Přítel slibotechna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
6.5.17 16:05

přítel slibotechna

Zdravím, chtěla bych se poradit co mám dělat s přítelem.. pokaždé mi slíbí že třeba dorazí domů v tolik a tolik a nikdy to nedodrží. nejhorší je že se pak chová jako by nic a to mě vytáčí ještě víc a pak mi ještě řekne že jsem divná, proč jsem naštvaná, že se opozdil, no bóóóže.. :zed: včera jel na noc ke kamarádovi. říkám, přijeď prosím kolem druhé, venku je hezky, chtěla bych s malým někam jet. a on jasně ve dvě max jsem doma.. dnes mu píšu ve 12, říkám že se na něj těšíme tak ať nám brzy přijede. on že si dá oběd a jede.. teď už jsem to nevydržela a zavolala mu kde je a on že teď dopil kafe a bude vyjíždět. prý za hodinu je doma. takže úplně zabitej den, protože tu na něj čekám.. a až přijede domu bude dělat že je vše v pořádku a divit se proč jsem naštvaná! omlouvám se za román, ale jsem strašně naštvaná!! poradíte?
jo a není to žádný pískle, je mu 45 takže věk ho neomlouvá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
6.5.17 16:08

A jak se chová in když ty někam jdeš a vrátíš se jinak než jste se domluvili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 16:08

45? Měl před tebou nějaký vztah? Rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:12

@pikola stalo se to jen jednou, ale řval na mě, že tady neměl jídlo a že si nemohl dojít nakoupit, protože „dítě“… :roll: ale byl naštvanej spíš kvůli tomu jídlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:12

@Emilie jojo, má už dvě dospělé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12862
6.5.17 16:13

Udělala bych mu to samé. Klidně několikrát.
Ale jsou lidi, co to nepochopí. A ještě jsou dotčení a nechápou, že to někomu vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
6.5.17 16:15

No jestli se takhle choval vždy, tak to asi nezmenis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30407
6.5.17 16:16

@emimka20 Co chceš vyřešit teď, když s ním máš dítě? Zařiď se podle toho, že mu nemůžeš věřit. Nečekej na něj, na jeho sliby se nespoléhej, program si zařizuj podle svého. Jestli z něj máš navíc strach, aby na tebe neřval, tak to je hodně smutný, v takovým případě seď doma a nezapomeň, aby měl nachystáno vše, co si přeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:17

@Sany80s to je trochu problém.. já mám totiž pocit že je mu asi jedno v kolik se vrátím já. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.5.17 16:19

@emimka20 i kdyz je to tezke, tak bych se s tim smiril, cloveka nezmenis rozhodne ne v tomhle veku, zmenit/ vychovat muzes max svoje dite. Protoze kdyz ho budes hodne prudit a kritizovat, tak se zasekne a bude to delat jeste vic jakoby naschval nebo se na tebe vykasle a odejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:21

@hanka.br. já se nebojím že na mě bude řvát, jde mi o to že ve chvíli kdy já jsem naštvaná tak on řekne: co řešíš, tak jsem se opozdil no. jemu vůbec nedochází že dělá něco špatně. a ve mě se pak vaří krev.. :cert: chtěla jsem nějakou radu jak reagovat v takových chvílích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 16:22

A proč na něj čekáš? Seberu se a postarám se o svůj program sama, když on o něj evidentně nestojí :nevim:

Někteří lidé takoví jsou, pár jich znám a vadí mi to, proto s nimi nemám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.5.17 16:22
  1. Naschvál mu nic nedělej, jak ti tady někdo radil.
  1. V jeho věku už nemůžeš počítat, že se změní. Tak to přijmi, to všechno, jak se chová.
  1. Zařiď se po svém. Znáš, jak se chová, jak reaguje. Zařiď si svůj život podle sebe. Udělej si svůj život takový, aby ses v něm cítila hezky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:23

@Chytrak takže tedy podle tebe až dorazí, tak se mám chovat jakoby nic? já nevím, nechci být vytočená, ale na druhou stranu bych mu ráda nějak vyčinila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30407
6.5.17 16:24

@emimka20 Ono mu to zcela jistě dochází, že dělá něco špatně, ale je mu to úplně jedno. Pokud s ním máš malé dítě a jsi na něm závislá, pak jediná rada je, abys neotravovala. On se kvůli tobě měnit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí