Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acimedaca- ty mas ale silenou prezdivku, jak te napadla? ![]()
Souhlasim s holkama, nakoj ji po tom blinknuti klidne znova. Me se Sebik taky budil stejne jako Kacenka, odblinkaval taky, kdyz jsem ho zvedavala krknout, nebo do postylky. Hlavne v noci me to stvalo, neumela jsem ho uklidnit jinak nez zase prsem. Nakonec si treba ani do 10 minut neodrihl, a me uz nebavilo cekat…Tak jsem ho zvykla si nekdy nerihat a svete div se, usnul a spinkal i tak. Ja vim, ze by me spousta maminek odrazovala, ale fungovalo to a on se nevzbudil ani kdyz jsem ho prendavala do postylky.
Tim nemyslim abys to zkousela, ale jen, ze na kazde mimi funguje neco jineho
Chce to cas, prijdes na to nakonec, jak na ni ![]()
Já jsem taky nedávala vždy odříhnout, Verunka to potřebovala ale Peťula ne a taky krmím obě najednoutím, že jim podložím flašky takže když usnuly tak jsem je nechala. Pokud dítě to bříško tlačí tak bulí. A co jsou starší tak je dávám odříhnout na břiško
Takhle krmíme doteď
No tak ne že bych byla krkavší matka ale krmit co 2 hodiny 40 minut se mi fakt nechtělo. Holky byly malé tak jedly po 2 hodinách
annamat9 píše:
Já jsem taky nedávala vždy odříhnout, Verunka to potřebovala ale Peťula ne a taky krmím obě najednoutím, že jim podložím flašky takže když usnuly tak jsem je nechala. Pokud dítě to bříško tlačí tak bulí. A co jsou starší tak je dávám odříhnout na břiškoTakhle krmíme doteď
Ahoj..........Tady dnes nikdo ani nenakoukl?
Anni- jak to slo Terezce na kole?
Acime- pochlub se nam taky svoji malinkatou Kacenkou ![]()
JA jsem dneska koupila Sebikovi cvrnkaci hlinene kulicky, tak ho zitra naucim cvrnkat do dulku
Hezka vzpominka na detstvi
Co? Me uz totiz dochazeji napady ![]()
Divine já nakukuju ale sama se sebou si psát nechci ![]()
Na kole to nešlo, malá je nemocná a ještě nám tam nejdou přidělat kolečka ![]()
jé kuličky a céčka a ještě pogy, nebo jak se tomu nadávalo
![]()
Anni - a co ji je? Snad nic vazneho?
A pogy neznam, teda asi ![]()
No manzel si snad s koleckama poradi, ne ![]()
no hura. psala jsem, ze u nas je krasne a byli jsmese dnes koupat. to ted zmizlo a muj prispevek ze vcerejsiho vecera tu take neni
.
annamat krasne fotky deti.
ja ted kojim, tak toho moc nenadatlim.
Jen zanět nosohltanu,ale musíme být doma ![]()
Teredes to je divné s těma příspěvkama, a pěknýž fotky ![]()
Hoj hoj, tady je pres den ale mrtvo ![]()
teredes- to tam mate takovehle velke brouzdaliste? To je fakt super pro ty mrnousky ![]()
Anni- co Terka, je to lepsi?
Acimedeca- co miminko, jak vam to jde?
Ahoj všem přítomným
![]()
Terka už je lepší, ale zdá se mniže to chytla Petruška, holky jsou děsně protivné, nevím co jim je. Asi zuby, ale tím se asi jen utěšuju, protože to na ně nevypadá ![]()
Jen pro ty co jezdí do Liberce v lidových sadech je super křiště vztup pro děti do 100cm zdarma a pro rodiče a děti za 30 teď tam mají akci za 300 10 vztupů pro rodiče + dítě . Je to tam super. Ještě je tady smeťák
a tam je to taky super ale vztupné je 60 jak na dítě tak na dospělého ![]()