LIDL mánie

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
22.9.11 14:22
j.s. píše:
98-104 :wink:

nebo tak nějak :lol: ale že byli malý?

• Citovat
  • Upravit
3200
22.9.11 14:23

Na net jsem se nekoukala,dostal se mi letá do ruky a bylo tam pondělí 19.9.hned odpoledne jsem tam byla…ale třeba jsem se podívala blbě a tyhle věci co potřebuju tam měli napsaný na dnešek?Fakt nevím…myslíte,že má cenu se tam odpoledne vydat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.11 14:23

My kupovali 98/104, je dlouha 86cm od ramene ke spodku nohavice, fakt jsou mensi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 14:24

U nás to odpoledne cenu nemá, jak jsem právě dneska zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 14:25

no mě dali odkaz holky na březňátkách, jinak lidl vůbec neznám, ale podle toho, co říkala mamka, tak tam budou prázdné regály :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 14:26

jako velká není, ale náš je na dva roky tintítko, tak to tu zimu v ní doufám přechodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 14:27
kecačka píše:
Na net jsem se nekoukala,dostal se mi letá do ruky a bylo tam pondělí 19.9.hned odpoledne jsem tam byla…ale třeba jsem se podívala blbě a tyhle věci co potřebuju tam měli napsaný na dnešek?Fakt nevím…myslíte,že má cenu se tam odpoledne vydat?

nemá, u nás už nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.9.11 14:28
j.s. píše:
korana, já zase nelozím k vietnamcům, prostě ze zásady je nepodporovat 8-o 8-o 8-o to raději sekáč…co jsem si začala sama vydělávat, tak tam nechodím…mě ty věci vadí…ale jak říká manžel, všechno je z číny, takže si o to více vážím českých věcí, ale ty ceny :zed: :zed: :zed: :zed: [/citaa taky u vietnamcu nenakupuju, ale driv ano, kdyz u me vedlo mnozstvi nad kvalitou :-D Takze
j.s. píše:
korana, já zase nelozím k vietnamcům, prostě ze zásady je nepodporovat 8-o 8-o 8-o to raději sekáč…co jsem si začala sama vydělávat, tak tam nechodím…mě ty věci vadí…ale jak říká manžel, všechno je z číny, takže si o to více vážím českých věcí, ale ty ceny :zed: :zed: :zed: :zed:

Ja taky u vietnamcu nenakupuju, ale driv ano, kdyz u me vedlo mnozstvi nad kvalitou za stejnou cenu. Jen vim, jaky smejdy se tam daji koupit, tak jsem k tomu prirovnala obleceni z lidlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.11 14:30

Tak jsem blbá já :oops: je to psaný fakt na dnešek..neumím číst :oops: :oops: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
22.9.11 14:37

holky ted si ctu co me ceka pristi tyden, u nas ve Slovinsku prichazi zbozi s tydenim opozdenim nez u vas.
chci kombinezku a teply botky. poradte velikost, prcek ma 13 mesicu,78 cm a 10,5kg
a boty ma ted 21 zirafkove.
diky
jinak ja jsem vracela ohhrivacku lahvi v zaruce a protoze ji nemeli tak mi vratili penize

Příspěvek upraven 22.09.11 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 14:37

Tak my taky máme z tchiba jeden kousek a to čepičku s nákrčníkem, jarní a to jsme spokojení moc, krásně sedí, dobrý materiál. Dostali jsme to jako dárek, nevím kolik stále, ale sama od sebe bych ji asi nekoupila. Ale je vidět, že čepička je víc opraná než ten nákrčník, barvy na čepičce vybledlé, což bych taky nečekala :nevim:

Mě se v Lidlu teď líbila ta červená mikina s medvědem, byla moc hezká, i bych možná těch 160 Kč obětovala, ale byl se mnou manžel a ptal se, jestli ji NUTNĚ potřebujeme, jakože by bez ní bylo prckovi zima, tak jsem teda musela říct ,že tak blbě na tom nejsme :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7584
22.9.11 14:40

Ale třeba u Tchiba jsme dvakrát za sebou koupili staršímu v zimě termonepromokavé boty a pokaždé jsme museli nechat spravovat pásky, které se urvaly a vůbec přestaly během jediný zimy lepit. Ty nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.9.11 14:40
renatika píše:
holky ted si ctu co me ceka pristi tyden, u nas ve Slovinsku prichazi zbozi s tydenim opozdenim nez u vas.
chci kombinezku a teply botky. poradte velikost, prcek ma 13 mesicu,78 cm a 10,5kg
a boty ma ted 21 zirafkove.
diky
jinak ja jsem vracela ohhrivacku lahvi v zaruce a protoze ji nemeli tak mi vratili penizePříspěvek upraven 22.09.11 v 14:38

velikost kombinézy bych koupila asi 86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 14:41
madi píše:
Tak my taky máme z tchiba jeden kousek a to čepičku s nákrčníkem, jarní a to jsme spokojení moc, krásně sedí, dobrý materiál. Dostali jsme to jako dárek, nevím kolik stále, ale sama od sebe bych ji asi nekoupila. Ale je vidět, že čepička je víc opraná než ten nákrčník, barvy na čepičce vybledlé, což bych taky nečekala :nevim:Mě se v Lidlu teď líbila ta červená mikina s medvědem, byla moc hezká, i bych možná těch 160 Kč obětovala, ale byl se mnou manžel a ptal se, jestli ji NUTNĚ potřebujeme, jakože by bez ní bylo prckovi zima, tak jsem teda musela říct ,že tak blbě na tom nejsme :lol: :lol:

bych řekla, jo nutně to potřebujem, to říkám mé matce, když ona že kupuju kraviny, že máme plnou skříň hader :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 14:45

No Niki, my opravdu nepotřebujem, skříň má naditou :oops: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat