, si toho vůbec nevšímá a 8 letý syn nás v tom ještě povzbuzuje :D…asi to bude tím, že s jejich otcem jsme se před pár lety rozvedli a spolu nás líbat se snad nikdy neviděli. Můj ex se nerad líbal. Děti máme ve stř. péči a hodně od dětí slýchávám, že „táta se svojí novou přítelkyní vůbec nelíbá“… a že už jich vystřídal :mrgreen: A naopak můj přítel by se mohl líbat pořád :D… Takže můj mladší syn vždycky přijde a říká…„musíte se líbat, aby bylo poznat, že se pořád milujete“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
15.4.13 12:05
@rozmary píše: :mrgreen: No jo, je jí 8,už to na ní asi leze, taky pořád slyším, ty seš hrozná :) Hrozně jí to pohoršuje, že jako dědci v našem věku už by na sebe neměli ani šahat, fůj, to je úchylný :mrgreen: Nebo si aspoň někam zalízt aby je nikdo neviděl. Nebo když jdeme na procházku a manžel mě vezme za ruku, tak jde radši dva metry před náma, jako že k nám nepatří :lol:

Tak s tím asi nic nejde udělat, to je puberta.. Jen bych asi vysvětlila, že pořád lepší, když má rodiče, kteří se milují, než kdyby měla rodiče, kteří se hádají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 12:11

Holky a jak to máte s líbáním hned po ránu po probuzení :)… Tak to už mi příjde celkem nechutný :mrgreen:… Nejdřív koupelna a vyčištění zubů a pak je to pohoda, ale když kámoška vypraví, jak se s přítelem na sebe vrhají, jen co otevřou oči, to už mi přijde fakt příšerný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
15.4.13 12:22

Já sem si třeba o sobě myslela, že na líbání nejsem.. myšleno vášnivé líbání.. ač by se býval manžel líbal rád, tak to se mnou prostě nic nedělalo.. (a tedy nebralo mě to ani u předchozí známost před manželem..) :nevim: teď jsme s manželem od sebe (ne kvůli sexu či nevěře).. mám milence a poprvé v životě jsem z líbání úplně hotová.. :oops: :mrgreen: :andel:

čímž se pochopitelně moje manželská situace ještě notně zkomplikovala.. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 12:29

@erinv :)… Mě snad můj nynější přítel na to, jak se rád líbá sbalil :D… Taky mi to nikdy nic moc neříkalo, za ty roky manželství s ex jsem úplně zapomněla, co líbání je a taky když už příležitostně proběhlo, jsem z toho odvazaná nebyla :D…ale díky příteli vím, jak pěkný to může být :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.4.13 12:33
@Komteska80 píše:
Holky a jak to máte s líbáním hned po ránu po probuzení :)… Tak to už mi příjde celkem nechutný :mrgreen:… Nejdřív koupelna a vyčištění zubů a pak je to pohoda, ale když kámoška vypraví, jak se s přítelem na sebe vrhají, jen co otevřou oči, to už mi přijde fakt příšerný :poblion:

No když to na nás příjde už po ránu, tak hold koupelnu nestíháme :*

• Citovat
  • Upravit
1823
15.4.13 12:37

@rozmary :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem z podobnejch názorů úplně hotová.. jakože nejdřív hygiena a pak sex.. jinak ani brnk.. 8o 8o to musí bejt vášně jak na pitevně twle.. :mrgreen: láska s vůní Lizolu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
15.4.13 12:40

S manželem se taky líbáme během dne a pusa padne mockrát. :* mladší dcera (2,5) to nějak nevnímá, jen občas na mě zakřičí, že je to její tatinek. Ta starší (14), převrací oči. Puberťačka, no!
Horší je to v noci. :oops: Když s manželem zalezem do ložnice, tak občas ráno poslouchám řeci typu: „jakó, včera v 10 jsem ještě nespala“ tak jí na to odpovídám jako @klafina123, že lepší než kdyby nás slyšela jak se hádáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
15.4.13 12:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.4.13 12:50
@erinv píše:
@rozmary :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem z podobnejch názorů úplně hotová.. jakože nejdřív hygiena a pak sex.. jinak ani brnk.. 8o 8o to musí bejt vášně jak na pitevně twle.. :mrgreen: láska s vůní Lizolu.. :lol:
:mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 12:51
@erinv píše:
@rozmary :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem z podobnejch názorů úplně hotová.. jakože nejdřív hygiena a pak sex.. jinak ani brnk.. 8o 8o to musí bejt vášně jak na pitevně twle.. :mrgreen: láska s vůní Lizolu.. :lol:
:mrgreen: tak taky nevyžaduju naprostou sterilitu, ale mít ráno v puse, jako po výbuchu a hned se začít oblizovat, tak na to nemám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.4.13 13:18
@Komteska80 píše: :mrgreen: tak taky nevyžaduju naprostou sterilitu, ale mít ráno v puse, jako po výbuchu a hned se začít oblizovat, tak na to nemám :D

Jenže to potom ze vztahu vyšumí veškerá spontálnost, ale každý to má jinak ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky