Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lilien zní k tomu příjmení až komicky.
Elen za mě dobrá - pokud ti nevadí, že se s nimi teď roztrhl pytel.
Typicky cesky prijmeni, ma mit typicky cesky jmeno. Tohle je jak pest na oko.. ALe mensi zlo je Elen.
Osobně se mi nelibí ani jedno, ale pokud chcete jedno z těchto dvou, tak Elen. Víc se hodí k příjmení.
@kleris2 V tom a to podle mě není, Horáková Elen nebo Elena mi zní skoro stejně. Ale příjmení je prostě typicky české a jméno úplně neladí, ale použitelná kombinace to rozhodně je, klidně bych to dala ![]()
@fenny píše:
@kleris2 V tom a to podle mě není, Horáková Elen nebo Elena mi zní skoro stejně. Ale příjmení je prostě typicky české a jméno úplně neladí, ale použitelná kombinace to rozhodně je, klidně bych to dala
A co je podle Vás pouzitelsi kombinace? Diky
@kleris2 Tak pro mě třeba Josefína, že jo, ale asi bude lepší vybírat z toho, co se líbí vám ![]()
@fenny píše:
@kleris2 Tak pro mě třeba Josefína, že jo, ale asi bude lepší vybírat z toho, co se líbí vám
Tak to by u nás neprošlo ani u jednoho, ale diky
Lilien je pěkné jméno, ale k příjmení se nehodí. Elenek je všude plno. Dala bych Elianu. Můžete jí pak říkat Eli i Lili.
Elen Horáková zní dobře, Elen je hezké jmeno a k příjmení se hodí víc než Lilien.. Jediná vada, že Elinek je všude plno.
@emouen píše:Četnost mi neřešíme, protože stejně v konkrétní školce je to jinak, Elen je černé jméno, ale u nás není ani jedna, to stejne Lilien
Lilien je pěkné jméno, ale k příjmení se nehodí. Elenek je všude plno. Dala bych Elianu. Můžete jí pak říkat Eli i Lili.