Přítel slibotechna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
6.5.17 16:24

Tak buď je mu to jedno, nebo na tebe bude řvát. Ty se spíš bojíš, takže i když víš, že on si přijede kdy chce tak sedíš doma. Tak buď na něj budeš ječet a nervovat se, nebo si prostě udělej náhradní program. Když někdo má na astary kolna děti, tak by se měl chovat zodpovědnější, což on evidentně nechce a má rád svoji svobodu. A to bylo asi i před dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
6.5.17 16:25

No tak radu nemám, ale já jsem to řešila vždycky scénou, protože já to mám zase tak, že se nikdy neopozdím, radši jsem všude včas. Čím déle jsem čekala, tím jsem měla větší vztek, takže když otevřel dveře, byla jsem k nezastavení :lol:. Po těch x letech se to ale hodně zlepšilo, protože ví, když přijde pozdě, co ho čeká :lol:. Nebo v případě, kdy má přijít a nepřijde se seberu a odejdu, neberu mu ani telefon a neřeknu mu, kde jsem byla. Ale jestli je to tomu tvýmu jedno, je každá rada drahá :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
6.5.17 16:25
@pikola píše:
No jestli se takhle choval vždy, tak to asi nezmenis..

Asi tak nějak.
Jinak co bych udělala já - nevázala bych se na něj. Je venku hezky? Jeď na výlet sama.Bude si stěžovat? Řekla bych mu, že měl přijít ve dvě a víc bych se s ním nebavila, ať si řve, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.5.17 16:27
@emimka20 píše:
@Chytrak takže tedy podle tebe až dorazí, tak se mám chovat jakoby nic? já nevím, nechci být vytočená, ale na druhou stranu bych mu ráda nějak vyčinila..

Vyčinila? On je tvoje dítě, abys mu nějak „vyčinila“?

Ty chceš být taková ta máňa, o které si povídají chlapi v hospodě, co mají doma z prudičku, co z krávoviny udělá třetí světovou???

Samozřejmě mu můžeš říct - a je to snad i žádoucí - jak tě jeho chování mrzí. Ale to je za daných podmínek vše. Ty se zařiď tak, abys nemusela spoléhat na jeho sliby a termíny a docházku vůbec. A současně pokud jeho netankuje ani to, jak pozdě přijdeš domů, ber to jako fakt - on nehodlá prudit tebe a od tebe očekává totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
6.5.17 16:28

@emimka20 Já bych hlavně nebyla doma, vyrazila bych s dítětem ven, venku se nezapomněla najíst jak já, tak dítě a dorazila bych domů až pak… jo a taky bych nejšpíš zapomněla vařit i pro něj, prát a uklízet, a až bude mít připomínky, tak jen odpovědě, no co, jsem se s tím jen trochu opozdila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.5.17 16:31
@emimka20 píše:
@Chytrak takže tedy podle tebe až dorazí, tak se mám chovat jakoby nic? já nevím, nechci být vytočená, ale na druhou stranu bych mu ráda nějak vyčinila..

To chapu, ale ceho tim docilis, kdyz on je presvedcen, ze nic spatneho nedela? Jelikoz sebereflexi asi zadnou nema, tak ho tim nanejvys naseres a on bude jen zurit at uz otevrene nebo vnitrne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
6.5.17 16:32
@Emilie píše:
Vyčinila? On je tvoje dítě, abys mu nějak „vyčinila“?

No, dítě sice není, ale pokud ve svém věku ještě neví, že když se zdržím, tak je slušnost zavolat, tak si nic jiného nezaslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
6.5.17 16:34

Ty vaše rady a názory jsou takový různorodý, že vlastně nevím jestli na něj mám řvát nebo ne :D nejsem na něm závislá, jen jsem měla v plánu jet někam autem a to má on. proto jsem čekala. tohle se nám stává jednou za pár měsíců, není to na denním pořádku.. to jen aby jste to nebrali že tu máme každý den itálii.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 16:48
@j.a.n.i1 píše:
No, dítě sice není, ale pokud ve svém věku ještě neví, že když se zdržím, tak je slušnost zavolat, tak si nic jiného nezaslouží…

Já se ale obávám, že to bude flegmatik, který nechápe, co je za problém, že se zdrží, stejně tak jemu bude jedno, když se někde zdrží ona… a řevem to fakt nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
6.5.17 16:49

@emimka20 co cekas, ze se zmeni? Nedelej nic, nema to cenu. Bud si zvykni a dej pokoj nebo ho nech. Evidentne je takovy celou dobu, takze se ted nediv. Me by toto vadilo, ale ja bych si s nikym takovym neporidila dite. Btw ty budes o dost mladsi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.5.17 16:51
@emimka20 píše:
Ty vaše rady a názory jsou takový různorodý, že vlastně nevím jestli na něj mám řvát nebo ne :D nejsem na něm závislá, jen jsem měla v plánu jet někam autem a to má on. proto jsem čekala. tohle se nám stává jednou za pár měsíců, není to na denním pořádku.. to jen aby jste to nebrali že tu máme každý den itálii.. :lol:

Já nechápu, proč bych měla na svého partnera řvát. Jo, kdybych ho viděla, jak mi věší dítě za nohu z terasy, tak bych řvala, ale tohle je důvod k řevu? To mu nemůžeš normálně říct, co a proč ti vadí a požádat ho o to, aby se nad sebou zamyslel? Já mám teda zkušenost, že chlapi obvykle lépe reagují a berou si výtky k srdci, jsou li řečeny klidně a konstruktivně, jakmile jsem na někoho řvala, už z principu neposlouchal a už vůbec se nesnažil to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
6.5.17 16:59

Tak to by bylo něco na moje nervy toto, asi bych ho poslala brzy k šípku, kdybych viděla takový nezájem a styl „vždyť se nic nestalo“, když se na něčem dohodnete a odkýve to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.5.17 17:01

Řevem nic nevyřešíš, prostě flegmatik, jemu je jedno, kde jsi ty, tak on to samé očekává od tebe :), dobře nemáš auto, šla bych na procházku k rybníku, nebo nějak nakrtmit kačenky, prostě někam bych šla, pokud jezdí vlak, jela bych někam :), záleží kolik je dítěti :), a opravdu neřvi, s tím ho.no vyřešíš, promin ale jako jinak to nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
6.5.17 17:02

To je pravda, když budeš na něj řvát, tak se ještě víc zabejčí a nehneš s ním už vůbec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.5.17 17:04
@emimka20 píše:

Vezmi si do ruky váleček na nudle, stoupni si za dveře a až přijde…

:) :mavam: :kytka:

Ne, nedělej si ze vztahu, kde vám oběma, vlastně třem! má být hezky, kde se vy 3 máte cítit „doma“, nedělej si ze vztahu válku. Jasně, že se máš vymezit vůči všemu, co se ti nelíbí. Ale vymez se svou osobností.

Zlobit se s partnerem, o čem to je? O tvé slabosti. O tvé závislosti.

Udělej, dělej si hezký čas bez něj. A pak časem uvidíš, že za tebou bude spěchat i od svých nejlepších kamarádů. A bude ti říkat, „jaká jsi nejlepší na celém světě“.

:andel: :andel: :andel:

Teď jdi pěkně do klidu, nenech se tady hecovat. A v tom klidu si popřemýšlej, jak si budeš hezky, SAMA, bez asistence tvého přítele, naplňovat čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí