Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fotky se mi vlastně nelíbí, jelikož na nich nic hezkého není, ale s výstavou souhlasím. Proč taky ne.Jen nevím, jestli takhle na ulici…
Vidět to můj pětiletý syn, tak se rozbrečí, co to tomu miminku udělali ![]()
Tohle nejvic rozsype zenu, ktera si nechtenym potratem prosla..
a teda neprijde mi to jako vhodna propaganda..vzhledem k tomu, ze to vidi nekteri lide denne
tohle bych jeste nedavno nerozchodila ![]()
@luciekal píše:
Myslim ze to nejvice odnesou zeny co si potratem prosly:(
Jestliže šlo o UPT, tak dobře jim tak. Nicméně většina těch, co na tom byly nehne ani brvou.
@sissi79 píše:
Na skole nam pustili video jak probiha potrat.. Hooodne detailni, ultrazvukovy zabery bijiciho srdicka a drceni lebecky.. Tenkrat pouceni vyborny, o to horsi psychicky dopad kdyz jsem sama potratila.. Takze s takovou citlivou udalosti nakladat co nejopatrneji
taky nám ve škole poušteli podobné video, jen bylo bez zvuku. Po pravdě řečeno, tenkrát jsem si snad ani pořádně neuvědomovala o co jde, až věkem jsem pochopila ![]()
@sissi79 viděli jsme stejné video. Nám ho pouštěli už na základce. Pár holek to nedalo a to na to byli připraveni a mohly odejít ale takhle veřejně??
@zamlklinka chápu tě, mně po revizi rozsekalo jen to, když jsem si omylem představila, jak ten zákrok asi technicky probíhá…teď se ty myšlenky snažím vždycky zaplašit, když přijdou, zatím úspěšně ![]()
@Ivaneska Děkuji,ono každá mince má dvě strany. Já osobně po vlastní zkusenosti s revizí vím, ze dobrovolně bych to nebyla schopna podstoupit. Chápu, ze myšlenka je zde dobrá, ovšem ta výstava dokáže i hodně ublížit…
@zamlklinka ano určitě dokáže, ale jelikož jsem na potratu nikdy nebyla, ani jsem neměla ZT, tak jsem si v první chvíli neuvědomila, že by to mohlo někomu i ublížit
![]()
@ZItu je te peklo sice jsem mela zt coz je na jednu stranu lehci proto jsem sla revizi nedala byvh trn pohled.
Nedavno jsrm zacala v tpm tohu krvacrt vypadl.ze me kus jako jatra obrovskx omoouvam se za popis byla jsem v soku hemohla mluvit nic naszesti se zjistil hematom.
Drzim. palecky at uz je vse jen dobre ![]()
@Ivaneska tohle viselo v roce 2010 na Brutal Assaultu u vstupu.. je to otřesný a tohle na ulici bych zakázala. Důvod? jednoduchý - my, jakožto dospělí, se s tím srovnáme, ale děti by to vidět fakt neměly ![]()
@alenka84 Máš pravdu, ono se ty pocity hrozné těžko popisují, je to jak na horské draze.Kdo tím neprošel, nepochopil. U me strašně dlouho trvalo, než jsem si sama odpustila, zebjsem nebyla opatrnejsi apod. Naštěstí to období, kdy jsem si myslela, ze už nikdy nebudu mít duvod se smát, minulo. Držím ti moc a moc pěstí, aby i ty jsi mela krásné a šťastné období!!!
![]()
Výstava se mi nelíbí ve smyslu tématu jako takového, ale jsem ráda, že jsou i takové fotky veřejnosti vnuceny, protože tohle je prostě realita. Stejně jako videa týraných zvířat..málokdo by si je cíleně na netu vyhledal, ale když už to člověka vyloženě praští do očí, podívá se. Nazvala bych to nechutným přínosem
Popravdě je mi z fotek úzko, jednak mám za sebou dva potraty, teď jsem navíc těhotná. Cit mi velí prožívat to za všechny ty děti, snažit se je nějak zachránit..naštěstí ještě mi zbývá ta špetka rozumu, co mě strhává zpět, takže si uvědomuju, že nikdo nikdy nebude schopen zachránit všechny děti světa a nemá cenu se kvůli tomu vnitřně užírat, to je akorát k zešílení ![]()
@Ivaneska píše:
taky nám ve škole poušteli podobné video, jen bylo bez zvuku. Po pravdě řečeno, tenkrát jsem si snad ani pořádně neuvědomovala o co jde, až věkem jsem pochopila
Tak me bylo tusim nakych 16, 17 a perda to byla kvalitni..
@jalisca píše:
Tohle nejvic rozsype zenu, ktera si nechtenym potratem prosla..a teda neprijde mi to jako vhodna propaganda..vzhledem k tomu, ze to vidi nekteri lide denne
tohle bych jeste nedavno nerozchodila
a nebo takovou, která se roky marně snaží o dítě
přesně, jak píšeš - já to viděla v roce 2010, tehdy jsem se horkotěžko smiřovala s tím, že druhé dítě mít nebudu a bylo mi z toho hodně zle ![]()
@Gina108 taky se mi nelibi upt ale nekdy neni jina moznost samozdrejme ne u vsech ale furt lepsi nez pak zabit narozene dite
Myslela jsrm potrat a chteneho tehotenstvi.
Jinak nejsem zastance potratu nechvi aby to tak vyznelo hen rikam priklady sanozdrejme tybzeny co to maji jako sport kazdych par mesicu nedavam