Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@adgamka Tak me to neprijde jako problem ani pro pracujici, pockam az tam budou vsechny a pak se bud stavim na poste nebo objednam opakovane doruceni vsech.
Ale u nas posta funguje dobře, pravidelne to mam u sousedů ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@adgamka Tak me to neprijde jako problem ani pro pracujici, pockam az tam budou vsechny a pak se bud stavim na poste nebo objednam opakovane doruceni vsech.
Ale u nas posta funguje dobře, pravidelne to mam u sousedů
Tak kdyby jen pošta, tak je to v poho. Ale minule mi to 3× vezlo PPL a z toho jednou ČP. V sobotu ráno zpráva, že v 15.00 přijedou. No ještě že jsem pořád na RD a bydlíme v domku
Čekat v paneláku, tak mě trefí
Když to takto rozesílají po částech, tak absolutně ztrácí význam platba poštovného
mně se teda ještě nikdy nestalo, že by mi jakákoliv přepravní společnost doručila zboží o víkendu a byly chvíle kdy by se mi to i hodilo, když jsem na něco čekala a modlila se aby to přišlo včas ![]()
Ahoj holky, objednávala jsem si nějaké zboží z Lidlu a při placení kartou došlo k zamítnutí. Neuvědomila jsem si, že mám nastavený nízký limit.
Nemáte některá zkušenost, zda tím došlo i ke zrušení objednávky? Objednala bych to znovu, docela dlouho jsem čekala, až zboží znovu naskladní. Ale abych to pak neměla 2×. Na infolince už nejsou. Diky
Obnovuji diskuzi, včera večer jsem objednala nějaké zboží a při platbě kartou se mi to prostě zrušilo vratilo na eshop, zboží z košíku zmizelo, na email mi přijetí nepřišlo na lidl učtu to taky není zobrazeno a z karty nic není strhnuto, mám to považovat za to že objednávka nebyla poslána?
@Zetmi jo, pokud ti nepřišel z lidlu potvrzovaci mail a nemas strzene penize na uctu (ani v blokacich), tak proste zadny nakup neprobehl.
@Zetmi jj pravděpodobně to neprobehlo, uz se mi to take stalo.
Já bych ti spíš gratulovala, protože teď je to hrozně zasekané
Objednala jsem před týdnem 2 balíčky postupně v rozmezí dvou dnů, celkem 7 věcí v nich. A výsledek?, mám jednu věc z jednoho balíčku a jednu z druhého na cestě. Opravdu se těším, jak to z nich budu páčit
Takže kdybych mohla, vykvajzla bych se na celej lidl-eshop
Žije si to svým životem a jinde se mi nestalo, že by mi to takhle strašně parcelovali ![]()
Teď je to katastrofa na tom Lidlu.. proto už beru jen na dobírku… Taky jsem objednávala a posílali mi to na xkrat ![]()
@mau-mau ono je to tím, že část věcí je na skladech u nás, ale část věcí putuje ze zahraničí, proto ti něco přijde hned a na něco se čeká (teď diky korone je to zboží ze zahraničí zpomaleny no).
@mau-mau to nevím v neděli 3.5. jsem objednala a a do pátku jsem jednu část měla doma a druhá došla hned pondělí na to…
Já objednávala před 2 týdny a první zásilka přišla za 3 dny, druhá o den dýl.
Já ted taky nemám problém, vše do 3 dnů doma, i když psali dodání později.
Já problém nemám, objednávám jednou za čas tak abych překročila částku 1000 kč, poštovné a dobírka je tím pádem zdarma, vezou to přímo do parcel shopu který mám za rohem, a i když to pošlou kolikrát i ve 3 balíkách, tak si počkám až tam je kompletní zásilka, a pak to zaplatím vše naráz. Nikdy neplatím dopředu.