Výstava fotek z potratů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
9.10.14 20:30
@Vrtul píše:
@sissi79 viděli jsme stejné video. Nám ho pouštěli už na základce. Pár holek to nedalo a to na to byli připraveni a mohly odejít ale takhle veřejně??

odejit jsme nemohly.. bylo to v hodine a odchod nam nebyl dovolen.. podotykam ze nemam zdravku

• Citovat
  • Upravit
4341
9.10.14 20:30

@luciekal I já měla právě ZP a „jen“ revizi. A souhlasím, bylo to možná jednodušší, než kdybych musela jít „dobrovolně“. Ale i tak si člověk při pohledu na tyto fotky prostě vzpomene.
Děkuji. I Tobě držím pěsti, ať Ti to dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.10.14 20:33
@sissi79 píše:
Tak me bylo tusim nakych 16, 17 a perda to byla kvalitni..

nám to poušteli na základce, myslím že v 9.třídě, tenkrát jsem si z toho opravdu neodnesla vůbec nic :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.10.14 20:33

@ZItu moc dekuji snad dalsi tvr tehi bude ok.
 Musi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
9.10.14 20:34

@sissi79 no, nám to pouštěli v 9 ZŠ ale jako zapůsobilo to. Pamatuju si to stále a nešla bych pokud by nebyl zdrav. problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
9.10.14 20:35

@luciekal Držím palečky. ;)

Si tak říkám, kdo by zasloužil dostat po papuli - jestli ten, kdo to tam umístil, nebo ten, kdo to povolil (a ještě se k tomu v článku přiznal)? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.10.14 20:37
@zuzouš píše:
Výstava se mi nelíbí ve smyslu tématu jako takového, ale jsem ráda, že jsou i takové fotky veřejnosti vnuceny, protože tohle je prostě realita. Stejně jako videa týraných zvířat..málokdo by si je cíleně na netu vyhledal, ale když už to člověka vyloženě praští do očí, podívá se. Nazvala bych to nechutným přínosem :) Popravdě je mi z fotek úzko, jednak mám za sebou dva potraty, teď jsem navíc těhotná. Cit mi velí prožívat to za všechny ty děti, snažit se je nějak zachránit..naštěstí ještě mi zbývá ta špetka rozumu, co mě strhává zpět, takže si uvědomuju, že nikdo nikdy nebude schopen zachránit všechny děti světa a nemá cenu se kvůli tomu vnitřně užírat, to je akorát k zešílení :?

Ano přesně takhle jsem taky přemýšlela, když jsem téma zakládala, jenomže potom tu některé psali, že by to s nimi na ulici zamávalo, protože mají s něčím takovým zkušenost, což mě vůbec nenapadlo. Proto jsem téma zakládala, protože se mi to líbilo jak to prostě lidem vnuti a těm se to zareje do podvědomí, ale bohužel to má i své stine stránky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
9.10.14 20:37
@Ivaneska píše:
nám to poušteli na základce, myslím že v 9.třídě, tenkrát jsem si z toho opravdu neodnesla vůbec nic :oops: :oops:

Paks asi nevidela to video co ja :( mam ho pred ocima dodnes a kdyz jsem potratila malem jsem se z toho zblaznila :,(

• Citovat
  • Upravit
6727
9.10.14 20:38
@martina.se píše:
a nebo takovou, která se roky marně snaží o dítě :zed: :zed: přesně, jak píšeš - já to viděla v roce 2010, tehdy jsem se horkotěžko smiřovala s tím, že druhé dítě mít nebudu a bylo mi z toho hodně zle :zed:

To se nedivim :( my se snazili taky dlouho a na tohle bych se divat nemohla..a ted jak jsem tehotna, mrknu na fotku a dela se mi z toho zle :( je to vhodne nekam do uzavreneho prostoru ale ne na verejnost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.10.14 20:39
@jalisca píše:
To se nedivim :( my se snazili taky dlouho a na tohle bych se divat nemohla..a ted jak jsem tehotna, mrknu na fotku a dela se mi z toho zle :( je to vhodne nekam do uzavreneho prostoru ale ne na verejnost :pocitac:

si aji vem, co to udělá např s děckem, co už trochu chápe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
9.10.14 20:41

Dneska uz mi to prijde otresne, nedovedu si predstavit, co to udela s psychikou zeny, ktera potratem projde treba kvuli VVV :? Moje segra byla v kvetnu na preruseni kvuli spatny genetice, sice se mi podle psani zdala v pohode, ale kdyz jsme se pak videly a kdyz na to prisla nechtic rec, rozbrecela.se, dostat se k takovy vystave, tak ji to asi polozi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.10.14 20:47
@Gina108 píše:
Jestliže šlo o UPT, tak dobře jim tak. Nicméně většina těch, co na tom byly nehne ani brvou.

presne souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
9.10.14 20:51
To jj no.. To musi byt pecka :? Holt nekdo asi nepremyslel, kdyz to delal. Hlavne musi byt i dost neprijemny to detem vysvetlit :zed:
@martina.se píše:
si aji vem, co to udělá např s děckem, co už trochu chápe :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
9.10.14 20:55

Nevidím v tom vůbec žádný rozdíl od kampaní „Nemyslíš, zaplatíš“, nebo fotek plic silného kuřáka u cigaret.
Můj názor je, že člověk má být seznámen s tím, co hodlá podstoupit / učinit / konzumovat. Jen tak se může rozhodovat skutečně svobodně a zodpovědně.

Nicméně ty informace musí být objektivní. Manipulace je nevhodná ve všech tématech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.10.14 20:58
@Svandu píše:
Nevidím v tom vůbec žádný rozdíl od kampaní „Nemyslíš, zaplatíš“, nebo fotek plic silného kuřáka u cigaret.
Můj názor je, že člověk má být seznámen s tím, co hodlá podstoupit / učinit / konzumovat. Jen tak se může rozhodovat skutečně svobodně a zodpovědně.Nicméně ty informace musí být objektivní. Manipulace je nevhodná ve všech tématech.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: S tím nelze nesouhlasit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová