Lidl shop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101602
10.8.18 21:43

@adgamka Tak me to neprijde jako problem ani pro pracujici, pockam az tam budou vsechny a pak se bud stavim na poste nebo objednam opakovane doruceni vsech.
Ale u nas posta funguje dobře, pravidelne to mam u sousedů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
11.8.18 08:47
@j.a.n.i1 píše:
@adgamka Tak me to neprijde jako problem ani pro pracujici, pockam az tam budou vsechny a pak se bud stavim na poste nebo objednam opakovane doruceni vsech.
Ale u nas posta funguje dobře, pravidelne to mam u sousedů :-)

Tak kdyby jen pošta, tak je to v poho. Ale minule mi to 3× vezlo PPL a z toho jednou ČP. V sobotu ráno zpráva, že v 15.00 přijedou. No ještě že jsem pořád na RD a bydlíme v domku :lol: Čekat v paneláku, tak mě trefí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
11.8.18 12:17

Když to takto rozesílají po částech, tak absolutně ztrácí význam platba poštovného :think: mně se teda ještě nikdy nestalo, že by mi jakákoliv přepravní společnost doručila zboží o víkendu a byly chvíle kdy by se mi to i hodilo, když jsem na něco čekala a modlila se aby to přišlo včas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.3.20 17:25

Ahoj holky, objednávala jsem si nějaké zboží z Lidlu a při placení kartou došlo k zamítnutí. Neuvědomila jsem si, že mám nastavený nízký limit.
Nemáte některá zkušenost, zda tím došlo i ke zrušení objednávky? Objednala bych to znovu, docela dlouho jsem čekala, až zboží znovu naskladní. Ale abych to pak neměla 2×. Na infolince už nejsou. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
14.5.20 10:21

Obnovuji diskuzi, včera večer jsem objednala nějaké zboží a při platbě kartou se mi to prostě zrušilo vratilo na eshop, zboží z košíku zmizelo, na email mi přijetí nepřišlo na lidl učtu to taky není zobrazeno a z karty nic není strhnuto, mám to považovat za to že objednávka nebyla poslána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.5.20 10:23

@Zetmi jo, pokud ti nepřišel z lidlu potvrzovaci mail a nemas strzene penize na uctu (ani v blokacich), tak proste zadny nakup neprobehl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
14.5.20 10:26

@Kriss Tina děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22874
14.5.20 10:54

@Zetmi jj pravděpodobně to neprobehlo, uz se mi to take stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.5.20 11:06

Já bych ti spíš gratulovala, protože teď je to hrozně zasekané :roll: Objednala jsem před týdnem 2 balíčky postupně v rozmezí dvou dnů, celkem 7 věcí v nich. A výsledek?, mám jednu věc z jednoho balíčku a jednu z druhého na cestě. Opravdu se těším, jak to z nich budu páčit :roll: Takže kdybych mohla, vykvajzla bych se na celej lidl-eshop :roll: :cert: Žije si to svým životem a jinde se mi nestalo, že by mi to takhle strašně parcelovali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
14.5.20 11:09

Teď je to katastrofa na tom Lidlu.. proto už beru jen na dobírku… Taky jsem objednávala a posílali mi to na xkrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.5.20 11:09

@mau-mau ono je to tím, že část věcí je na skladech u nás, ale část věcí putuje ze zahraničí, proto ti něco přijde hned a na něco se čeká (teď diky korone je to zboží ze zahraničí zpomaleny no).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
14.5.20 11:11

@mau-mau to nevím v neděli 3.5. jsem objednala a a do pátku jsem jednu část měla doma a druhá došla hned pondělí na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
14.5.20 11:22

Já objednávala před 2 týdny a první zásilka přišla za 3 dny, druhá o den dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.5.20 11:43

Já ted taky nemám problém, vše do 3 dnů doma, i když psali dodání později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
14.5.20 11:53

Já problém nemám, objednávám jednou za čas tak abych překročila částku 1000 kč, poštovné a dobírka je tím pádem zdarma, vezou to přímo do parcel shopu který mám za rohem, a i když to pošlou kolikrát i ve 3 balíkách, tak si počkám až tam je kompletní zásilka, a pak to zaplatím vše naráz. Nikdy neplatím dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák