Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
já mám zkušenost tady stím. Je to sice zdlouhavé ale celkem účiné.. není to žádný zázrak to ne.. ale je to přesně na takové partie jako bříško a tak.. já měla fakt hrozné břicho… chodila jsem i cvičit a nepomáhalo nic.. a mamka mi pujčila tady to (jen na 3 měsíce) ale i tak je to bomba… dělala jsem jen břicho a boky (na těch to šlo poznat nejvíce).. kdyžtak se ptej jestli tě něco zajímá…
Muchitos, ale to má jen 1MHz, v salonech je 40MHz, takže tomu moc nevěřím tedy.
jo ale do sálonu jdeš jednou za.. nevím jak často
a tady to máš doma děláš to denně půl hodiny..... já neříkám že tomu máš věřit.. dotaz byle jestli má někdo zkušenost a já mám takže píšu
Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá osobní zkušenost nebo někdo z vašich známých s ultrazvukovou liposukcu? Konkretně eventuelně přístrojem Vacavite? CHtěla bych to na bříško po porodu. Děkuji moc za rady, ale prosím žádnou reklamu nechci. Jen osobní zkušenosti.
byla jsem na tom, taky jsem chtěla udělat něco s bříškem po porodu, ale v mém případě děsný zážitek strašně mne u toho bolel žaludek a ještě dva měsíce po tom jsem měla docela dost bolestivý záchvaty , už to ale naštěstí přešlo. Co to bylo nevím, nerada chodím k lékařům, ale rozhodila mi to právě ta kavitace.
Viktorie píše:Anonymní píše:byla jsem na tom, taky jsem chtěla udělat něco s bříškem po porodu, ale v mém případě děsný zážitek strašně mne u toho bolel žaludek a ještě dva měsíce po tom jsem měla docela dost bolestivý záchvaty , už to ale naštěstí přešlo. Co to bylo nevím, nerada chodím k lékařům, ale rozhodila mi to právě ta kavitace.
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá osobní zkušenost nebo někdo z vašich známých s ultrazvukovou liposukcu? Konkretně eventuelně přístrojem Vacavite? CHtěla bych to na bříško po porodu. Děkuji moc za rady, ale prosím žádnou reklamu nechci. Jen osobní zkušenosti.
Jo to bylo určitě z kavitace.. je to hrozná zátěž pro tělo, a ještě když je to v takové intenzitě. Vím, že jsem tomu na začátku co jsem měla kavitaci doma vůbec nevěřila.. a kavitovala třeba hodinu místo půl… a začala jsem bývat hrozně unavená, bolela mě často hlava a břicho. Když mi došlo že je to ztoho tak jsem přestala a ono se to vrátil zpět do normálnu… tak ted kavituji max 30 min.. někd yi méně a dávám si pozor na tekutiny, aby jich za den bylo dostatek…
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda to Vážně funguje ten přístroj…také o něm uvažuju. Potřebuju stehna, boky a zadek trochu zformulovat a hlavně prej to vyhlazuje celulitýdu. Jo a Muchitos- ty jsi k tomu měla i ty krémy a detoxikaci těla a nebo jsi si koupila jen ten přístroj?