Líbání v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10019
15.4.13 13:23
@Komteska80 píše: :mrgreen: tak taky nevyžaduju naprostou sterilitu, ale mít ráno v puse, jako po výbuchu a hned se začít oblizovat, tak na to nemám :D

To já teda taky nedám 8) S manželem se i po 17ti letech stále a často líbáme, ale ráno hned po probuzení teda ne. Nijak tím netrpíme ani jeden, naopak, vždyť ten ranní dech je někdy síla. Určitá ústní hygiena mi přijde jako ohleduplnost. Spontální můžeme být kdykoliv jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 13:42

@Paoloska přesně :)… Hygiena je prostě základ, mě to přijde asi stejně nechutný, jako provozovat orál sex a nebýt osprchovaný, nebo prostě čistý :D…a co se týče spontánnosti, tak o tu ochuzený rozhodně nejsme…někdy je jí až až…bych mohla vyprávět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
15.4.13 14:00
@Komteska80 píše:
@Paoloska přesně :)… Hygiena je prostě základ, mě to přijde asi stejně nechutný, jako provozovat orál sex a nebýt osprchovaný, nebo prostě čistý :D…a co se týče spontánnosti, tak o tu ochuzený rozhodně nejsme…někdy je jí až až…bych mohla vyprávět :mrgreen:
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacic
15.4.13 17:04

Už Pretty Woman věděla, že líbání je intimnější než sex. S manželem se nelíbám, ztráta intimity, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 21:28
@Kacic píše:
Už Pretty Woman věděla, že líbání je intimnější než sex. S manželem se nelíbám, ztráta intimity, bohužel.

tak určo na tom něco bude…líbat bych se nedokázala jen tak s někým…to až v momentě, kdyby ten člověk pro mě začal znamenat něco víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 10:33

Manžel měl nějaký sexuální poměr. Ukončil to. Pak mi říkal: „…já jsem k ní nic necítil, už jsem tak dál nemohl, vždyť já se s ní pak už nemohl ani líbat…“. :?
Je to tak. Pamatuju si na jednoho mého přítele. Už jsem ho nechtěla, ale on na mně visel, tak se rozchod trochu vlekl. Docela mi vadilo, že se chtěl i jen cicmat. Nešlo mi to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 13:05

Já jsem s manželem 14 let a je nám spolu čím dál lépe. Líbáme se několikrát denně a já bych si bez toho vztah neuměla představit. Konečně už na sebe můžeme skočit i ráno po probuzení a řádíme jako králíci :oops: :lol: (jen tedy to líbání po ránu vážně neprovozujeme, pač bych z manželova dechu chcípla :? :poblion: ). Nechápu to. O zuby se stará pečlivě, někdy bych řekla, že až moc a já se cítím jako prase, že si je čistím „jen“ 2× denně, a přesto na mě ráno skoro nikdo nepozná, že jsem si zuby ještě nečistila a dech mám v pohodě (samozřejmě na to nehřeším a zuby si vyčistím :lol: ). Za to manželovi stačí hodina spánku a už z toho zápachu půl noci větrám, což mě mrzí, ale co nadělám. Ráno mu na hlavu při králičím divočení hodím na hlavu polštář :oops: :lol:
Ale kdysi jsme měli krizi kvůli jeho milenkám a já se rozhodla, že se rozvedu. Našla jsem si „milence“ (dá se tomu tak vůbec říkat? :think: - možná spíše jen kamaráda), byl úžasný, dalo se s ním o čemkoliv hodiny povídat, byl milý, pozorný, říkal, jak mě strašně miluje a nechce mě ztratit… Ale líbat se nechtěl, ani trochu. Párkrát jsem ho „donutila“ ale byl strašné kopyto, takže děs. Ve finále nikdy nedošlo k ničemu horšímu než jen procházkám, držení se za ruce a sem tam pusa. Brzy jsem to ukončila, díky psycholožce jsem dala šanci manželství i za tu cenu, že mě muž možná zase někdy podvede… Od té doby se líbáme každou chvíli, sexujeme i několikrát denně a je nám spolu krásně. Líbání ke vztahu patří, devítiletý syn nás v tom podporuje, že je to krásný, že se máme rádi (bohužel byl kdysi svědkem našich hádek a asi mu to broučkovi utkvělo v paměti :? ), jen pětiletá dcerka by se k nám kolikrát snad nejraději přidala 8o :oops: :zed:, takže před ní se snažíme krotit

