Přítel slibotechna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33587
6.5.17 17:04
@emimka20 píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit co mám dělat s přítelem.. pokaždé mi slíbí že třeba dorazí domů v tolik a tolik a nikdy to nedodrží. nejhorší je že se pak chová jako by nic a to mě vytáčí ještě víc a pak mi ještě řekne že jsem divná, proč jsem naštvaná, že se opozdil, no bóóóže.. :zed: včera jel na noc ke kamarádovi. říkám, přijeď prosím kolem druhé, venku je hezky, chtěla bych s malým někam jet. a on jasně ve dvě max jsem doma.. dnes mu píšu ve 12, říkám že se na něj těšíme tak ať nám brzy přijede. on že si dá oběd a jede.. teď už jsem to nevydržela a zavolala mu kde je a on že teď dopil kafe a bude vyjíždět. prý za hodinu je doma. takže úplně zabitej den, protože tu na něj čekám.. a až přijede domu bude dělat že je vše v pořádku a divit se proč jsem naštvaná! omlouvám se za román, ale jsem strašně naštvaná!! poradíte?
jo a není to žádný pískle, je mu 45 takže věk ho neomlouvá! :mrgreen:

No, první se s ním domluvíš že má přijet kolem druhé že chceš s malým ven, pak už to nevydržíš a píšeš mu v poledne atˇbrzy dorazí, to jako proč? Nějak necháp ten zabitý den, proč tedy nejdeš prostě ven? Já nemám ráda tyhle časový limity, pokud se nejedná o nic důleŽitého tak mi to přijde zbytečné. Takže on každou chvilku dorazí a zbytek dne zakončíte hádkou proč nepřijel včas, nezlob se ale řešíš kraviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 17:04
@radkka píše:
Já se ale obávám, že to bude flegmatik, který nechápe, co je za problém, že se zdrží, stejně tak jemu bude jedno, když se někde zdrží ona… a řevem to fakt nevyřeší.

Já to právě taky tak vidím. Vždyť jsem psala, je na místě dát najevo - nelíbí se mi - ale scéna nepomůže, ikdyby řvala tak, že budou padat baráky okolo - s prominutím. Jestli je fakt flegmouš, řekne si pro sebe akorát - to je fakt… to a to.. a stejně si pojede po svým.

Jestli se na něj nedá spolehnout, je třeba s eprostě zařídit tak, a by se na něj spoléhat nemusela. Chápu, že pokud jde o auto, které on má přivézt, tak prostě připravit dva scénáře, třeba autobus nebo někdo jiný a v momentě, kdy je jasné, že on se do času autobusu nevrátí, tak vyrazit autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.17 17:09

Sebrala bych se a odjela ještě teď na menší výlet, procházku a někam na večeři, vrátila bych se hodně pozdě a nebrala mu telefon, nebo ho rovnou zapomenout doma…to jsem jednou chtěla udělat já, říkala jsem si, že když do dvou nepřijde jedu bez něj… no on nakonec přišel, manžel se taky často zapomene, hlavně v noci, občas proběhne tichá domácnost, ale já to moc neřeším, taky se může pobavit, spíš když říká, že do půlnoci bude doma, tak mu rovnou odpovím, at nic radši neslibuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 17:14

Protože manžel většinou na pivo jezdí do města, řeším, když nepřijede posledním autobusem a nedá o sobě vědět - třeba že prostě u někoho přespí. Mě nevadí, že holt se to rozjelo a že se mu nechtělo domů - mně vadí, že nevím, jestli je v pořádku. Takže občas se mu stane, že mi tohle zapomene dát vědět. I třeba to, že mu autobus prostě ujel a že jde holt pěšky. Dvě hodiny ostré chůze. Tak mu to pak ráno řeknu, že jsem se probudila a měla o něj strach. Že ikdyž jsem už spala, měl poslat sms - že jde. Tak většinou se toho drží. Nevyčítám, že se fuč - dávám najevo, že mám strach, protože nevím, co je s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27661
6.5.17 17:16

A před dítětem to nedělal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
6.5.17 18:30
@Emilie píše:
Vyčinila? On je tvoje dítě, abys mu nějak „vyčinila“?

Ty chceš být taková ta máňa, o které si povídají chlapi v hospodě, co mají doma z prudičku, co z krávoviny udělá třetí světovou???

Samozřejmě mu můžeš říct - a je to snad i žádoucí - jak tě jeho chování mrzí. Ale to je za daných podmínek vše. Ty se zařiď tak, abys nemusela spoléhat na jeho sliby a termíny a docházku vůbec. A současně pokud jeho netankuje ani to, jak pozdě přijdeš domů, ber to jako fakt - on nehodlá prudit tebe a od tebe očekává totéž.
To jako myslíš vážně? Mě by bylo šumák co si o mě chlapi říkají v hospodě. Jednou je otec od rodiny a má se chovat jako dospělý, pokud to neumí, je potřeba mu dát najevo, že se to nědělá a mě nelíbí. Žena, která ze sebe nechá dělat blbku jen proto, aby nebyla za máňu v hospodě si sebe sama neváží a je opravdu drobet jednoduchá. Pak ať si sedí sama doma a chlap může být v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 18:38
@arada píše:
To jako myslíš vážně? Mě by bylo šumák co si o mě chlapi říkají v hospodě. Jednou je otec od rodiny a má se chovat jako dospělý, pokud to neumí, je potřeba mu dát najevo, že se to nědělá a mě nelíbí. Žena, která ze sebe nechá dělat blbku jen proto, aby nebyla za máňu v hospodě si sebe sama neváží a je opravdu drobet jednoduchá. Pak ať si sedí sama doma a chlap může být v pohodě.

