Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@viky23 píše:
Manzelovi se asi libi hodne, jednu dobu jich mel plnej FBMne se teda nelibi a po tomhle mam na ne uplne averzi
Navic u sexu kvici jak podrezana svine
jak to víš?
Ano líbí, samozřejmě jak která, ale tak obecně se mi asiatky líbí moc ![]()
@viky23 píše:
Manzelovi se asi libi hodne, jednu dobu jich mel plnej FBMne se teda nelibi a po tomhle mam na ne uplne averzi
Navic u sexu kvici jak podrezana svine
Kdo?
Pohedmuže to trefil přešně. Jejich kultura a vychování se dost liší od našich zeměpisných šířek, takže v manželství muže poslouchají jako hodinky a to z nich dělá žádané nevěsty pro muže z Evropy. Dá se s nimi vytvořit tradiční model rodiny, který platil tísíce let, před feminizací evropské společnosti a emancipaci žen.
Co se týče jejich fyzického vzhledu, tak je to kus od kusu, ale obecně platí, že mají tělo podobné našim náctkám… to se mužům samozřejmě musí líbit.
@Tecumseh píše:
Pohedmuže to trefil přešně. Jejich kultura a vychování se dost liší od našich zeměpisných šířek, takže v manželství muže poslouchají jako hodinky a to z nich dělá žádané nevěsty pro muže z Evropy. Dá se s nimi vytvořit tradiční model rodiny, který platil tísíce let, před feminizací evropské společnosti a emancipaci žen.
Co se týče jejich fyzického vzhledu, tak je to kus od kusu, ale obecně platí, že mají tělo podobné našim náctkám… to se mužům samozřejmě musí líbit.
Nemusí.
Například můj brácha tvrdí, že… „takové dětské tělíčko může potěšit akorát pedofila.“
@radúna píše:
Nemusí.
Například můj brácha tvrdí, že… „takové dětské tělíčko může potěšit akorát pedofila.“
Veř mi, že kecá… a nebo je vyjímka potvrzující pravidlo.
@Tecumseh píše:
Veř mi, že kecá… a nebo je vyjímka potvrzující pravidlo.
Ty máš k dispozici nějaké podklady mluvící za (všechny) muže?
Statistiky? Nebo dotazníky, jaké postavy u žen muži preferují?
Ti, kteří mají mají rádi slovanské kypré tvary jsou „výjimky potvrzující pravidlo“?
![]()
Já žiju už nějakou dobu v Asii a ač teda na ženy nejsem
tak musím říct, že některé holky jsou tu opravdu nádherné. Ale je to samozřejmě individuální, stejně jako jinde na světě, jsou tu ženské krásné, pak spíš takové klučičí typy, hubené, silné až hodně silné, tmavé, světlé. Pro běžného Evropana ten rozdíl asi není na první pohled viditelný, ale pokud se člověk setkává s nějaký větším vzorkem populace po delší dobu, tak se naučí rozlišovat. Můj manžel je Asiat a vtipné třeba je, že se nám líbí úplně jiné typy žen. Jako ne že bychom doma rozebírali všechny ženské v okolí, ale občas třeba ukážu na nějakou, která je dle mého soudu hodně exotická a krásná a manželovi se nelíbí vůbec.
Mimochodem myslet si, že asijské ženy poslouchají muže jako hodinky a jsou to ideální nevěsty mi po mých zkušenostech tady přijde úplně neskutečně vtipné.
Stejně tak tvrzení, že všichni Asiaté (muži) jsou malí a drobní. ![]()
Ano, co se týče etnicity, tak Asiatky se mi líbí ze všech nejvíc.
@radúna píše:
Ty máš k dispozici nějaké podklady mluvící za (všechny) muže?
Statistiky? Nebo dotazníky, jaké postavy u žen muži preferují?
Ti, kteří mají mají rádi slovanské kypré tvary jsou „výjimky potvrzující pravidlo“?![]()
Nemám k dispozici statistiky, ale tohle téma mám stokrát probrané v hospodě u piva a všichni chlapi se shodují, že jsou pro ně náctileté holky přitažlivé. Popsal to už dávno Charles Darwin ve svém díle týkajícím se pohlavního výběru. Tohle je biologie, to nemá s našimi společenskými normami a konvencemi co dělat.
@Tecumseh Tohle mi kdysi někdo vysvětloval a prej právě proto maj chlapi rádi vyholený klíny ![]()
@LiliSun píše: …Stejně tak tvrzení, že všichni Asiaté (muži) jsou malí a drobní.
Třeba tenhle je takovej drobek ![]()