Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teri tak to já bych mohla taky, snažím se to prodávat, pač toho mám fakt hrozně moc. Ale hrozná je ta cena, člověk to koupí na 300 a prodá to za 50
ale co už.A chceš nějaké blyžší info o tom odrážedlu?
Ne diky, ja jen myslela, ze vypada zajimave. Ja bych to stejne nemela jak dopravit. Nahodou, ja ted taky zacala prodavat, predevcirem jsem vyrobila inzeraty a vcera si odvezli kocarek a dne se mi ozvali lide na prebalovak, tak snad to klapne a jen houst.
No zajimavě to vypadá ale nás to holt minulo.
Jé a kde prodáváš?HOď nick
ježiš to ani neznám co to je? to jako prdáváš do zahraničí? A kolik vyjde pošta? Já neumím anglicky tak tomu nerozumím
![]()
annamat9 píše:
ty vlastně nebydlíš v čr viď![]()
![]()
no prave
. snad se nezlobis, ze jsem to nenapsala rovnou ![]()
annamat9 píše:
Ahoj tady je nějak mrtvolnomusíme se polepšit
![]()
![]()
![]()
kači jo někdy jsou děti fakt protivný
a nejlepší je když jsou protivný všechny tři najednou
![]()
No to tě pravě obdivuji mně stačí když zlobí Kiki natož aby zlobili holky tři to musí byt zapřah
Divine píše:
Bre rano preji.....
Tak co Anni- Terku uz mas zdravou?Kaci- uzij si zbytek dovci na morave
My jedeme za 14 dni take k memu tatkovi, za prarodicema a kamoskama. To same, jako vy
Strasne se tesim, uz ted vim, ze se mi z tama nbude chtit odjet
Sebik se moc tesi na dedecka (meho tatu), maji se moc radi.....
Anni, vy na moravu obcas jezdite?
Mam novinu- ve stredu jsem objevila //carky na testu
Tak piste holky, at to tu trochu ozije
Za chvili jdu volat na gyndu, tak uvidime, kdy me objedna........Ale zatim jsem fakt uplne na zacatku, tak nechci nic zakriknout
Děkuji dovča je fajn i když to počasí je tady
ale co už jinak velikááánska gratulace budu držet palečky Kiki taky pořad líta za děděčkem a říka mu dodo ![]()
Ahoj tak počasí je tady na houby pořad prší doufam že v tu středu už bude lepe mame naplanovanou zoo v ostravě tak at se mala aspon pokouka na zvířatka když jsme ted zavření doma.Anni to odražedlo je na kolik let?Už se moc těšíme domu znate to mate svuj klid udělate si vše podle sebe
Vracet se budeme v neděli příští takže pak budu na pc častěji
takže vas holky všechny moc zdravíme a doufam že v Liberci i tady na Moravě přestane přšet
zatíím paaa a ja se zase ozvu Mějte se Pěkný Den Kačka a Kiki ![]()
kačko to odrážedlo je do dvou let a pak koloběžka, píšou do 4 let ale směrodatný jsou kila a to je do dvaceti.
Tady je hnusně, prší už id včera, mě je blbě pač jsem si šla snad po 4 letech zapařit na diskotéku, tak jsem nevychrápaná a ještě mi je blbě z mochita. Teď vařím oběd
a pak musím ještě uklidit a vypravit manžela na noční a pak padnu za vlast ![]()