Jednoduchá je ta, která sedí doma a čeká, protože se o sebe sama nepostará :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.5.17 18:46
@poučená píše:
  1. Naschvál mu nic nedělej, jak ti tady někdo radil.
  1. V jeho věku už nemůžeš počítat, že se změní. Tak to přijmi, to všechno, jak se chová.
  1. Zařiď se po svém. Znáš, jak se chová, jak reaguje. Zařiď si svůj život podle sebe. Udělej si svůj život takový, aby ses v něm cítila hezky.

Souhlasim s bodem c. 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
6.5.17 18:46

Tak to by mě taky štvalo, asi bych na něj příště doma nečekala a někam šla. A napsala bych mu SMS, že přijdu v 19 hodin a přišla třeba v 22 - taky bez omluvy - prostě pohoda, schválně, jak by se mu to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.5.17 19:06

Nechápu pořád, k čemu ty naschvály? Přijde mi to ubohé a trapné a také nedospělé.

Život si jde udělat hezký bez naschválů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
6.5.17 19:08
@poučená píše:
Nechápu pořád, k čemu ty naschvály? Přijde mi to ubohé a trapné a také nedospělé.Život si jde udělat hezký bez naschválů.

Tak on jí taky dělá naschvály, něco slíbí a nedodrží. Tak ať si to taky zkusí, jaký to je.
Třeba se chytne za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
6.5.17 19:52
@j.a.n.i1 píše:
@emimka20 Já bych hlavně nebyla doma, vyrazila bych s dítětem ven, venku se nezapomněla najíst jak já, tak dítě a dorazila bych domů až pak… jo a taky bych nejšpíš zapomněla vařit i pro něj, prát a uklízet, a až bude mít připomínky, tak jen odpovědě, no co, jsem se s tím jen trochu opozdila…
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 19:54
@arada píše:

S tím souhlasím. To už jsem psala několikrát. Dát najevo, že se mi to nelíbí a co požaduji, domluvit se na řešení a co nastane, pokud se dohoda nebude plnit. Opakuji - pokud ale bude dělat cirkus, pokud bude vysílat, štěkat, bude hysterčit, pokud mu „vyčiní“ - tak se jí lehce stane, že jednoho krásného dne jí taky domů nepřijde vůbec! Zvláště pokud je to takový typ co popisuje - tomu to bude jedno otec neotec. ten bude řešt akorát to, že bude mít konečně od té štěkny doma svatej klid - prosím bez ohledu na to, že ona opravdu díl pravdy má. A pak se může s prominutím třeba postavit na hlavu, že jí to auto nepřiveze. No nepřiveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 19:55

@Emilie taky neřeším když jde na pivo, nebo když řekne, nevím v kolik přijdu, zařídíme se s malým po našem. Ale právě mě štve když to slíbí a nedodrží.. @ka2ka stávalo se to i před malým, možná teď je to i lepší co se malý narodil.. @arada děkuju, samozřejmě jsem to nemyslela tak že mu vynadám jak malému klukovi, ale že mu řeknu že se mi to nelíbí a že si přeju aby to nedělal.. @radkka pardon, ale nepřijde mi že bych byla jednoduchá ani že bych se o sebe sama nepostarala.. jen jsem s ním byla na něčem domluvená a spoléhala na to. Samozřejmě jsme venku byli, ale jen na malé procházce po okolí. Nestěžuji si že bych byla zavřená doma a že mě chlap nikam nevezme.. jen jsem měla plán a on mě opět zaskočil tím že nepřijel včas aby se dal uskutečnit, přesto, že to slíbil.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 19:59
@emimka20 píše:
@Emilie taky neřeším když jde na pivo, nebo když řekne, nevím v kolik přijdu, zařídíme se s malým po našem. Ale právě mě štve když to slíbí a nedodrží.. @ka2ka stávalo se to i před malým, možná teď je to i lepší co se malý narodil.. @arada děkuju, samozřejmě jsem to nemyslela tak že mu vynadám jak malému klukovi, ale že mu řeknu že se mi to nelíbí a že si přeju aby to nedělal.. @radkka pardon, ale nepřijde mi že bych byla jednoduchá ani že bych se o sebe sama nepostarala.. jen jsem s ním byla na něčem domluvená a spoléhala na to. Samozřejmě jsme venku byli, ale jen na malé procházce po okolí. Nestěžuji si že bych byla zavřená doma a že mě chlap nikam nevezme.. jen jsem měla plán a on mě opět zaskočil tím že nepřijel včas aby se dal uskutečnit, přesto, že to slíbil.. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí