Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Teda klobouk dolu co jsi vše vydržela no koukám že nás toho čeká ještě dost ale jdeme do toho a snad se zadáží vlila jsi mi krev do žil
určitě zadaří, jen jde o to to při neúspěchu nevzdávat. Já jsem si tedy pokaždé pobrečela, ale další cyklus šup na další pokus(pokud to tedy šlo)
tak do boje!! nevím, kolik ti je let, ale čím je člověk mladší, tím jsou naděje větší. pokud někdo zjistí, že je někde problém a partnerce je už 36 let, je to horší…
@martulkasloník píše:
Znám plno párů kdy měli líné spermie a stačila pár týdenní léčba, někdy stačili jen vitamíny jindy dali léky, mimča se dočkali všichni. určitě budou za měsíc dva odběr opakovat
Podle doktorky už se snažíme moc dlouho a chce to řešit jinak né vitamíny to byl právě můj první dotaz jestli nepomůžoui nějaké chemie na oživení ![]()
@ivodička Ty brďo to nechápu…a já tomu dávala mizivé šance!!! Děkuji!!!
@martulkasloník jde o to, jak líné a kolik. U nás to bylo asi 7 milionů v 1 ml, z toho 30-40 procent schopných. A to už bylo skoro neplodnost…
@ivodička píše:
určitě zadaří, jen jde o to to při neúspěchu nevzdávat. Já jsem si tedy pokaždé pobrečela, ale další cyklus šup na další pokus(pokud to tedy šlo)
tak do boje!! nevím, kolik ti je let, ale čím je člověk mladší, tím jsou naděje větší. pokud někdo zjistí, že je někde problém a partnerce je už 36 let, je to horší…
Mě je 25 a manželovi 27 proto nám i řekla že máme čas se rozhodnout a klidně to nechat být a pak přijít ale mi už ho chceme proto se snažime ne se ted rozhodovat a třeba za dva roky k ní jít tak jsme tady chceme mimčo ![]()
@Anonymní píše:
Mě je 25 a manželovi 27 proto nám i řekla že máme čas se rozhodnout a klidně to nechat být a pak přijít ale mi už ho chceme proto se snažime ne se ted rozhodovat a třeba za dva roky k ní jít tak jsme tady chceme mimčo
Taky to ani odkládat nechceme manžel si mimčo moc přeje a je tedy fakt že to u nás prožívá víc on ale jsem za to i ráda ![]()
Ahoj, my jsme zkoušeli zkvalitnit spermie jinak, hledali jsme příčinu proč jsou někdy pomalejší. Byli jsme u paní, která se zaobírá kineziologií, pomohla manželovi s tím, a doporučila mu vitamíny a mě odblokovávala. Pak jsme byli u homeopatičky a já na rodinných konstelacích na téma dítě. Myslím, že nám všechno pomohlo a jsem za to následovat svoji intuici a hledat příčiny, ne do sebe prát farmaka.
Přeju vám hodně štěstí, G
@Anonymní píše:
Taky to ani odkládat nechceme manžel si mimčo moc přeje a je tedy fakt že to u nás prožívá víc on ale jsem za to i ráda
@jaket píše:
My to začali řešit v mých 28letech a bude mi v záři 32 a těhotná pořád nejsem!!
Právě proto si myslím že když začnem tak to neuškodí když se to povede hned budem jen rádi když ne tak máme čas se snažit dál
Mě bylo 24, když jsem začala těhotnět. Rodila jsem první ve 27, druhé ve 30. Já zastávám názor to řešit. Věřím zdravotnictví. Pokud manžel ty spermijky prostě nemá, vitamíny mu nepomůžou…
@ivodička píše:
Mě bylo 24, když jsem začala těhotnět. Rodila jsem první ve 27, druhé ve 30. Já zastávám názor to řešit. Věřím zdravotnictví. Pokud manžel ty spermijky prostě nemá, vitamíny mu nepomůžou…
To je též můj názor pokud to prostě nejde a je jasný že to ani nepůjde tak mi nepomůže ani ten nejlepší čaj či cvičení
Já bych ještě zkoušela, třeba nějaké ty vitamíny a tak, můj chlap má spermie líné, má jich minimum a ještě jsou zmutované a lezou nějak šejdrem a dokolečka, a i přes to, že na genetice tvrdili, že přirozeně je nemožný aby se to povedlo, tak se povedlo…
Znám lidi, kterým se to přes veškeré problémy povedlo…ale maminky se zařídily jináč ![]()