Líné spermie!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.13 12:38
@Koblížek21 píše:
Já bych ještě zkoušela, třeba nějaké ty vitamíny a tak, můj chlap má spermie líné, má jich minimum a ještě jsou zmutované a lezou nějak šejdrem a dokolečka, a i přes to, že na genetice tvrdili, že přirozeně je nemožný aby se to povedlo, tak se povedlo…

Neříkám že se nemůže stát ale spoléhat se na to moc nedá :-(

• Citovat
  • Upravit
3249
12.4.13 12:41

Spoléhat ne, ale tak zas než podstupovat kdejaké procedury a dopování hormonama apod, tak bych asi ještě vydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.4.13 12:42

…a čas bude běžet, šance se s přibývajícím věkem snižují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
12.4.13 12:44

Ok, řekla jsem jenom svůj názor, nebo to snad nesmím? Já bych třeba radši dítě neměla, než podstupovat tohle, mně prostě přijde jako umělé. Ale je to můj názor a hotovo, teď se tu na mě třeba sesypte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.4.13 12:47

Ahoj, tak můj partner měl první spermiogram katastrofální :cert: Za prvé měl toho „vzorku“ malo, nějak mu to z toho kalíšku vyšplíchlo mimo :oops: Za druhé měl asi 1 milion spermií v 1 ml!!! 8o 8o to je úúúúplně špatný výsledek a za třetí líné a mrtvé spermijky :zed: :zed: Vezl to hodinu do CARu jen tak v kapse a byla zima, takže tohle mohlo zkreslit výsledek. :nevim: Nicméně jsem trochu guglila na netu a opatřila z lékarny SELZINK, KYS. LISTOVOU, VITAMIN, C a E, KOENZYM Q10, OMEGA 3, B KOMPLEX A KOTVIČNÍK (ENERGYMEN) No a spermiogram je ted skoro v normě :potlesk: Pořád nám nějaké ty procenta k dokonalé pohyblivosti chybí, ale na IUI nebo IVF to stačí, řekla embryoložka v CARu. Přirozeně nám to nějak nejde :( Přítel pracuje na smeny v horkém prostředí (až 50 C) :cert: Jedno dítě už z předchozího vztahu mám, a tam to byla fakt rychlovka to početí…jak se říká, jen na mne přítel položil trenky a už jsem byla v tom :dance: :D A to mi bylo 28, takže žádná mega plodná náctiletá :lol: Jinak bych fakt doporučila i vitamíny a konzultaci v CARu a URCITE další spermiogram…pro kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361

@Koblížek21 Tak jsem to nemyslela, každý máme názor…
Já jen vím, že nebýt asistované reprodukce, tak bych s manželem asi jinak děti nikdy neměla a jsem jim vděčná. Někdo toto neuznává, to vím. Ale já jsem tak štastná, že mohu díky ní být maminkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069

@Koblížek21 Tak to je drsná úvaha, ale samozřejmě na ní máš právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.4.13 12:48

Tak se podívejte…a to byly půl roku jako embria v mrazáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
12.4.13 12:49

Zkus koupit http://www.otehotnet.cz/…3008426.html
Mám s ním dobré zkušenosti a to dvakrát vždy když jsme použili gel v den ovulace podařilo se, bohužel jedno miminko se nevydařilo a při snažení o druhé a půl ročním čekání zda se povedlo jsme gel zkusili znovu a povedlo se zas

• Citovat
  • Upravit
2069
12.4.13 12:49

@ivodička Krásní,já jdu taky na KET půl roku po IVF!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.4.13 12:51

Můj manžel měl těch spermiogramů asi 10 a pokaždé hrůza. (s ex-manželkou se snažili 10 let a nic). Já prostě neměla na co čekat. Vitamíny jsme zkoušeli také, bylo to ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.4.13 12:52

@jaket Tak tfuj tfuj tfuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.4.13 12:53
  • načítám...