Tlusté ruce i po cvičení! Help!

1837
30.1.11 19:10

Tlustý ruce i po cvičení! HELP!

Asi mě trefí.
Měsíc cvičím den co den - (do šatů, samozřejmě, vzhledem k sezoně) - a všechno už zhublo: zadek, pas, stehna, záda. Kromě toho pasu je ale všechno tohle schovaný v šatech.

A to, co jsem potřebovala zhubnout nejvíc - PAZOURY- je pořád takový nějaký objemný. Napumpovaný, visí tam kůže a asi se omotám starým hadrem a vyrazím na ples.
Ony se zpevnily tricepsy i bicepsy, ramenní svaly, ale ten špek nebo co to je tam furt je, a to už jsem začala ze zoufalství mazat ten krém, co je od Avonu a maže se na celulitidu.

CO MAM DĚLAT????????
Teď jsem si přes to aspoń uvázala takovou tu „šifon“ šálku, hezky jsem ji naaranžovala, a manžel mě potkal v předsíni a pravil: „CO SIS TO PŘES TO DALA?????“

Hm tak jako nevim, asi půjdu plesat do sklepa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
30.1.11 19:19

Ahojki zkus cvičit s činkami s lehkou váhou tak 1kg max 1,5kg dej si tak 4 série po 15 na netu najdes cviky které můžeš cvičit a dej si tak 2-3 cviky a uvidíš přítel se tím zabývá tak mi poradil tak to posílám dál doufám že to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.1.11 19:20

Klidně tak můžeš cvičit každý den svaly se zpevní ale opravdu si nedávej velkou váhu na ty ruce ať to jde dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
30.1.11 20:12

ruce jsou taky hodne o vaze, jako, ze se ti svaly posiluji, ale tuk zustava, takze to chce i shodit, jinak posiluj s mensi vahou, protoze se ti jinak udelaji velky svaly a silny ruce zustanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 20:12

jenže tohle už já cvičím… :-(

a kůže tam furt visí. noooo strašný.
jako že na cvičení visí padesátiletým paním, který tam cvičí přede mnou -no tak to pochopim.

Ale proč mi tam visí ve třiceti - to vnímám jako nespravedlnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 20:14

jizvíková -
shodit kila… dietou. Chápu to správně…

Takže všechno ostatní prostě zhublo cvičením - ale na ty pařáty musim nasadit redukci jo… chápu to dobře??
já už omezila stravování, ale asi hált budu muset eště shodit…
HAHA PLES JE V SOBOTU - nooo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 20:17

… nevíte jestli by s tím ASPOŇ TROCHU nešlo něco udělat do toho plesu…

Já nevim, nějakej zábal… nebo něco.
Po vánocích jsem vůbec nepřibrala, ba naopak jsem zhubla, a v tričku to vypadá docela normálně, jenže když si vezmu ty šaty na ramínka (a mam dvoje, a nestály málo - jiný jsem pořádně ani nesehnala, aby se mi líbily a byly „in“)
- tak to prostě nevypadá tak, jak bych si představovala.

plus mi ještě připadá že mam i „silný dekolt“.

Připadám si jako debil. Přes to zhublý mam sukni :-( :-(
a svoje paže ve stylu marie terezie si mam vystavit. jsem na dně :mrgreen: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 20:19

Jo…
a ač to je za tejden, tak dietou bohužel už moc nezmůžu - protože u mě neplatí zákaz „nesmí se hubnout rychle“ - protože já prostě rychle už dávno nehubnu.

Za všech okolností moje tělo už hubne jen a jen pomalu. Nevim. Nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
30.1.11 20:22

tak co si vzit na to bolerko, maj krasny i takovy s malejma rukavkama a ty jsou taky in :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
30.1.11 20:52

já nevím, ale nemyslíš, to so ti „visí“ na paži? jako když někdo mává a houpe se mu to dole? to je nejčastěji neposílený triceps, pozor, ten se posiluje velmi špatně. tak bych brala s rezervou, to že píšeš, že je posílen bi i tri -ceps.

ale škoda, že je ples za týden…to je docela honička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.11 21:11

Asi bych taky vymyslela nějaké bolerko, nebo namazat samooplovacím krémem, to pak vypadá líp. Hodně taky zpevnuje sprcha ledovou vodou, ale to je jen pro otrlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 21:36

Hm…
asi jako akutní řešení to bolerko… budu muset sehnat v barvě šatů. Mam jedno černý ale absolutně k tomu nejde :-/
A loni jsem v téhle barvě jedno zkoušela, a napotvoru jsem pak vzala černý :-((
A samoopalovák hált vyndam ze skříně a začnu smrdět (výtažkem z meruněk) a je pravda že to asi opticky zeštíhlí…
Mam z toho docela slušnej komplex.

triceps zpevněnej je, na něm visí kůže. KDyž ten triceps zatnu, vytáhnu si „z něj“ druhou rukou kůži, která tam prostě visí.
cvičim všechno co jde. (= co umim).
Cviky s malými činkami (vestoje i v leže, ve vzporu), pilates od října, powerjogu od března (pravidelně každý týden, ale ne denně), kondiční na míči, aerobic a zumbu.

Ruce vzdorujou.
Je pravda, že denně cvičím teprve měsíc - myslíte teda že prostě úbytek tuku z rukou se projeví třeba až po každodenním cvičení třeba po pár měsících??

Zbytek těla zhubnul naprosto normálně.

Před nějakým časem jsem tady řešila břicho - to jsem dořešila intenzivnějším pilates. Zbytek těla naprosto bez problémů.

Takže nevim - moje ruce jsou prostě vzdorovitý -asi to chce vychytat tu křehkou hranici, kde se ten objem paže vlastně cvičením zvyšuje.. nebo nevim.

Mam atletickou konstrukci (souměrnou teda…) - a upozorňuju že svaly se mi tvoří snadno a rychle, a moje mamka ty ruce má, co ji pamatuju. Přesně jako já.

Jenže mamka to nemusela řešit, protože ona mívala takový ty šaty šitý od švadleny.

BOLERKO.
ASI TO VIDIM NA BOLERKO.
Jenže v létě pak bolerko nosit nebudu… A budu to řešit nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 21:40

… ale stejně si připadam trochu srandovně.
Tuhle jsem se pozorovala a říkala jsem si „co by si o mně asi řekli…“
Protože u mě se nedá říct „ta má ale prdel“ nebo „ta má ale kejty“ nebo „ta má ale kozy“ - řeknou si „TA MÁ ALE RUCE“
- no prostě se za to začínam nesnášet

Radši bych měla velkou prdel. Už jsem chlapy slyšela říkat „mně se líbí velká prdel“ - ale „mně se líbí velký ruce“ to sem eště jaktěživa neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.11 21:40

No do plesu už nic zásadního asi nestihneš, ale do budoucna mě napadlo pohledat nějaký kosmetiký zákrok, třeba tu bezbolesnou liposukci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
30.1.11 22:11

… myslíš tu ultrazvukem? …taky mě u zrcadla napadla…
zatím budu cvičit a cvičit a mazat a mazat a jestli to nepomůže…
tak buĎ budu chodit s těmahle rukama nebo uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková