Linda nebo Terezka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5862
15.12.16 20:42

Určitě Terezka, jednu máme doma. :dance: Že je to časté jméno mi nevadí, ve školce byly dvě, teď ve škole je ve třídě jediná a ani jinde se nesetkáváme s větší koncentrací tohoto jména, to jsou spíš jiní adepti :) Linda se mi moc nelíbí, zvlášť ty zdrobněliny mi přijdou divné (Linduška, Lindička). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.12.16 22:21

Linda, jmeno Tereza se mi vubec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
15.12.16 22:25

Manzel mi Lindu odmitnul, ze neni moc tvarna na zdrobneliny. Agata mu pripominala Hanychovou, Nela jmeno pro psa, Verca s Barou dlouhy… Byl to boj. Takze mame Terezku. Ta je tvarna dost-Teri, Terous, Terik… Terka se nam nelibi.
Cely rok jsem sledovala seznam deti v nasi porodnici a byla tam krome nasi jen 1.
Pred par lety to byl fakt boom - na gymplu meli v jedne tride 10 Terez a 1 Terezii…
Ve jmene a prijmeni by pry melo byt jedno R, aby to dobre znelo. Nam to sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
15.12.16 22:33

Mi se líbí obě o něco více Linda. Se synem chodí do školky 4 Terezky v jedné třídě a slychavam ho teda hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
16.12.16 07:02

Za mě jednoznačně Linda (Terezku chci já už od mala a už je jich dost, tak aby zase jedna nepřibyla :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.12.16 15:50

Mně se líbí Linda :palec: Mám kolegyni Lindu, ve škole na to samozřejmě děti měly hloupou rýmovačku, ale to si vymyslí skoro na každé jméno, i na tu Terezu. Teď jako dospělá je se svým jménem moc spokojená. Terez je strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.12.16 18:30
@Anonymní píše:
Tak jsem si to vygooglila. Sakra, těch Terezek je fakt děsně moc
zakl.

https://www.novinky.cz/…ch-jmen.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
16.12.16 18:38

Za mě Terezka v našem kraji je jich málo a já osobně znám jen jednu mojí spolužačku jinak ve školce ani ve škole děti Terezku nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.16 12:58

Za mě rozhodně Linda… Dá se krásně zdrobňovat.. Lindi, Linďo, Lin, Linduško. Terezka už je moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze