Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane píše:ne, ale většinou když už je to nějaký mix (japonec+češka) tak z toho může být něco pěknějšího
Tak i Asiati jsou různých typů, Japonci jsou světlejší než ti od rovníku.
Příspěvek upraven 07.05.17 v 12:47
Pokud sbíráš data pro dotazník, otázka je špatně položená. „Asiatka“ je neskutečně široký pojem. „Asiatka“ může být vše od Syřanky nebo Židovky s evropskými rysy a barvou pleti podobnou Italkám v létě přes běžnou Hindku až po kočičku z Taiwanu jak vystřiženou z hentai komiksů.
Některé Asiatky se mi líbí. Některé ne. Ony nějak tak nejsou všechny stejné, ani když zůstaneme v jednom konkrétním etniku.
@Emimin7 píše:
Ano, co se týče etnicity, tak Asiatky se mi líbí ze všech nejvíc.
A které? Vždyť „Asiatky“ nejsou samostatné etnikum, pod ten pojem se schovají desítky různých etnik (jen v Číně jsou ty rozdíly ve vzhledu značné, pokud se bavíme o Východě či Severu Číny).
@SlečnaDahlia Pardon, máš pravdu. Myslím především Korejky a Japonky.
@Tecumseh píše:
Nemám k dispozici statistiky, ale tohle téma mám stokrát probrané v hospodě u piva a všichni chlapi se shodují, že jsou pro ně náctileté holky přitažlivé.
Aha, u piva. Všichni chlapi se shodují… Tak to potom jo.
![]()
@radúna píše:
Aha, u piva. Všichni chlapi se shodují… Tak to potom jo.
A to téma s těma chlapama má probrané snad stokrát! Snad bys nepodrývala důvěryhodnost závěru tak metodologicky bezvadného průzkumu? ![]()
Co já se ptal v hospodě, tak kromě mě jsou ostatní spíše na Latino/Hispánky ![]()
Nikdy se mi nelíbila jiná etnika a u asiatek se mi nelíbí chlapecká postava, líbí se mi přesýpací hodiny.
Co se týče jejich postav, mají Asiatky výhodu, že nemají moc sklony k tloustnutí. Navíc obvykle vypadají značně mladší oproti jiným „etnikům“ jejich věku.
@viky23 píše:
Manzelovi se asi libi hodne, jednu dobu jich mel plnej FBMne se teda nelibi a po tomhle mam na ne uplne averzi
Navic u sexu kvici jak podrezana svine
Daleko lepší divočejší reakce, než žádná. ![]()