Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, či ne?
Ptám se spíše ze zvědavosti. Dívala jsem se na statistiky zahraničních seznamek a v etnických preferencích tam Asiatky silně převládají. Chtěla bych se zeptat, pokud se vám skutečně líbí, co se vám na nich líbí.
Je to jen o ženách Asiatkách, takže na muže Asiaty se neptám.
Příspěvek upraven 07.05.17 v 12:00
Já jsem na chlapy, takže jsou mi ukradené. A asiati chlapi se mi nelíbí. Jsou na můj vkus moc malí a drobní.
@Tamara27 píše:
Líbí se vám Asiatky?
Ano, či ne?
Proč se ptáš?
To je dost sirokej pojem, chlapi se mi nelibi zadny, a u zenskejch je to narod od narodu, rozhodne je neberu jako nejkrasnejsi zeny sveta, ale netvrdim ze jsou vsechny osklive ![]()
Blíže jsem znala jednu Vietnamku -nevím, fajn ženská, hezká, sympatická, snažila se, ale prostě - je to jiná kultura. Osobnost krásná, ale… ![]()
Manzelovi se asi libi hodne, jednu dobu jich mel plnej FB
Mne se teda nelibi a po tomhle mam na ne uplne averzi
Navic u sexu kvici jak podrezana svine ![]()
Nováček si založil na emiminu profil, aby se zeptal, jestli se nám líbí Asiatky ![]()
Ještě doplním, že u nás v práci nedávno zaměstnali několik nepálek. To jsou ale krásné ženské! Mezi nima jsou i asiatky a všechny jsou krásné. Jsou takové jinačí oproti nám známým vietnamkám. Nevím, čím jiné. Jsou takové exotičtější. ![]()
@Tamara27 Jsem sice na chlapy
ale nektere asiatky jsou fakt pekne, pripominaji mi porcelanove panenky
libi se mi jejich krasne vlasy, taky bych takove chtela mit, ty moje se trepi jak blazen a ony je maji tak hladke. Ale je to fakt kus od kusu, treba Lusy Liu (doufam ze jsem to napsala dobre) je podle me pekna zenska ![]()