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.4.13 15:48

Já ráno žádný pach necítím ani u mě, ani u manžela, přesto že jsme oba kuřaci. Před spaním po vyčištění zubů používáme ještě ústní vodu, nevím jestli je to tím. Nemá tvůj muž třeba nějakou nemoc? Moje dcerka když měla záněty ledvin, tak ji strašně táhlo z pusy i když měla zuby čerstvě vypucovaný :think:

• Citovat
  • Upravit
2237
16.4.13 15:53

@rozmary jejda, to mi připomělo dobu, kdy jsem byla těhu a kluci ve věku 15, 14 a 12.let. Byli velice šokováni, že my takoví „staří“ (já necelých 34 a manž. 40), ještě máme spolu vůbec sex a takoví staří si ještě pořizujeme dítě. Sranda. Nejhůře to nesl náš nejstarší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.4.13 16:01
@Anulka píše:
@rozmary jejda, to mi připomělo dobu, kdy jsem byla těhu a kluci ve věku 15, 14 a 12.let. Byli velice šokováni, že my takoví „staří“ (já necelých 34 a manž. 40), ještě máme spolu vůbec sex a takoví staří si ještě pořizujeme dítě. Sranda. Nejhůře to nesl náš nejstarší.

To věřím, taková ostuda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9970
16.4.13 17:21

To mi připomnělo mého ex, kterýmu po ránu taky šíleně smrdělo z pusy :poblion:…a to žádný zdravotní problémy rozhodně neměl a zuby si taky pravidelně čistil :).U mého současnýho přítele to žádná hrůza asi není, ale i tak bych se nelíbala. Prostě kartáček a pasta a pak se ničemu nebráním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.13 17:26
@rozmary píše:
Já ráno žádný pach necítím ani u mě, ani u manžela, přesto že jsme oba kuřaci. Před spaním po vyčištění zubů používáme ještě ústní vodu, nevím jestli je to tím. Nemá tvůj muž třeba nějakou nemoc? Moje dcerka když měla záněty ledvin, tak ji strašně táhlo z pusy i když měla zuby čerstvě vypucovaný :think:

Rozmary, on používá zubní pastu, potom mezizubní kartáčky a potom ještě vypláchne ústní vodou… Nezabírá nic :?
A zdravíčko má také v pořádku :?
Asi to mají geneticky dané :think:, u nich to má takhle celá rodina. Když se všichni sejdeme na chatě, tak vstávám první, zaberu koupelnu a mizím ven, dokud všichni nespáchají ranní hygienu, pač jinak bych jim tam chcípla :?
No, ale jinak je to super chlap, takže měnit nebudu :lol:. Nebo, že bych snad měla? :think: :think: :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21932
16.4.13 17:36

Tak pri spravne ustni hygiene rano zadny zapach neni, protoze plak ze zubu se odstrani jen dobrou technikou. Takze se pres noc nema v ustech co rozkladat.To,ze si nekdo cisti zuby desetkrat denne, pul hodiny, jeste neznamena, ze to dela dobre, ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 17:42

Taky vůbec nechápu, z čeho někomu to šílené aroma v puse vzniká…pokuď je teda zdravý a zubům se pečlivě věnuje :)…můj ex měl zuby jako perličky, bilý a na kazy, ani zubní kámen netrpěl a přesto jsem to vedle něj ráno nemohla vydržet…bylo to cejtit snad po celý ložnici…ale když si zuby vyčistil, bylo to o. k. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
17.4.13 11:11
@Eemii píše:
Tak pri spravne ustni hygiene rano zadny zapach neni, protoze plak ze zubu se odstrani jen dobrou technikou. Takze se pres noc nema v ustech co rozkladat.To,ze si nekdo cisti zuby desetkrat denne, pul hodiny, jeste neznamena, ze to dela dobre, ze

Ale ono to není jen o zubech. Zápach vzniká z celého zažívacího ústrojí. Když někdo spí se zavřenou pusou a neodvětrává ;), moc s tím nenadělá. Nemyslím si, že můj manžel používá nějakou super techniku na čištění zubů a z pusy mu není ráno vůbec cítit, možná proto, že chrápe. Zato chudák mladší syn. U něj je to o mandlích. Má je obrovské a usazují se mu na nich povlaky z jídla. Je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí