Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi 3 týdny před porodem..mám jí ještě trochu ted i když světlá a to už jsem půl roku po porodu ![]()
U prvního těhotenství jsem měla, momentálně u druhého nemám.. zatím? Spíš mám pocit, že takovou nepatrnou čárku v podbřišku má moje dcerka skoro tříletá, že by to vzala za mě?:-)
Ahoj. Ta tmavá čára uprostřed břicha mi narostla zhruba v půlce těhotenství… po porodu asi v třetím měsíci se ztenčila a zeslábla, ale mám půl rok po porodu a pořád je dobře viditelná. Zmizí někdy?
B.
@Babetta píše:
Ahoj. Ta tmavá čára uprostřed břicha mi narostla zhruba v půlce těhotenství… po porodu asi v třetím měsíci se ztenčila a zeslábla, ale mám půl rok po porodu a pořád je dobře viditelná. Zmizí někdy?
B.
Já mám cca 14 měsíců po porodu a je pořád viditelná, ale už úplně slabounce. Já mám celkově zvýšenou pigmentaci, takže jsem s tím počítala, že se mě linea negra jen tak nepustí. Ale dávám tomu ještě tak 3 měsíce a bude pryč ![]()
Ahoj, já mám otázku trošku opačného typu. Když jsem byla v 6 tt, tak se mi od pupíku dolů vyrýsovala taková viditelná hnědá čára. Teď jsem byla v pátek na ambulanci kvůli špinění a dr mi napsala utrogestan a řekla, že plod je v pořádku a má pravidelnou srdeční akci. Akorát dnes ráno jsem si všimla, že mi ta hnědá čára dost zesvětlala až není skoro vidět. Myslíte si, že to je kvůli tomu utrogestanu? JInak potíže nemám. A je mi zvláští, že se mi tá čára objevila v 6 tt, když tady většinou píšete až o polovině těhu. Děkuji za příspěvky
Mi se objevila cca ve 30tt a ted jsem 18 dni po porodu a uz je skoro pryc. Takova tenka carecka zbyla ![]()
@Anonymní píše:
Jinak teď jsem 9 týden
mozna ze se ti jen natahla kuze tak proto se zda ze zesvetlala ![]()
Holky mam okolo pupiku jakoby modrinu muze to patrit k tomu kdyz uz mi to jde jen ta carecka jde trchu videt? Jem ve 21tt