Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 Já nesnáším nedochvilnost, raděj jsem na místě o půl hodiny dřív, než o 5 minut později. Proto mě dcera tak vytáčí. Holt každý jsme nějaký.
@quinsley z jakého důvodu jsi z něj udělala nevěrníka?
to mě trochu pobavilo.. Samozřejmě jsme spolu mluvili když jsem mu volala a opravdu tam v pozadí mluvil jeho kamarád s jeho manželkou. ![]()
@poučená děkuji, dost jsem se uklidnila než přijel, tak mě ten vztek přešel a vyřešili jsme to v klidu a potichu
jde mi vážně jen o to aby nesliboval když ví že to nesplní, to je celý problém ![]()
@emimka20 Ja bych mu asi dala ochutnat jeho mediciny. Tak se na nej nejakou dobu nespolehej a delej si s malym co chces a jdi na prochazku sama. Teda pokud si na to pak nezvykne. Ja jsem to takhle udelala se svym chlapem, kdy pro nej bylo tezke dojit nekam vcas, tak jsem mu hlasila ze tam mame byt o hodinu drive a stihali jsme. Parkrat jsem si naplanovala den sama s detma a najednou se chytl za nos, ze ho nepotrebujeme a snazi se to zmenit, neni to sice zadna hitparada, ale jsem rada, ze alepson nejake zmeny jsou ![]()
@quinsley píše:
Na noc ke kamarádovi jo?
A věříš tomu? Já bych si tipnula spíš kamarádku ☹️
Ty musíš mít hrozně smutný život, když za takovou blbostí hned vidíš nevěru…
Jinak chci říct, přítel je skvělý otec, četla jsem tu věci jako že ho rodina nezajímá atd.. není to pravda. Se svými dospělými dětmi se stýká, volá jim, pomáhá jim. Kdykoliv má volno, je většinou s námi, o syna se stará skvěle. Co se naučil ho obléct, jde s ním i ven když nejsem doma
máme skvělý vztah, tohle je opravdu jediný problém. A pokud je něco opravdu nutné (doktor, práce, něco co se časově prostě musí stihnout) tak samozřejmě dodrží.. v případech jako včera to bere tak, že se nic nestane no.. mě to hrozně točí ale asi si na to opravdu musím zvyknout a nespoléhat se na to..
naschvály ani nic oplácet mu nehodlám. Myslím že by to bylo jen horší. Bral by to jako že když to dělám já tak může i on. Naschválovali by jsme donekonečna ![]()
@emimka20 píše:
@poučená děkuji, dost jsem se uklidnila než přijel, tak mě ten vztek přešel a vyřešili jsme to v klidu a potichujde mi vážně jen o to aby nesliboval když ví že to nesplní, to je celý problém
On to neumí. Tak se s tím uvnitř sebe neper. Vezmi to, jak to je a z tohoto faktu vykroč. Je to jenom na tobě, jakým způsobem vykročíš. Jisté je, když se s tím budeš prát, tak budeš permanentně naštvaná. A když budeš průběžně naštvaná, tak budeš nešťastná a tak furt dokola.
Tady je otázka, jestli to umíš přijmout a žít s tím, aby tě to nenaštvávalo. To si promeditovávej - prociťuj. Vezmi to třeba tak, že tě život postavil před tento těžký úkol a je zvědavý, jak ho tvořivě zpracuješ. Můžeš ten úkol vzít i třeba jako zábavný úkol. Věř mi, že jsou mnohem horší životní úkoly, než máš nyní tento. A že to není poslední úkol, který tě bude ponejprv vytáčet. Přeji ti hodně štěstí
![]()
@radkka píše:
Ty musíš mít hrozně smutný život, když za takovou blbostí hned vidíš nevěru…
@emimka20 píše:
Jinak chci říct, přítel je skvělý otec, četla jsem tu věci jako že ho rodina nezajímá atd.. není to pravda. Se svými dospělými dětmi se stýká, volá jim, pomáhá jim. Kdykoliv má volno, je většinou s námi, o syna se stará skvěle. Co se naučil ho obléct, jde s ním i ven když nejsem domamáme skvělý vztah, tohle je opravdu jediný problém. A pokud je něco opravdu nutné (doktor, práce, něco co se časově prostě musí stihnout) tak samozřejmě dodrží.. v případech jako včera to bere tak, že se nic nestane no.. mě to hrozně točí ale asi si na to opravdu musím zvyknout a nespoléhat se na to..
naschvály ani nic oplácet mu nehodlám. Myslím že by to bylo jen horší. Bral by to jako že když to dělám já tak může i on. Naschválovali by jsme donekonečna
Hele, mě by to taky točilo do vrtule, ale každý máme nějakou vadu, jestli je to jinak skvělý partner… ![]()